maho17
Yasaklanmış
Herkese iyi forumlar öncelikle arkadaşlar , ben forumda konu okuyarak acemiliğimin büyük bölümünü atlatmış bulunuyorum . Kendime kategori belirledim ve bu kategoride yeni yeni videolar atmaya başladım . 1-2 aydır sabit kazanç elde ettim. sabit kazancım 4 tl ile 8 tl arası değişti . sonra 10 tl ile 20 tl arası değişti en sonda 20 tl ile 29 tl arası değişti ancak bu sonda değişen 20 tl 29 tl fazla uzun sürmedi .
Şuan hala kazanç sağlıyor bu videolar ancak kazançlar ilk başladıgım seviye ye düştü yani 4 tl ile 8 tl arası oynuyor günlük .
sizce bu kazancı nasıl yükseltebilirim neler yapmam lazım .
Not : kategorim çizgi film ve uzun videolar çalışıyorum . video ortası reklamda açık adsensede reklam ayarlarınıda yaptım yani sadece çocuklarla ilgili reklamlar çıkıyor.
Şuan hala kazanç sağlıyor bu videolar ancak kazançlar ilk başladıgım seviye ye düştü yani 4 tl ile 8 tl arası oynuyor günlük .
sizce bu kazancı nasıl yükseltebilirim neler yapmam lazım .
Not : kategorim çizgi film ve uzun videolar çalışıyorum . video ortası reklamda açık adsensede reklam ayarlarınıda yaptım yani sadece çocuklarla ilgili reklamlar çıkıyor.