Çalıştığım kategoride önerilerinizi bekliyorum

• Kullanıcı maho17
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yeni Başlayanlar Rehberi

maho17

Yasaklanmış
Herkese iyi forumlar öncelikle arkadaşlar , ben forumda konu okuyarak acemiliğimin büyük bölümünü atlatmış bulunuyorum . Kendime kategori belirledim ve bu kategoride yeni yeni videolar atmaya başladım . 1-2 aydır sabit kazanç elde ettim. sabit kazancım 4 tl ile 8 tl arası değişti . sonra 10 tl ile 20 tl arası değişti en sonda 20 tl ile 29 tl arası değişti ancak bu sonda değişen 20 tl 29 tl fazla uzun sürmedi .

Şuan hala kazanç sağlıyor bu videolar ancak kazançlar ilk başladıgım seviye ye düştü yani 4 tl ile 8 tl arası oynuyor günlük .

sizce bu kazancı nasıl yükseltebilirim neler yapmam lazım .

Not : kategorim çizgi film ve uzun videolar çalışıyorum . video ortası reklamda açık adsensede reklam ayarlarınıda yaptım yani sadece çocuklarla ilgili reklamlar çıkıyor.

çizgifilm baya zordur hocam en çok kazandığım parada çizgifilm böyle 5 10 kanal yapabilirsin içlerinden mutlaka 1 i tutacaktır en azından ben böyle yapıyordum eskiden işe yarıyordu

Çalıştığı bir içerik her zaman aynı izlenim ve kazancı sağlayacaktır diye bir şey yok.

Çalıştığın içeriğin izlenimi dönemlere göre farklılık gösterebilir.

Yada o içerikte çalışanların sayısı artmış ve rekabet oluşmuş olabilir.

Farklı kategoriler ve içerikler araştırmalısın, her zaman alternatifin olmalı. Sadece bir kategoride dönüp durursan işin şansa kalır

:D güncelleme yapmıyordum zaten videoları attım adsense bağladım bıraktım şimdi yeniden başladım . üniversite okuyorum oyüzden bakamadım pek ancak şimdi ilgileniyorum yeni videolar kanallar oluşturmaya başladım . vds alıcam bu arada öneriniz varmı ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri