Canlı etkinlikler: Canlı yayına geçin! Yabancı Kanalda Ne İşe Yarar

• Kullanıcı mrtak
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

mrtak

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar aranızda yeni sayılırım. Daha yeni gördüm. Diet kanallarımdan birinin canlı etkinlikler özelliği açılmış. Ancak kanal yabancı kullanıcılara hitap ediyor. Bu yüzden napsam diye düşünmeye başladım kanal 23 May 2013 tarihinde açıldı. Toplam 160 abonesi var ancak o kadar iyi değil kazancı açıldığı tarihten bu yana toplamda 29$ kazanmış. Bu kanalı açtığımda kanala 1000 video yükletmiştim. Şimdi başladım ilgilenmeye. Yaklaşık 3 gündür toplasan 10 tane video atmamışım. Kanalı satsam mı yoksa kullanmaya devam etsem mi? Ya da napsam şimdi içinden çıkamadım valla. Bütün özellikler açık.

bu video duzenlemeyı actıgında acıkşlama kısmı var bide onun altında bı satır gibi gozuken bozluk ıkıncı kısım var yazı yazabılecegın. oraya videona uygun videonu nasıl arıcaklarını dusunuyosan o kısma yazıp entera basıyosun.o sekılde ve acıklama ekle.yada en kotu vıdeo baslıgını acıklama kısmına 2 3 defa kopyala

bu video duzenlemeyı actıgında acıkşlama kısmı var bide onun altında bı satır gibi gozuken bozluk ıkıncı kısım var yazı yazabılecegın. oraya videona uygun videonu nasıl arıcaklarını dusunuyosan o kısma yazıp entera basıyosun.o sekılde ve acıklama ekle.yada en kotu vıdeo baslıgını acıklama kısmına 2 3 defa kopyala

Şimdi o taglarla ingilizcem olmadığı için karışamam. Ancak ingilizceden anlayan biri varsa bu kanalı ortak yönetebiliriz. Ancak Canlı Etkinlikle bunu bağdaştıramadım. "Kanalın tüm özellikleri açıksa biraz daha geliştir kanalı az daha düzenle" Bunu demek istediniz heralde.

ben kanalı satsammı kullanmaya devam etsemmı kısmına cevap verdım kardeş.artı ingilizce sart degıl.baslıgını tamamen al taga koy bı kısmını al koy her kelımesını koy.bole seyler yap yanı.canlı yayın cogu kanalda oluyo zaten .kanaldakı vıdeoların senın degılse aynı ortak dılınız yoksa kanalın dılıyle ısıne yarar bı ozellık degıl zaten.

ben kanalı satsammı kullanmaya devam etsemmı kısmına cevap verdım kardeş.artı ingilizce sart degıl.baslıgını tamamen al taga koy bı kısmını al koy her kelımesını koy.bole seyler yap yanı.canlı yayın cogu kanalda oluyo zaten .kanaldakı vıdeoların senın degılse aynı ortak dılınız yoksa kanalın dılıyle ısıne yarar bı ozellık degıl zaten.

Anladım bunları yapayım hocam. Ne tür videolar yüklesem acaba. Bunun ile ilgili kaynak tavsiyeniz var mı? Videoları düzenli yüklesem. Biraz da imleme ile web sitelerini imlediğimiz gibi imlesem eklediğim videoları. İşe yarar mı? Yani kazancı artar mı? İleride.

Anladım bunları yapayım hocam. Ne tür videolar yüklesem acaba. Bunun ile ilgili kaynak tavsiyeniz var mı? Videoları düzenli yüklesem. Biraz da imleme ile web sitelerini imlediğimiz gibi imlesem eklediğim videoları. İşe yarar mı? Yani kazancı artar mı? İleride.
Kardeş kanalına hergun 1 tanede olsa video koy.acıklama kısmını doldur tag kısmını doldur. İngilizce kanal herzaman güzel kazandırabilir. kanalını aktıf tut.aynı tur video atarsan abone cekersın ve abonelerın videolarını takıp eder.sana kalmıs hersey. Ne kadar ozgun okadar iyi olur sitedekı gıbı. sana kolay gelsın kardeş.bol kazançlar

Kardeş kanalına hergun 1 tanede olsa video koy.acıklama kısmını doldur tag kısmını doldur. İngilizce kanal herzaman güzel kazandırabilir. kanalını aktıf tut.aynı tur video atarsan abone cekersın ve abonelerın videolarını takıp eder.sana kalmıs hersey. Ne kadar ozgun okadar iyi olur sitedekı gıbı. sana kolay gelsın kardeş.bol kazançlar

Teşekkür ederim bilgilendirmelerin için. Sana da bol kazançlar.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri