Çanakkale'de evi yanan yaşlı çift için...

jebi

Kayıtlı Üye
Videoyu izlediğimde gerçekten dayanamadım o yüzlerindeki hüzne, çaresizliğe... Bizim için çok büyük olmayan yardımlar, onlar çok büyük işlere yarayabilir. Yılın bu son gününde, bu yılın hediyesini bu insanlara yapalım Akşama yiyeceğiniz içeçeceğinizden küçücük birşey kesseniz, bi bira az içseniz bile onlara katacağınızın çok şey olduğunu unutmayın

Alıntı:
Alıntı
çanakkale'nin bayramiç ilçesi’nde alzheimer hastası 70 yaşındaki sultan alacaoğlu, evde yalnız olduğu sırada sobayı yakmak isterken evi yaktı. alacaoğlu, son anda komşuları tarafından dışarı çıkarılarak kurtarıldı.

bayramiç’te eşi 75 yaşındaki hüseyin alacaoğlu ile birlikte oturan sultan alacaoğlu, bugün öğle saatlerinde güvem sokak’taki evlerinde tek başına olduğu sırada sobayı yakmak istedi. alacaoğlu, sobayı tutuşturmak isterken kendisi de farketmeden evde yangın çıktı. evden dumanların yükseldiğini fark eden komşuları yaşlı kadını dışarı çıkardı. komşuların ihbarı üzerine sevk edilen itfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucu yangın 1 saat sonra söndürülebildi. içindeki tüm eşyaların yandığı ev kullanılamaz hale geldi. 2 ay önce onarımdan geçirildiği belirtilen evin sahibi sultan alacaoğlu’nun eşi hüseyin alacaoğlu, keçileri otlattığı sırada yangın haberini aldı. eve geldiğinde gördüğü manzara karşısında fenalaşan hüseyin alacaoğlu eşi sultan alacaoğlu ile birlikte bayramiç devlet hastanesi’ne götürülerek tedavi altına alındı.
Haber detayı, anakkale'de yal iftin evi yand - Hrriyet GNDEM
Ekşi sözlük'te başlatılan kampanya, https://eksisozluk.com/canakkalede-evi-yanan-yasli-cifte-yardim-ediyoruz--4174079

Hüseyin amcanın hesap numarası,

IBAN, TR 15 0001 0000 7709 5020 4250 02

Ziraat Bankası Bayramiç şubesi

Hüseyin Alacaoğlu
( Bankamatiklerden yapılan havalelerden Ziraat bankası masraf almıyor )

Son olarak yönetimdeki arkadaşlar kusura bakmasın format ve konunun yeri çok yanlış ama rica ediyorum konunun sadece bir gün burada durması çok önemli... Hepimiz Alışveriş kategorisine her gün bir göz atıyoruz, sadece daha fazla kişiye ulaşsın istiyorum.

konunun orjinali budur : Çanakkale'de evi yanan yaşlı çift için... - Google Fan Webmaster Forum
bende r10 da gördüm arkadaşlar küçük bir miktar gönderdim sizde elinizden geliyorsa küçük bir miktar gönderin lütfen

bayramıç halkı ve koyleri varlıklıdır. bence zaten olaya ve konuya sahip çıkarlar... başı boş bırakmalar, ki olay sosyal medyaya geldımı tum yetkililer zorunlulukdan harekete geçiyor :D gündem gelen olaylar zorunlulukdan dolayı çözum buluyor ;)

ama lösev unutulmasın ;) kocaman bir köy lösev...

http://www.lsvdukkan.com mükemmel hediyelik ürünler var şahane hemde ;)

hem isediğiniz adrese hediye gönderebiliyorsunuz, hemde lösevde küçük bir meleğe , hediyeniz iletilebiliyor seçim sizin...

Bende gönderdim ufak birşey bugün,imkanı olup yardım eden herkese helal olsun.

yarın ilk işim bu olucak Allah yardımcısı olsun 1 günlük kaçımızı versek bizden bişi eksilmez yarın yatırıcam

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri