Canlı yayında intihar ediyor ŞUAN

Tek hücreli veledler. Mitoz geçiricek kapasite yok bunlarda

ölen yok reklam var, yinede 100 kişi izlemiş :)

ihbar etmiştim, az önce biri aradı, ihbar için armışlar polismiş, durumu anlattım bakcaklar. insallah dedginiz gibi reklam içindir, umarım poliste ulaşıp korkuturda böyle salakça şeyler yapmazlar. allah akıl fikir versin ne diyelim.

Yaw hikaye bosverin kesinlesmeye odaklanin dua edin bi sinerji yaratalim 😀

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gunduz olur insallah

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ya rabb-el alemin bir kaç saat sonra Adsense kesinleşme bekleyen kardeşlerimize sen yardımcı ol ya rabbi. Renderiydi, eşleşeniydi, dünya engeliydi, partneriydi derken türlü engellerle savaşıp gecesini gündüzüne katıp çalışan bu kardeşlerimizin emeklerini boşa çıkarma yarabbi.

Adsense ödeme ekibine insaflı, vicdanlı ve hakkaniyetli olmayı nasip eyle yar rabb-el alemin. Onların ufak kesintiler yapmasını, ve bu kardeşlerimizin fazla hesaplarını banlamamasını nasip et ya rabb-el alemin.

Bu vesileyle bundan sonraki çalışma hayatlarında bu kardeşlerimize her daim yüksek TO’lar ve yüksek BGBG oranları nasip eyle yarabbi. Yine bu süreçte Google’ın işi daha da zorlaştırmasına, bu kardeşlerimizin yeni kanallar açmasını yeni videolar yüklemesini zorlaştırmasına engel ol ya rabb-el alemin.

Daha çok şeyler isteyeceğiz. İsteyeceklerimiz, isteklerimiz sence malum. Hepsini kabul eyle yarab-el alemin

Amin

1 k izleyici var kız diyo ben karabiberde yedim bana bişey olmadı ne iş :)))

Ya rabb-el alemin bir kaç saat sonra Adsense kesinleşme bekleyen kardeşlerimize sen yardımcı ol ya rabbi. Renderiydi, eşleşeniydi, dünya engeliydi, partneriydi derken türlü engellerle savaşıp gecesini gündüzüne katıp çalışan bu kardeşlerimizin emeklerini boşa çıkarma yarabbi.

Adsense ödeme ekibine insaflı, vicdanlı ve hakkaniyetli olmayı nasip eyle yar rabb-el alemin. Onların ufak kesintiler yapmasını, ve bu kardeşlerimizin fazla hesaplarını banlamamasını nasip et ya rabb-el alemin.

Bu vesileyle bundan sonraki çalışma hayatlarında bu kardeşlerimize her daim yüksek TO’lar ve yüksek BGBG oranları nasip eyle yarabbi. Yine bu süreçte Google’ın işi daha da zorlaştırmasına, bu kardeşlerimizin yeni kanallar açmasını yeni videolar yüklemesini zorlaştırmasına engel ol ya rabb-el alemin.

Daha çok şeyler isteyeceğiz. İsteyeceklerimiz, isteklerimiz sence malum. Hepsini kabul eyle yarab-el alemin

Amin

buna benzedi :D
https://www.youtube.com/watch?v=u3cpF6gycIM

Bu kızın ismi Ayça ışık ,
İstanbul Küçükçekmece oturuyor.
Küçükçekmece Atatürk Anadolu Meslek ve Kız Meslek Lisesine gidiyor.

Okul müdürüne kadar herkese mesaj attım. Yazık , bu gençliğin düştüğü duruma bak.
Haberi okuduğumdan beri kızın bilgilerini birleştirmeye çalışıyorum. En son gittiği bir kuaforden semtini buldum. Sonra o semtteki okullara baktım. Matematik dersindeki tahtadaki işlemden lisede olacağını düşündüm basit anlatılmıştı. Meslek lise resimlerine baktım tüm bölgedeki. Bahçedeki bir fotograftan blok ismi vardı ordanda okulu gördüm.
Formaları birdi bu şekilde okuluna ulaştım.

Okul müdürüne kadar herkese mesaj attım. Yazık , bu gençliğin düştüğü duruma bak.
Haberi okuduğumdan beri kızın bilgilerini birleştirmeye çalışıyorum. En son gittiği bir kuaforden semtini buldum. Sonra o semtteki okullara baktım. Matematik dersindeki tahtadaki işlemden lisede olacağını düşündüm basit anlatılmıştı. Meslek lise resimlerine baktım tüm bölgedeki. Bahçedeki bir fotograftan blok ismi vardı ordanda okulu gördüm.

Mit e girmeyi düşündün mü hiç ?

ne yaptın be hocam, seni hemen Mit'e almaları lazım :D

Malesef öyle cahil insanlar çok.

boyle enteresan tıpler varya.. bu yasta mla baglamıslar..
uln adam gıbı oturun calısın gelecek planlayın.
soz bulamıyorum

Amin

yav madem dua edip isteyecen direk googleyi üzedrimize yap dede tam olsun :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri