camtasia mı sony vegas mı ?

D
  • Kullanıcı Dean
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
D

Dean

Guest
Hangisi hızlı render alıyor arkadaşlar ben camtasia kullanıyorum çoook yavas gibi geliyor bana, sony vegas daha mı iyi render hızı konuusunda kullanan arkadaşlar bilgilendirirse çok sevinirim

kardeş render böyle yapcak bişey yok, ben sunucuya bi bırakıyom 10 saatlik videoyu sabaha kadar renderteam :)

render kendi pcnizde yapın inanın uploadı zor olacak ama sunuculardan işinizi daha hızlı yapacaksınız tabi sağlam pc şart

vegası çok fazla kullanmadım ama camtasia ya göre çok daha yavaş ve bilgisayarı kastırıyor

camtasia render ve yüklemeyi aynı anda yapıyor güzel proğram diğeri hakkında bilgi sahibi değilim.

Aslinda tummesele senin sisteminle alakali senin sistemin nekadar hizliysa render surende okadar hizlidir camtasia veya vegas alcagin sure 2 sindede hemen hemen ayni ulead adli bir program vardi oda hizlidir ama ondaki sorun videonun cikis formati video buyuklugu falan ondada uzaya biliyor render suresi ama isin sirri senin sistemin

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

[MENTION=12818]ErdoganUrcu[/MENTION] hocam,

Dell PowerEdge D7-100 Carbon-Neutral Server
İŞLEMCİ : Intel Xeon E3-1240v2 3.4 GHZ
RAM : 32 GB DDR3 ECC Ram
HDD : 2 x 2 TB SATA 7.200 RPM
BAĞLANTI : 100 Mbit Premium Download / Upload

böyle bir sunucu 1 gb ve ya 500 mb kaç dk da render çeker tahmininizce ona göre çoklu vds den vazgeçip direk sunucuya geçeceğim şuan ideal olarak bunu bulabildim.

Hangisi hızlı render alıyor arkadaşlar ben camtasia kullanıyorum çoook yavas gibi geliyor bana, sony vegas daha mı iyi render hızı konuusunda kullanan arkadaşlar bilgilendirirse çok sevinirim

Sony yavaş ama prof calistirir . standart basit işlemler için camtasia kullan

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

böyle bir sunucu 1 gb ve ya 500 mb kaç dk da render çeker tahmininizce ona göre çoklu vds den vazgeçip direk sunucuya geçeceğim şuan ideal olarak bunu bulabildim.

Hocam link atarmısın

E3 islemciyle 1:30 saati gozden cikar derim ama tahminler yanlisda cika bilir kesin cozumu soleyim sanirim TR sunucu bu test imkani veriyolarsa test et veya geri iade sansi varsa al dene begenmezsen iade et TR de bircogunda hazir halde oluyor sunucular test imkani verirler diye dusunuyorum ama e3 aliyorsan denemeden alma sakin yapacagin islem farkli bisi cunki

Quad Core: Intel® i5-3550
4 x 3.7 GHz
8 GB DDR3
1 x 500GB SATA3
100 Mbit
Limitsiz
5 Kullanılabilir IP (/29)
DGN Plus
Opsiyonel
25GB [FTP/SSH]
Ücretsiz
Ücretsiz Plesk

159 TL
aylık

Quad Core: Intel® i7-3770
8 x 3.9 GHz HT
16 GB DDR3
2 x 500GB SATA3
1 Gbit
Limitsiz
13 Kullanılabilir IP (/28)
DGN Plus
Opsiyonel
25GB [FTP/SSH]
Ücretsiz
Ücretsiz Plesk

249 TL
aylık

[MENTION=7877]Cagdaser[/MENTION] Bu arada 250 yi gozden cikarirsan almanya lokasyon sunucu var kendimde kullaniyorum yaklasik 2 saat civari 900 mb lik videoyu 40 dk da render liyor sanirim iyi bir hiz tabi herkezin dusuncesi farklidir :)

[MENTION=7877]Cagdaser[/MENTION] Bu arada 250 yi gozden cikarirsan almanya lokasyon sunucu var kendimde kullaniyorum yaklasik 2 saat civari 900 mb lik videoyu 40 dk da render liyor sanirim iyi bir hiz tabi herkezin dusuncesi farklidir :)

Hocam şuanda zaten 4-5 vds den render işlemlerimi hallediyorum, fakat bu şekil çok dağınık oluyor bu yüzden tek sistemle ilerleyip seri şekilde yürütmeyi hedefliyorum işlerimi şuan bir o attım özellikle ve 1 tane daha var onlarla görüşeceğim benim için RedStation olması önemli hocam tabi ki 900 mb 40 dk çok iyi ben genelde 100 mb videoları render çekiyorum 1 gb ort. olarak diyip böldüm kafamda bir şeyler canlansın diye. Teşekkür ederim skype tan gene ekliyim iletişim halinde kalalım hocam.

Hocam şuanda zaten 4-5 vds den render işlemlerimi hallediyorum, fakat bu şekil çok dağınık oluyor bu yüzden tek sistemle ilerleyip seri şekilde yürütmeyi hedefliyorum işlerimi şuan bir o attım özellikle ve 1 tane daha var onlarla görüşeceğim benim için RedStation olması önemli hocam tabi ki 900 mb 40 dk çok iyi ben genelde 100 mb videoları render çekiyorum 1 gb ort. olarak diyip böldüm kafamda bir şeyler canlansın diye. Teşekkür ederim skype tan gene ekliyim iletişim halinde kalalım hocam.

Ozaman sole soleyim seri is yapcaksan e3 u unut derim. redstation olmasindaki onem nedir orda alacagin iyi bir sunucu 530 tl civarinda olacak tabi kazaniyorsan orasi ayri sana kalmis. Birde skyoe ekliyceksen " [email protected] " eklersin

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri