Camtasia Toplu Render videolu anlatım

• Kullanıcı moonlive
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Teşekkürler birşey soracağım arkadaşlar şimdi windows azure yeni bir sanal sistem gelmiş 112 gb ram 24 çekirdekti sanırım bunu kursam render süresi kısalırmı?Render için önemli olan parça nedir?

Ben kullandım çok çok hızlı render yapıyo ama 2 gün sürüyo kredisi hemen bitiyo günlük 200 TL harcaması var

Ben kullandım çok çok hızlı render yapıyo ama 2 gün sürüyo kredisi hemen bitiyo günlük 200 TL harcaması var

Öff be o neymiş öyle biz 460 TLyi bir ayda zor bitiriyoruz :D.Peki mesela 100 videoyu 1 saatte renderleyebilirmi sence 5-6dklık videolar.

ben kullanıyorum gayet güzel oluyor özellikle vds te

Arkadaşlar camtasiada görüntüye-sese efekt verebiliyormuyuz?

güzelmiş bende toplu yapıyordum fakat sonra boilsoft ile ayırıyordum cidden çok kolaylık oldu Allah razı olsun

Cok iyi tum gun acik kalsa 200Tlmi kredi gidiyor az once kurmaya kalkistim kurmadi krediniz yetmiyor dedi 112 gb ram icin :D sen hangisini kurmustun?

Full özellikli olanını kurmuştum 112 GB 16 Core olandı tüm gün açık kalmasıyla değilde harcadığın miktara göre kredi kesiliyo çok fazla dosya renderlersen 1 gün bile sürmez :D

Vds de toplu renderın hata vermesinin nedeni nedir ? Nasıl yapabiliriz vds de bilen var mı

Hocam video uçmuş tekrardan ekleme şansınız var mı acaba ?

[MENTION=13944]moonlive[/MENTION] hocam video gümlemiş.Yeniden yükler misiniz ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri