D
Dean
Guest
Hangisi hızlı render alıyor arkadaşlar ben camtasia kullanıyorum çoook yavas gibi geliyor bana, sony vegas daha mı iyi render hızı konuusunda kullanan arkadaşlar bilgilendirirse çok sevinirim
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
kardeş render böyle yapcak bişey yok, ben sunucuya bi bırakıyom 10 saatlik videoyu sabaha kadar renderteam![]()
camtasia render ve yüklemeyi aynı anda yapıyor güzel proğram diğeri hakkında bilgi sahibi değilim.
Hangisi hızlı render alıyor arkadaşlar ben camtasia kullanıyorum çoook yavas gibi geliyor bana, sony vegas daha mı iyi render hızı konuusunda kullanan arkadaşlar bilgilendirirse çok sevinirim
[MENTION=12818]ErdoganUrcu[/MENTION] hocam,
Dell PowerEdge D7-100 Carbon-Neutral Server
İŞLEMCİ : Intel Xeon E3-1240v2 3.4 GHZ
RAM : 32 GB DDR3 ECC Ram
HDD : 2 x 2 TB SATA 7.200 RPM
BAĞLANTI : 100 Mbit Premium Download / Upload
böyle bir sunucu 1 gb ve ya 500 mb kaç dk da render çeker tahmininizce ona göre çoklu vds den vazgeçip direk sunucuya geçeceğim şuan ideal olarak bunu bulabildim.
[MENTION=12818]ErdoganUrcu[/MENTION] hocam,
Dell PowerEdge D7-100 Carbon-Neutral Server
İŞLEMCİ : Intel Xeon E3-1240v2 3.4 GHZ
RAM : 32 GB DDR3 ECC Ram
HDD : 2 x 2 TB SATA 7.200 RPM
BAĞLANTI : 100 Mbit Premium Download / Upload
böyle bir sunucu 1 gb ve ya 500 mb kaç dk da render çeker tahmininizce ona göre çoklu vds den vazgeçip direk sunucuya geçeceğim şuan ideal olarak bunu bulabildim.
[MENTION=7877]Cagdaser[/MENTION] Bu arada 250 yi gozden cikarirsan almanya lokasyon sunucu var kendimde kullaniyorum yaklasik 2 saat civari 900 mb lik videoyu 40 dk da render liyor sanirim iyi bir hiz tabi herkezin dusuncesi farklidir
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam şuanda zaten 4-5 vds den render işlemlerimi hallediyorum, fakat bu şekil çok dağınık oluyor bu yüzden tek sistemle ilerleyip seri şekilde yürütmeyi hedefliyorum işlerimi şuan bir o attım özellikle ve 1 tane daha var onlarla görüşeceğim benim için RedStation olması önemli hocam tabi ki 900 mb 40 dk çok iyi ben genelde 100 mb videoları render çekiyorum 1 gb ort. olarak diyip böldüm kafamda bir şeyler canlansın diye. Teşekkür ederim skype tan gene ekliyim iletişim halinde kalalım hocam.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.