Arkadaşlar canlı yayın izliyoruz ben örneğin bilgisayarda izliyorum bunu nasıl kaydederiz
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
idm ile nasıl yapıyorsun canlı yayının arkadaş ya ???bazı programlar var onlarla kaydedebiliyorsun internet download manager ile denedim kaydediyor ama sorun çıkıyor bazen diğer programların ismini hatırlamıyorum şuan.
cam studio ile kaydede bilirsin kullanimida basittir dostum.
arkadaşlar url üzerinden kayıt yapan bi prgm yokmu ben bi ara bulmuşdım o da 1 dk anca cekiyordu... canlı tv yayının ceken dizi işi ile ugraşa arkadşlar bilirler
idm ile nasıl yapıyorsun canlı yayının arkadaş ya ???
camtasia studio 8 güzeldir.
idm kuruluyken sayfayı açtığın zaman idm etkin oluyor bir ara yanlışlıkla öyle oldu tıkladım indirdim açtım bi baktım canlı yayın videosu ama video tam açılmıyor sorun çıkıyor bazen.
hocam indirdim bunu nasıl kaydedeceğiz kare şeklinde yanan sönen bir şey çıktı canlı yayın izliyorum şuanda nasıl olucak hocam
hocam o biraz kısıtlı gibi pc yaptığın şeyleri kaydedersin ama canlı yayın biraz uzun sürer gibi 2 saat kaydedebilir mi
---------- Mesaj saat 00:29:29 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:28:45 civarında gönderildi. ----------
hocam ben dediğini yaptım daha öncedende yapmıştım inmiyor video duruyor öle
En guzeli Bandicam ben kullaniyorum cokda guzel tavsiye ederim
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.