Can Sıkıntısı , Bıkkınlık

EaglePaw

Kayıtlı Üye
Öncelik cümleten iyi geceler arkadaşlar , benim gibi durduk yere içine birden sıkıntı bıkkınlık gelen var mı acaba merak ediyorum . Çok şükür namazlarımı kılan , allaha şükreden dua eden bir insanım . Bilmiyorum bazen herşeyden çok sıkıldığımı bunaldığımı düşünüyorum. Bazen diyorum boşver gez toz eğlen unutuyorum sonra yine aynısı oluyor bıkkınlık geliyor herşeyden , sanki kötü birşey oldu yada olacak gibi hissediyorum kendimi . Ya ne bilim o an insanın içinden birşey yapası gelmiyor böyle zevk bile almıyor birşeyden . Bu durum sürekli değil ama ara ara oluyor var mı tavsiyeleriniz arkadaşlar ...

Öncelik cümleten iyi geceler arkadaşlar , benim gibi durduk yere içine birden sıkıntı bıkkınlık gelen var mı acaba merak ediyorum . Çok şükür namazlarımı kılan , allaha şükreden dua eden bir insanım . Bilmiyorum bazen herşeyden çok sıkıldığımı bunaldığımı düşünüyorum. Bazen diyorum boşver gez toz eğlen unutuyorum sonra yine aynısı oluyor bıkkınlık geliyor herşeyden , sanki kötü birşey oldu yada olacak gibi hissediyorum kendimi . Ya ne bilim o an insanın içinden birşey yapası gelmiyor böyle zevk bile almıyor birşeyden . Bu durum sürekli değil ama ara ara oluyor var mı tavsiyeleriniz arkadaşlar ...

aynı anlattığınız durumu haftanın 7 gününün 3-4 günü yaşıyorum cidden yararı olacak bir tavsiye iyi gider takipteyim.

Sen iyisin gene, yukarda anlattiklarin ara ara oluyormus. Bende aynilari surekli var.

Fena sekilde canim sikkin. Is yok, maddiyata dayali cok sey var ama para yok. 20 yasina geldik, ayni tas ayni hamam. Daraldim, yoruldum.

Aynısı bende de var.3 felak 3 nas güzel bir yürüyüş iyi gelecektir.

Edit: Reçete gibi olmuş :)

Dünya hali arkadaşlar maddi manevi derken illa bişeye canımız sıkılacak daralacak, sonucda insanız. önemli olan o sıkıntı içinde doğruyu bulabilmek doğruyu yapabilmek. Milyar lirası olanında canı sıkılır 1 kurusu olmayanında..

Biz her halimize Allah'a şükredelim.. Hayatta neleri niceleri var bizden bin beter.

ayni problem bendede var arkadaşım,büyük ihtimalle yt eski günlerimizi aradığımız içindir

Herşeyi konuşabileceğiniz sizi anlayan bir arkadaşınız olmalı o zaman pek sıkılmıyor insanın canı arada sırada sıkılır insan normaldir hayatta neler yaptığınızı neler yapacağınızı düşünmeniz için fırsat oluyor.

ayni problem bendede var arkadaşım,büyük ihtimalle yt eski günlerimizi aradığımız içindir

yok hocam yt ile alakası yok önceden yt mi vardı

---------- Spam Engelliyici 01:34 ---------- Önceki Mesaj 01:32 ----------

Dünya hali arkadaşlar maddi manevi derken illa bişeye canımız sıkılacak daralacak, sonucda insanız. önemli olan o sıkıntı içinde doğruyu bulabilmek doğruyu yapabilmek. Milyar lirası olanında canı sıkılır 1 kurusu olmayanında..

Biz her halimize Allah'a şükredelim.. Hayatta neleri niceleri var bizden bin beter.

elbette öyle hocam halimize binlerce kez şükürler asla isyan yada bulunduğumuz durumdan hoşnut olmama gibi birşey söz konusu değil , ne bileyim insan sıkılıyor daralıyor arada bi

Zaman çok hızlı geçiyor hiçbir şey yapmadan günler su gibi akıp geçiyor.
Bu sorun bende de var canım sıkılıyor yapacak bir şey bulamıyorum ama günler hızla geçiyor anlamadım ben bu işi.
Bu gün ilk kez amca dediler bana da onun etkisi de olabilir yaşlandığımı hissettim :D

herkeste olan birşey sanıyorum. bende de var. kime sorsan aynen bana da oluyor diyor.
dünya hali. haberleri izliyorsun için kararıyor sokaklara bakıyorsun için kararıyor hiç güzellik göremiyor insan ne yapsın.

Bu aralar kurtulamadığım hadise. İç sıkıntısı! Hiçbir şey tatmin etmez umut hayal hepsi anlamsız gelir. İş yapmaya mecalin olmaz. İçeride hiç kapanmayacak bir şeylerin boşluğu hissedilir. Yani hayattaki en kötü hislerden birisi.

herkeste olan birşey sanıyorum. bende de var. kime sorsan aynen bana da oluyor diyor.
dünya hali. haberleri izliyorsun için kararıyor sokaklara bakıyorsun için kararıyor hiç güzellik göremiyor insan ne yapsın.

aynen hocam doğru söyledin

---------- Spam Engelliyici 21:38 ---------- Önceki Mesaj 21:37 ----------

Bu aralar kurtulamadığım hadise. İç sıkıntısı! Hiçbir şey tatmin etmez umut hayal hepsi anlamsız gelir. İş yapmaya mecalin olmaz. İçeride hiç kapanmayacak bir şeylerin boşluğu hissedilir. Yani hayattaki en kötü hislerden birisi.

insan ne kadar haline şükretsede , haline isyan etmesede , yine de bu hisse kapılıyor malesef

---------- Spam Engelliyici 21:38 ---------- Önceki Mesaj 21:38 ----------

adsense odaklandığım için gerginim bende 4-5 aydır ödeme alamıyorum

o konuda herkes gergin hocam , artık ne koparırsak o kar diyoruz

Tükenmişlik Senromunamı yakalanmış olabilirmisin hocam

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri