bu hayat sonsuza kadar çekilmez
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
yanlız örnekteki amcanın 5-6 kere kalp nakli bilmem kaçkere benzer nakillerle ömrünü baya bi arttırdığını biliyoruz dimi?
Hayir ona o yasama hakkini veren Allahtir öldurmeyen Allah yine komada bekletir yine öldürmez.
başarılar kardeşim güzel zamanla büyürsün.
İyide ben burda özgün birşey göremedim. O balık tutma yöntemini siz göstermiyorsunuzki. Forumda Özgün kanalım onaylanmadı dediklerinde bende ciddiye alıyordum açıkçası. Özgün kavramını tam olarak anlatan bir konu açılması gerçekten gerekli. Hevesinizi kırmak değil niyetim fakat %90 ben bi kadinin videosunu izledim.
%100 özgün içerik yükleyip onayınızı alın sonra böyle devam ederseniz belki.
İnternette en büyük kanallardan tut en küçük kanallara kadar gerektiğinde telifi olmayan ücretsiz materyallerden faydalanılabiliyor. Kaldıki videonun başındaki görüntü size belki 1,2 dakika geliyor ama sırf o görüntüyü çekmek için ne kadar uğraş veriliyor biliyormusunuz ? Çıkıp özgün birşey göremiyorum diyorsunuz.Neyse teşekkürler.
---------- Spam Engelliyici 15:09 ---------- Önceki Mesaj 15:08 ----------
yeni video çıktı
Özgün videoyu bana anlatmaya çalıştınız galibaSen o yeşil perde olayınıda tam yapamamışsın biraz daha tecrübe lazım. Ayrıca o çektiğin 1-2 dakikalık görüntü çok uğraş gerektirmiyor belki acemiliktendir. Youtube var olduğundan beri özgün çalısıyorum çok şükür güzelde kazanıyorum.
Ayrcıca kesinlikle sizin iyiliğiniz için söyledim ben onu. Bukadar zor onay olan bir dönemde bu şekilde bana biraz zor geldi onay almak. Dediğim gibi %100 özgün yapıp onay alın ondan sora yarı özgün devam edin kendi şahsi fikrim başarılar..
Son attığın video güzel olmuş benim söylediklerim bir önceki videon içindi.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.