Camtasia Render Süresi kısaltma (Yeni Çekim)

• Kullanıcı EaglePaw
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
varsa bende alabilirim :) bu aralar çok sıkıntılı render.

evet hocam , bende ayarlar vardı fakat yeni sunucuya geçince ayarları kaybettim lazım bana o ayarlar

belgelerimdeydi galiba camtasia klasörü var.
içindeki 720p dosyasını açın metin belgesi ile - hangi formatta render alıyorsanız o. 480p, 1080p vs.
ortalarda karışık bir harf kümesi var onu bulun altında aşağıdaki değerler var. mp4 videolevel normalde 31'di galiba onu değiştirin 2 satır altında mp4videobitrate var onu da istediğiniz şekilde düzenleyin. sonra da farklı kaydet deyip sonuna .xml ekleyin ve kaydedin. ( kaydederken orjinaliyle değiştirelim mi sorusu çıkacak evet dersiniz. )

<MP4VideoLevel>28</MP4VideoLevel>
<MP4VideoBitRateMode>1</MP4VideoBitRateMode>
<MP4VideoBitRateAvg>5000</MP4VideoBitRateAvg>

Avi olarak kaydederseniz yarım saatlik render 5 dk da bitiyor ama 50gb dosya çıkıyor oda encoderle 1 dk da 1 gb a iniyor tamam. Ama gel görki benim server 100gb ssd

içindeki 720p dosyasını açın metin belgesi ile - hangi formatta render alıyorsanız o. 480p, 1080p vs.
ortalarda karışık bir harf kümesi var onu bulun altında aşağıdaki değerler var. mp4 videolevel normalde 31'di galiba onu değiştirin 2 satır altında mp4videobitrate var onu da istediğiniz şekilde düzenleyin. sonra da farklı kaydet deyip sonuna .xml ekleyin ve kaydedin. ( kaydederken orjinaliyle değiştirelim mi sorusu çıkacak evet dersiniz. )

Hocam camatia'da şöyle bir sorun var . Çerçevesiz render yaparken Cpu %80 - 90 oluyor gayet hızlı yapıyor ama çerçeve ekleyince cpu %40 a düşüyor render çok çok yavaş yapıyor . Sizce sorun ne olabilir ?

Hocam camatia'da şöyle bir sorun var . Çerçevesiz render yaparken Cpu %80 - 90 oluyor gayet hızlı yapıyor ama çerçeve ekleyince cpu %40 a düşüyor render çok çok yavaş yapıyor . Sizce sorun ne olabilir ?
http://www.ytpara.com/video-edit-pr...sia-8-islemci-sikintisi-nasil-halledicem.html

linkte ilk sayfada keremoflu'nun önerisi var, ikinci sayfada da benim bi önerim var. kerem'in ki ya da benim ki biraz daha artırır kullanımını gerçi senin zaten %40'taymış. :/

şimdi hocam sorun kesinlikle çerçeveden kaynaklanıyor gibi görünüyor çünkü ben de yaşıyorum aynı sorunu.

yukarıdaki linkteki yöntemle %50'ye çektim. bazen de %90'la render alıyor. çerçeveden kaynaklanıyor bence de. çünkü aynı videoda çerçeveyi kısa tuttum. yani video 10 dk mesela. çerçeveyi 5. dk'ya kadar uzattım. oraya kadar %20 ile render aldı 5. dk'dan sonra % 90'lara fırlıyor cpu.

açıkcası sıkıntı nedir bilemiyorum çok araştırdım bulamadım bıraktım ben de. :o

http://www.ytpara.com/video-edit-pr...sia-8-islemci-sikintisi-nasil-halledicem.html

linkte ilk sayfada keremoflu'nun önerisi var, ikinci sayfada da benim bi önerim var. kerem'in ki ya da benim ki biraz daha artırır kullanımını gerçi senin zaten %40'taymış. :/

şimdi hocam sorun kesinlikle çerçeveden kaynaklanıyor gibi görünüyor çünkü ben de yaşıyorum aynı sorunu.

yukarıdaki linkteki yöntemle %50'ye çektim. bazen de %90'la render alıyor. çerçeveden kaynaklanıyor bence de. çünkü aynı videoda çerçeveyi kısa tuttum. yani video 10 dk mesela. çerçeveyi 5. dk'ya kadar uzattım. oraya kadar %20 ile render aldı 5. dk'dan sonra % 90'lara fırlıyor cpu.

denedim bir işe yaramadı malesef :(

denedim bir işe yaramadı malesef :(
onun haricinde bir yöntem ben de bulamadım maalesef hocam.

nedense bazı resimlerde bütün işlemcileri kullanarak işlem yapmıyor. ::cool:

onun haricinde bir yöntem ben de bulamadım maalesef hocam.

nedense bazı resimlerde bütün işlemcileri kullanarak işlem yapmıyor. ::cool:

işin garip tarafı şu ben bu sununun aynısını kullanıyordum 1-2 ay önce hiçbir sorun yoktu . Şimdi çok çok yavaş normalde 7-8 dk aldığım render şimdi 30 dk sürüyor kafayı yicem :mad:

çerçeve çalışmıyorum ama çerçevenin çözünürlüğü ile videonun çözünürlüğü aynı mı ? buna baktınız mı belki faydası olabilir

31 i 25 819200 gibi bi rakam var onuda 1200 yap tamamdır :)

Hocam sorunu çözdüyseniz nasıl çözdüğünüzü bizimlede paylaşında bizde faydanalım.

hocam olay şu şimdi çerçeve eklemden renderi hızlı yapıyor bir sorun ama asıl sorun çerçeve eklediğimiz . O yüzde çerçeveyi 1080x720 yerine düşürün ben mesela aynı orantıda küçülttüm 500x281 yaptım noldu şimdi resmin boyutu küçüldü baya küçük olarak atın çerçeveyi içeri sonra büyütürsünüz . Görev yöneticisinden ayrıntılardan önceliğini gerçek zamanda yapın tamamdır . Dediğim gibi çerçeveyi küçük olarak kaydedin sonra proğramda büyültürsünüz

hocam olay şu şimdi çerçeve eklemden renderi hızlı yapıyor bir sorun ama asıl sorun çerçeve eklediğimiz . O yüzde çerçeveyi 1080x720 yerine düşürün ben mesela aynı orantıda küçülttüm 500x281 yaptım noldu şimdi resmin boyutu küçüldü baya küçük olarak atın çerçeveyi içeri sonra büyütürsünüz . Görev yöneticisinden ayrıntılardan önceliğini gerçek zamanda yapın tamamdır . Dediğim gibi çerçeveyi küçük olarak kaydedin sonra proğramda büyültürsünüz

Hocam resim kücültüp sonra camtasiada büyüdünce resim bozulmuyor mu?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri