Camtasia&Vegas için bu laptop yeterli mi

işlemci kötü gibi hocam o paraya :S

usta i7 ye kayarsamda fiyatlar iyice artacak o kadarına gerek yok benim için,bunu sadece youtube için kullanıcam zaten şu an kullandığım cihazlar karmakarışık oldu çok dağınık istediğim gibi çalışamıyorum.Fiyat birazda doların yüksek olmasından pahalı bi süre beklesem 100-150 düşecek

youtube işini ev ortamında yapıyorsanız bence masaüstü pc toplamanız daha avantajlı ve performanslı olur

usta i7 ye kayarsamda fiyatlar iyice artacak o kadarına gerek yok benim için,bunu sadece youtube için kullanıcam zaten şu an kullandığım cihazlar karmakarışık oldu çok dağınık istediğim gibi çalışamıyorum.Fiyat birazda doların yüksek olmasından pahalı bi süre beklesem 100-150 düşecek

Hocam sırf render için alıcaksan dahi bu makineyi alma zaten bu makine renderi bile istediğin hızda yapamaz 3 5 ay sonra yt işi ne olur bilinmez alıcaksan sağlam 5 10 yıl seni götürücek pc al hem yt de kullanırsın hemde ilerdede işine yarar bu makineye 1.700 verilmez.

Render yapacağın ıçın hocam ramın yanında ışlemcı hızında yuksek olması gerekır,yoksa laptop sureklı ısınacagından mutlaka yavaşlama yaşarsın ozellık Dell markada ısınma problemı olur

youtube işini ev ortamında yapıyorsanız bence masaüstü pc toplamanız daha avantajlı ve performanslı olur

var hocam pc,bazen bir hafta 10 gün evde olmuyorum o sıra lazım oluyor

---------- Spam Engelliyici 22:07 ---------- Önceki Mesaj 22:04 ----------

Hocam sırf render için alıcaksan dahi bu makineyi alma zaten bu makine renderi bile istediğin hızda yapamaz 3 5 ay sonra yt işi ne olur bilinmez alıcaksan sağlam 5 10 yıl seni götürücek pc al hem yt de kullanırsın hemde ilerdede işine yarar bu makineye 1.700 verilmez.

benim zaten bilgisayarlarla çok çetrefilli işim olmuyor hocam bu da götürür beni uzun süre,render hızı zaten çok fazla değişmiyor farklı makinelerde çok canavar gibi bir cihaz değilse yani bana süper hızlı birşey lazım değil,1TB-i5 sınıfı makinelerde aşağı yukarı bu fiyatlarda geziyor çok fark olmuyor

---------- Spam Engelliyici 22:08 ---------- Önceki Mesaj 22:07 ----------

Render yapacağın ıçın hocam ramın yanında ışlemcı hızında yuksek olması gerekır,yoksa laptop sureklı ısınacagından mutlaka yavaşlama yaşarsın ozellık Dell markada ısınma problemı olur

usta bu vostro lar inspiron serisi gibi değil onu sordum birkaç kişiye ısınma sorunu yok,farklı modeller ama vostro yine

Bu iyiymiş hocam düşünebilirim çok fiyat farkı yok özellikler güzel,bi de freedos olmasa:D

Freedos olması daha iyidir aslına bakarsan boşu boşuna işletim sistemine 300-400 lira vermemiş olursun. Crackli kullanırsın. Bizim üniversitedeki hocalar bile sahte kullanıyor :D

Freedos olması daha iyidir aslına bakarsan boşu boşuna işletim sistemine 300-400 lira vermemiş olursun. Crackli kullanırsın. Bizim üniversitedeki hocalar bile sahte kullanıyor :D

usta herşeyin korsanını kullanıyorum bi şu işletim sistemlerinden anlamıyorum pek uğraşmakta istemiyorum ama dediğin doğru:D

asus x550l serisine bak hocam, o fiyatta daha güzel şeyler bulursun hemde asus sağlam olur.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri