ÇAPA NETWORK- Kapanan kanala ödeme

• Kullanıcı mmtmt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yerli Network Bayileri
[MENTION=32050]mmtmt[/MENTION] hocam bir soru da benden gelsin :)
İzlenim ve abone şartlarını güncellemeyi(arttırmayı) düşünüyor musunuz? Düşünüyorsanız ne zamana kadar 25k+ 25s sistemi devam edecek?

hocam kapanan yada atılan kanalların ödemeleride ayın 10 ile 20 si arasında mı her ay yani ?

Evet hocam hepsi aynı

---------- Spam Engelliyici 12:39 ---------- Önceki Mesaj 12:38 ----------

[MENTION=32050]mmtmt[/MENTION] hocam bir soru da benden gelsin :)
İzlenim ve abone şartlarını güncellemeyi(arttırmayı) düşünüyor musunuz? Düşünüyorsanız ne zamana kadar 25k+ 25s sistemi devam edecek?

Şimdilik böyle devam edeceğiz Ancak gelen kanallara bağlı değişiklik olabilir artması yönünde

Contact E-mail *
buraya kanal mailini mi yazalım yoksa kendi mail adresimizimi?

Contact E-mail *
buraya kanal mailini mi yazalım yoksa kendi mail adresimizimi?

Kendi email adresiniz hocam kullanmakta olduğunuz . Herhangi bir sorunda size ulaşabilelim

---------- Spam Engelliyici 22:51 ---------- Önceki Mesaj 21:43 ----------

Merhaba arkadaşlar. kanallarınızdaki para kazanmayan videoları yani eşleşen , dünya engeli ,ülke engeli gelmiş videoları bizim panelden otomatik olarak silmemizi mi isterseniz yoksa siz bize bildirin biz partnerden atalım bu şekilde mi olsun . Sonuçta bu videolar size para kazandırmıyor belki abone getiriyordur ama bizim partnerin paneline bu yansıyor ve biz bundan rahatsız durumdayız. Malum artık hiç bir şey eskisi gibi değil. Eğer bir dönüş yaparsanız ona göre hareket edeceğiz
Şuan başvuru bölümünü kapattık bu gece partner çalışmayacak yarın gündüz bu başvuruları inceleyecek ve biz yarın gündüz başvuru bölümünü açmayacağız.
Bugün başvurduğunuz kanallarınız incelendikten sonra ben sizlere buradan bilgi vereceğim.
Bol ve hayırlı kazançlar dilerim herkese

Kendi email adresiniz hocam kullanmakta olduğunuz . Herhangi bir sorunda size ulaşabilelim

---------- Spam Engelliyici 22:51 ---------- Önceki Mesaj 21:43 ----------

Merhaba arkadaşlar. kanallarınızdaki para kazanmayan videoları yani eşleşen , dünya engeli ,ülke engeli gelmiş videoları bizim panelden otomatik olarak silmemizi mi isterseniz yoksa siz bize bildirin biz partnerden atalım bu şekilde mi olsun . Sonuçta bu videolar size para kazandırmıyor belki abone getiriyordur ama bizim partnerin paneline bu yansıyor ve biz bundan rahatsız durumdayız. Malum artık hiç bir şey eskisi gibi değil. Eğer bir dönüş yaparsanız ona göre hareket edeceğiz
Şuan başvuru bölümünü kapattık bu gece partner çalışmayacak yarın gündüz bu başvuruları inceleyecek ve biz yarın gündüz başvuru bölümünü açmayacağız.
Bugün başvurduğunuz kanallarınız incelendikten sonra ben sizlere buradan bilgi vereceğim.
Bol ve hayırlı kazançlar dilerim herkese

hocam benim bi kanalımda boyle bı durum vardı abone ıcın bırakıyordum yarın gunduz gırıp kanalların hepsini kontrol edıp baska varmı dıye bakarım sılerım olur dımı

hocam benim bi kanalımda boyle bı durum vardı abone ıcın bırakıyordum yarın gunduz gırıp kanalların hepsini kontrol edıp baska varmı dıye bakarım sılerım olur dımı

Hocam girmene gerek yok biz sistemden sileceğiz , boşuna risk oluşturmayın bence derim ben tabi siz bilirsiniz . Extra uğraşmış olursunuz boşuna risk olur

Hocam girmene gerek yok biz sistemden sileceğiz , boşuna risk oluşturmayın bence derim ben tabi siz bilirsiniz . Extra uğraşmış olursunuz boşuna risk olur

anşadm hocam ama yarın ben silmeyi tercih ederim teşekkürler :)

bide hocam 5 dolar kazanc altı kanalları atacagınızı soyledınız. yalnız bagladıgım bir kanalın geliri sabit 2 3 dolar gunluk bu nasıl olacak yanı yınede atılacakmı kanal bu aydan sonra ?

anşadm hocam ama yarın ben silmeyi tercih ederim teşekkürler :)

bide hocam 5 dolar kazanc altı kanalları atacagınızı soyledınız. yalnız bagladıgım bir kanalın geliri sabit 2 3 dolar gunluk bu nasıl olacak yanı yınede atılacakmı kanal bu aydan sonra ?

Hocam şartımız 5 dolar altı kazanç sağlayan kanalları atacağız ama bu ödemeden sonra olacak o yüzden o zamana kadar kanalın toparlar kazanç artar inş.

Arkadaşlar merhaba . Bir partnerden subnetworklük aldım. Umarım hep birlikte kazanırız.
Kanal alım şartları 25k izlenim 25 abone.
ilk aydan sonra günlük 5$ altı kazanç sağlayan kanallar atılacaktır.
Kanallar ilk teliften sonra atılır.
Atılan kanalların ödemesinin yapılacağını illetti partner.
Kanallarda profil ve kapak resmi mutlaka olmalı yani elimizden geldiği kadar kanalları süsleyelim ,arkadaşlar malumunuz sıkıntılı bir dönemdeyiz.
Açık kanallara %70 ödeme.
Kapanan kanallara %50 ödeme.
Arkadaşlar ödeme kanıtımız yok ancak bu ayın kazancı yani mart kazancı nisan 10-20 arası ödeneceğini söylediler.
Bu durumda katılmak isteyen arkadaşlar aşağıdaki linkten başvuru yapabilirler.
Ödeme yöntemi sadece Paypal .

ALLAH PEYGAMBER AŞKINA ŞARTLARI SAĞLAMAYAN ÇÖP KANALLARI GÖNDERMEYİN

DAVETİYELER 24 SAAT İÇERİSİNDE GÖNDERİLECEKTİR.

Dashboard şuan yok
ödeme yöntemi: Sadece Paypal var

ŞARTLAR: 25 BİN İZLENME 25 ABONE

Kapanan Açık Atılan vs Tüm kanalların bundan önce ödendiğini ve ödenmeye devam edeceğini söylediler ancak benim deneme fırsatım olmadı , hep birlikte göreceğiz.:cool:

BAŞVURU İÇİN TIKLAYIN

Support Destek: [email protected]

Skype Desteğimiz Yoktur !

RABBİM UTANDIRMASIN!!!

DUYURU :
Çoğu arkadaşımız isim ve soy isim bölümüne kanalın ismini yazmış paypal adres bilgisini yanlış girenlerde var
Partner tüm başvuruları iptal ettiğini söyledi. (2 kişiye davetiye gönderilmiş partnere ricada bulundum atmamaları için tekrar başvuru yapıp kanala giriş
çıkış yapmasınlar diye. )

Yarın sabah başvuru bölümünü açıcaklar. Yarın daha önceden başvuru yapanlarda dahil tekrardan başvuru yapması gerekiyor.
Lütfen isim soy isim ve paypal adreslerini dikkat ve kontrol ederek girin. Toplu başvuru göndermeniz için bir bölüm eklemelerini söyledim
şuan ekleyemezlermiş zaten dashboard gelecekmiş yakın zamanda karışıklık olmasın diye her kanal için tek tek başvuru bölümünden başvuru
yapmanız lazım.

Başvuru bölümü sabah 8 9 gibi açılacak gece 12de kapanıcak. sabahtan akşama kadar yapılan başvuruları inceleyecekler davetiyeleri gönderecekler
bende sabah burdan bilgilendirme yapacağım yani 24-03-2016 tarihinde başvuru yapan kişilerin başvuruları incelendi şartları karşılayanlara
davetiye gönderildi şeklinde. rutin olarak sabah 8 9 da başvuru bölümü açılıp gece 12de kapanıcak günlük başvurular incelenip davetiyeler
gönderilecek.

DUYURU : 28/03/2016 : Arkadaşlar hali hazırda şuan davetiye gönderdiğimiz ancak sizlerden kabul bekleyen kanallar var kanallarınızı lütfen kontrol ediniz

BAŞVURU YAPMADAN OKUYUNUZ
Arkadaşlar 30/03/2016 tarihinden itibaren partnere alınan kanallardaki eşleşen gelmiş , dünya engeli gelmiş veya ülke engeli gelmiş yani para kazandırmayan videolar sistemimiz tarafından otomatik olarak silinecektir. Bu videolar bazı arkadaşların kanalına hit getiriyordur belki , abone geliyordur vs vs. ancak bu videolar bizim partnerimizin panelinde görünüyor ve bu rahatsız edici oluyor. Malumunuz artık hiç birşey eskisi gibi değil , çok sıkıntılı günlerden geçtik ve geçiyoruz. Bu sebeple böyle bir karar aldık. İsterseniz siz başvurmadan bu tarz videoları kendiniz silin isterseniz bizim sistem silecektir.
hocam
This form has been disabled. bu sıkıntıyı alıyorum link'e tıkladıgım an

10 dan fazla kanal gönderildi bakalım sonuc ne olacak

hocam 25000 izlenime alıyruz demişsiniz ama 50000 lik kanallar bile alınmamış :)

Hocam 25k izlenim 25 abone ön şart, Partner kanallarınızı inceliyor videoların süresine , içeriğe , telif risk oranına vs vs herşeye bakılıyor. senin 50k lık kanal alınmamış ancak 25k ile alınan çok kanal var

Hocam 25k izlenim 25 abone ön şart, Partner kanallarınızı inceliyor videoların süresine , içeriğe , telif risk oranına vs vs herşeye bakılıyor. senin 50k lık kanal alınmamış ancak 25k ile alınan çok kanal var

şimdi kanallar günlük 5 doları ne zmaan geçemzse atılacak ? çünkü ona göre hocam içerikleri değiştirmeye başladım

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri