Camtasia full sürüm

• Kullanıcı GaaktuG
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aslında bilen birisi camtasiayı indirip crack yapma videosu hazırlasa burdan çok dua alır )))

Benim camtasiada şöyle bir sıkıntım var 2 aydır çözemedim. Yoksa bende bunu verecektim.Daha önceden sesli kayıt yapıyordum 1 gün pc ye format attırdım camtasiayı kurduk.Aradan 2 hafta filan geçti bir kayıt yapayım dedim seste acayip bir cızırtı var.Bunu çözmeye uğraştım ama beceremdim.Öyle kaldı bunu nasıl çözerim acaba.Bunu çözmeme yardım edin ilk işim camtsia crack yapma olsun ))) yoksa sesten ben bile anlamam ne dediğimi

camtasia8 'i full yapamayan veya benim gibi crack exe dosyalarına güvenmeyen arkadaşlarımız için her zaman yaptığım yöntemi yazayım Öncelikle gezginler veya tamindir gibi büyük sitelerden camtasıa8 indiriyoruz Sonra kurulum aşamasında programı kurarken deneme sürümümü yoksa lisans numarasımı soran yere geldmeden önce googleye camtasiastudio8 key veya camtasia8 key yazıyoruz Çıkan sitelerde(2-3tane blogger tarzısite cıkıyordu) camtasia8 lisans numaralarını not defterıne eklıyoruz ve internetımızı kapatıyoruz Sonra not defterıne ekledığımız lisans numarasını kurulum aşamasında lisans no isteyen yere yapıstırıyoruz ısım kısmınada istediğimiz adı yazıyoruz sonra kurulumu tamamlıyoruz ve tekrar internetımızı açıyoruz Programımız full oluyor ben hep boyle kurdum yalnız en son camtasıayı kurduğum gunden beri en az 7 ay gecmiştir denemekten zarar gelmez Kurulum dan sonra bazen ılk zamanında hata verebılıyor ama programı 4-5 defa açtıktan sonra bu hata kayboluyor

[MENTION=14042]mirzax114[/MENTION] hocam bende alabilir miyim?

bende alayım 10 gün kaldı :)
Gönderildi arkadaşlar.Ayrıca yapamayanlar programı kurmadan önce şu yolları izlesinler:

1.)Programi kurmadan önce interneti kapatin.,

2.) C:\Windows\System32\drivers\etc\hosts dosyasini not defteri ile açin en alta sunu girin ve kaydedin:

127.0.0.1 activation.cloud.techsmith.com

3.)Programi kurun
ve name kismina adinizi key kismina :
GCABC-CPCCE-BPMMB-XAJXP-S8F6R
yazin ve devam edin.

4.)PROGRAMI AÇIN.

5.)BILGISAYARIMIZI INTERNETE BAGLAYABILIRIZ.

Gönderildi arkadaşlar.Ayrıca yapamayanlar programı kurmadan önce şu yolları izlesinler:

2.) C:\Windows\System32\drivers\etc\hosts dosyasini not defteri ile açin en alta sunu girin ve kaydedin:

3.)Programi kurun
yazin ve devam edin.

4.)PROGRAMI AÇIN.

programı kurdum ama key işini halledemedim kurarken neti devre dışı bırakmadım şimdi bırakıp keyi halletsem olurmu ?

selam hocam bende link ala bilirmiyim, tesekkur ederim [MENTION=12141]saltjdk[/MENTION]

tamam hocam, Allah razi olsun Sizden

3.)Programi kurun
yazin ve devam edin.

4.)PROGRAMI AÇIN.

hocam dosyayi banada yollarmisin

Son düzenleme:
[MENTION=14042]mirzax114[/MENTION] bende alabilirmyiim kardeşim rica etsem

hocam dosyayi banada yollarmisin

Bende programın linkini alabilirmiyim. Teşekkürler.

[MENTION=14042]mirzax114[/MENTION] zahmet olmaz ise ben de link alabilir miyim

[MENTION=14042]mirzax114[/MENTION] bende alabilirmyiim kardeşim rica etsem
Gönderildi arkadaşlar.Adımları doğru uygularsanız olur,denendi.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri