Arkadaşlar Crack'lı Camtasia 8 Kullanıyorum. Tivibu Web Sisteminden Dizileri Kayıt Altına Almak İstiyorum. Bir Kaç Deneme Yaptım ama Sesi Kaydediyor ama Görüntü Siyah. Bunun Nedeni Nedir? Farklı Bir Ayar mı Yapılması Gerekli?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
zor is yav oyle capture yaparak dizi kaydetmek dizi bitene kadar hic bisi yapamaycaksin dizi kaydedeceksin 30-40 gb boyut olcak onu renderden gecirmek sart youtube icin kaydediyorsan en iyisi torrent sitelerinden indir yukle daha basit oda olmadi 30-40 tl ye bi tv karti al biglisayar icin istedigin programi dizi yi kaydet
ekran kartın marka model ve performans özellikleri nelerdir bendede yapıyordu ekran kartını değiştirdim sıkıntı ortadan kalktı bide camtasia 7 kullanmanı öneririm daha sağlıklı arkadaşın dediği gibi dosya boyutu çok yüksek bir de render işlemi için sağlam ramin olması gerekiyor
ramin gayet iyi ama 64 bit işlemci demek görüntü kartını yorar buda ekran görüntüsü alırken büyük bir sıkıntı olabilir hocam.Ben 2 gb ram 32 bit işletim sistemi ve 2 gb amd 7850 ile ekran görüntüsü alıp gameplay videolar hazırlıyorum hiç bir sıkıntı olmuyor.Sistemi 32 bit'e çevirmeni tavsiye ederim ekran kartını değiştirmiyorsanSistem Özellikleri Resimdeki Gibidir Üstad...
![]()
ramin gayet iyi ama 64 bit işlemci demek görüntü kartını yorar buda ekran görüntüsü alırken büyük bir sıkıntı olabilir hocam.Ben 2 gb ram 32 bit işletim sistemi ve 2 gb amd 7850 ile ekran görüntüsü alıp gameplay videolar hazırlıyorum hiç bir sıkıntı olmuyor.Sistemi 32 bit'e çevirmeni tavsiye ederim ekran kartını değiştirmiyorsan
Tam ekranmı kaydetmeye çalışıyorsunuz camtasia tam ekranken kayıt yapmaz
Yardımseverliğinden Dolayı Teşekkür Ederim Üstad. Yalnız Pc'yi Alalı Daha 10 Gün Oldu. 32 Bit Çevirme Hadisesini Nasıl Yapacağım Hususunda Bilgim Yok. Bir Araştırayım Bakayım...
Yardımseverliğinden Dolayı Teşekkür Ederim Üstad. Yalnız Pc'yi Alalı Daha 10 Gün Oldu. 32 Bit Çevirme Hadisesini Nasıl Yapacağım Hususunda Bilgim Yok. Bir Araştırayım Bakayım...
Evet Tam Ekran Yapıyorum. Neden Yapmaz [MENTION=10818]akmaster_91[/MENTION]
ram 3 gb dan fazla ise 32 bite çevrirsen 8 gb ramın 3 gbını kullanabileceksin 32gb işletim sistemleri 8gb ram desteklemezler.
camtasia'nın dezavantajı budur. tam ekran modundan çkın ama camtasianın hangi bölümleri kaydedeceğini seçeblirsiniz.
camtasia tam ekran modunda kayıt imkanı sağlar 32 bit işletim sisteminde arkadaş haklı benim aklımdan çıkmışEyvallah Arkadaşım. Çok Sağolasın Dediğin Gibi Deneyeceğim...
Bilgisayarinin ozellikleri guzel tv karti alip kayitlari ondan yaparsan render de sorun yasamazsin intel render icin superdir tv karti al bence ucuza var hem dizi disinda baska seyleride kaydedebilirsin internette aramana gerek kalmaz hd destekli olanlar biraz pahalida normal kanallar icin kart o kadar pahali degil
Bilgisayarinin ozellikleri guzel tv karti alip kayitlari ondan yaparsan render de sorun yasamazsin intel render icin superdir tv karti al bence ucuza var hem dizi disinda baska seyleride kaydedebilirsin internette aramana gerek kalmaz hd destekli olanlar biraz pahalida normal kanallar icin kart o kadar pahali degil
Ürün Hakkında Önerin Var mı Kardeşim? Bu Arada Dizüstü Pc Kullanıyorum. Dizüstü Bilgisayarlara Harici Ekran Kartı Takılıyor mu?
Önerebileceğiniz bir ürün var mı ?
kasa icin alcansaniz bu karti onerebilirim fiyat uygun hd kanallar olmaz 2. el SKYSTAR 2 TV KARTI UYDU 40 TL Sanalpazar.com'da (kodu:25907762) bu bi ornektir sadece tabi almak isterseniz saticiyla konusursunuz uygunsa alirsiniz yoksa baska yerde arayabilirsiniz 2. el ucuza baya bulunuyor gostermek icin tv kartlarinda en iyi marka skystar dir eger hd destekli olsun derseniz en az 200 tl bayilmak lazim Turkiyeden alcaksan yurt disinda daha ucuza bulunabilir hd olani bi sure sonra 8-10 tane bedava izlenilen hd kanallar gelcek hd kart almakda mantiklli yani star hd show hd gibi kanallar hep belese geciyor yeni 4 a uydusunda ben ilk aldigimda kart hd degildi sonra pisman oldum hd olanindan aldim 2 kere masraf yani
![]()
![]()
![]()
![]()
tv kartinin farki bandicam ile camtasia ile bu kalitede kayit yapamazsiniz birde internetten acilan yayinlarda donma oluyor bende yaptim zamaninda yapmadim degil ama tv karti gibi degil
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.