Videoyu izlediğimde gerçekten dayanamadım o yüzlerindeki hüzne, çaresizliğe... Bizim için çok büyük olmayan yardımlar, onlar çok büyük işlere yarayabilir. Yılın bu son gününde, bu yılın hediyesini bu insanlara yapalım Akşama yiyeceğiniz içeçeceğinizden küçücük birşey kesseniz, bi bira az içseniz bile onlara katacağınızın çok şey olduğunu unutmayın
Alıntı:
Alıntı
çanakkale'nin bayramiç ilçesinde alzheimer hastası 70 yaşındaki sultan alacaoğlu, evde yalnız olduğu sırada sobayı yakmak isterken evi yaktı. alacaoğlu, son anda komşuları tarafından dışarı çıkarılarak kurtarıldı.
bayramiçte eşi 75 yaşındaki hüseyin alacaoğlu ile birlikte oturan sultan alacaoğlu, bugün öğle saatlerinde güvem sokaktaki evlerinde tek başına olduğu sırada sobayı yakmak istedi. alacaoğlu, sobayı tutuşturmak isterken kendisi de farketmeden evde yangın çıktı. evden dumanların yükseldiğini fark eden komşuları yaşlı kadını dışarı çıkardı. komşuların ihbarı üzerine sevk edilen itfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucu yangın 1 saat sonra söndürülebildi. içindeki tüm eşyaların yandığı ev kullanılamaz hale geldi. 2 ay önce onarımdan geçirildiği belirtilen evin sahibi sultan alacaoğlunun eşi hüseyin alacaoğlu, keçileri otlattığı sırada yangın haberini aldı. eve geldiğinde gördüğü manzara karşısında fenalaşan hüseyin alacaoğlu eşi sultan alacaoğlu ile birlikte bayramiç devlet hastanesine götürülerek tedavi altına alındı.
Haber detayı, anakkale'de yal iftin evi yand - Hrriyet GNDEM
Ekşi sözlük'te başlatılan kampanya, https://eksisozluk.com/canakkalede-evi-yanan-yasli-cifte-yardim-ediyoruz--4174079
Hüseyin amcanın hesap numarası,
IBAN, TR 15 0001 0000 7709 5020 4250 02
Ziraat Bankası Bayramiç şubesi
Hüseyin Alacaoğlu
( Bankamatiklerden yapılan havalelerden Ziraat bankası masraf almıyor )
Son olarak yönetimdeki arkadaşlar kusura bakmasın format ve konunun yeri çok yanlış ama rica ediyorum konunun sadece bir gün burada durması çok önemli... Hepimiz Alışveriş kategorisine her gün bir göz atıyoruz, sadece daha fazla kişiye ulaşsın istiyorum.
konunun orjinali budur : Çanakkale'de evi yanan yaşlı çift için... - Google Fan Webmaster Forum
bende r10 da gördüm arkadaşlar küçük bir miktar gönderdim sizde elinizden geliyorsa küçük bir miktar gönderin lütfen