ÇAPA NETWORK- Kapanan kanala ödeme

• Kullanıcı mmtmt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yerli Network Bayileri
nerede bolluk orada... bu sorunun cevabı budur yukarıda da yazdım gene yazayım hocam Multidigtal konusunun 4. 5. sayfa mesajlarına git düşük şartla alım açtılar network 1 hafta alımları kapadı ondan sonra yüksek şartla açtı şimdi az ama öz düzenli olarak gidiyor Ati5 aynı şekil Zeplin düşük şartla alım açtı sonra 3 ay alım kapadı şimdi yüksek şartla az öz düzenli gidiyor Multicolor düşük şartla alım açtı 3 ay kapadı sonra 1 ay veya biraz daha uzun bir süre alım açtı biraz düşüktü şartlar ve gene 1 ay veya daha fazla süredir alımı kapalı. düzgün çalışanın günahı düşük şartlar
Bildikleri halde niye aliyolar hocam.riskini biliyolar cocuk oyuncagimi bu.herkes ekmek pesindi.milletin kanali atilmis sucsuz yere yazik günah deilmi ?

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bildikleri halde niye aliyolar hocam.riskini biliyolar cocuk oyuncagimi bu.herkes ekmek pesindi.milletin kanali atilmis sucsuz yere yazik günah deilmi ?

Haklısınız. fakat bizimde elimizde olmayan bazı durumlar var. Biz nerden bilelim onun bunun çocuklarının *****grafik içerik yükleyeceklerini atmadıkmı attık. ama youtube bildiri yollamış bunlar nedir diye. Biz istemezmiyiz Alımlar her zaman açık olsun herkes kazansın herkes rızkını kazansın bizde burda aracı olalım. Alımları açtığımızda gösterilen tavır ile kapandığında veya bir problem olduğunda gösterilen tavır bir değil. biz burda digital minds konusunda ödemeleri sonuna kadar yaptık yapmaya devam ediyoruz bir o konuda bir problem dahi yaşamadık. İşallah yaşamayız. Ama bunun adı nankörlüktür burda çözüm arayacağımıza neler yapabiliriz bu konuda ne yardımımız dokunur değilde hala bize saldırıyorsunuz bumudur karşılığı teşekkür ederiz müşteri her zaman haklıdır. Kanallar atıldı ve paralarınız ödenicek bundanda şüpheniz olmasın kendi cebimizden veririz ama yine itibarimizi zedelemeyiz. Biz yine el altından alım yaparız bir şekilde dedik ama yine sorun yaşayacağız belli oldu. Konuyu uzatmaya gerek yok sorunlar yaşandı çözüm kanalların atılmasıydı yoğun toplantılar sonucu buna vardık ama olmadı. Biz itibarımız zedelenmesin kimse mağdur olmasın başka partnere almak için sorunsuz ilerlemek için uğraşalım forumda hala sorun üretelim. Biz sorun üretecek birilerini istemiyoruz iyi gündede kötü gündede yanımzda duracak birlik olucak ve bizimle beraber Kazanıcak birilerini istiyoruz.

Atilacaksa neden kanallar aliniyo onu anlamadm.o zaman bastan ona gore alinsin.kanallarin kapanacakmi diye düşünürken simdide partner atacakmi diye mi dusunucez.hicbir yere guven yok artik.ben bunu anladim.duzenli odeme alinmicak anlasildi.temiz calisanlarin gunahi neydi ?

pewdiepie gibi şartlar bekliyorsunuz , yaptığınız spam olduğunu unutup partnere sallamayın.

neymiş düzenli ödeme alınmıcak anlaşılmışmış. kardeşim senin ödeme alman yasak zaten sen youtube göre illegalsin.

Madem düzenli para kazanmak ve kanal kapanma yaşamak istemiyorsun çözüm basit ÖZGÜN ol.
Adam youtube ödemezse cebimden ödicem demiş gördüğü muameleye bak , şahsen ben olsam ödemem gidin şikayet edin kime ediyorsanız ne diceksiniz benim spam kanalımın para kazanmasını ödemediler mi ? gülerler adama.

adam her şeye rağmen paranızı zamanında ödeyeceğim gerekirse cebimden veririm demiş adama yapılan muameleye bak yazık.

Bundan sonra forum nick onayı, banka onayı, telefon onayı gibi kimlik bilgilerini saptayacak bir referans ile kabul edin kanalları bence. Sanırım bu saldırının arkasında kişisel husumetler var, yalnız bu ahlaksız adamlar kendi bindikleri dalı kesiyor farkında değiller.

Kanalları atılan arkadaşlar da biraz anlayışlı olsunlar, adamlar ne bilsin bugün masum görünen kanalların da yarın grafik/ suç içeren içerik atmayacağını. Adamların lisansları iptal edilebilir, ciddi yasal yaptırımlarla karşı karşıya kalabilirler yani, bu işin şakası yok.

nerede bolluk orada... bu sorunun cevabı budur yukarıda da yazdım gene yazayım hocam Multidigtal konusunun 4. 5. sayfa mesajlarına git düşük şartla alım açtılar network 1 hafta alımları kapadı ondan sonra yüksek şartla açtı şimdi az ama öz düzenli olarak gidiyor Ati5 aynı şekil Zeplin düşük şartla alım açtı sonra 3 ay alım kapadı şimdi yüksek şartla az öz düzenli gidiyor Multicolor düşük şartla alım açtı 3 ay kapadı sonra 1 ay veya biraz daha uzun bir süre alım açtı biraz düşüktü şartlar ve gene 1 ay veya daha fazla süredir alımı kapalı. düzgün çalışanın günahı düşük şartlar
biz konumuzu açtığımız da şartlarımız daha yüksekti ama millet şartlara bakmadan her kanalı yolladiğindan mcn korktu :) biz de direk bağlantıyı kaldırmakla ve ön onay vermekle bulduk çözümü...hala da şartlar 3 aşağı,5 yukarı belliyken 30-40 aboneli kanallar yollaniyor...kanalınız da kazanç yokken niye partnere bağlamaya çalışıyorsunuz...sonradan bağlanacak aşamaya gelince de partner bulamiyorsunuz...

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:
anasını satayım ne guzel ya al kanalı 5 10 500kazansın sonra at

Eger bu dediginibyapacak olsalardi bu ay degil mayis sonunda yapar ve ana partner paranizi odemiyor derlerdi... lutfen meyve veren agaci taslamayin hocam bir diger konu ise uslubunuza dikkat edin kimin anasini saticaksin onu anlamadim?

bazı adilerin neden sapıkça içerik yüklediği aşikar.
Partner sahibiyle (İzzettin) geçmişten kalan hesapları varmış demekki , adamı banlattıkları yetmedi başka insanların da ahını aldılar.
yazık ne diyelim

baya bir öfkeli kalabalık olmuşta burada hubluğun kadar hubluğa bağlayanın da suçu var. aga bir kere göstere göstere copyrightlı içerik alan hubluk patlar. şartları hafif olan hubluğu yaşatmazlar. digital mind çok sağlam bir mcn, durduk yere hubluğa bağlanan kanalları boşaltmaz. bir suistimal gördüğü için o hubluğu boşaltmıştır. kimse kimseyi suçlamasın çünkü herkes suçlu. alan kadar, kanalı verende. herkese geçmiş olsun.

anasını satayım ne guzel ya al kanalı 5 10 500kazansın sonra at

Evet belki senin elinde böyle bir imkan olsa böyle birşeyleri keyfi yapabilirdin bunu böyle dememin nedeni yazdığın cümleler. Ancak ben ve partnerim bu konuda duruşumuz tavrımız bellidir senin o 5 10 500 k dediğin kazandığını söylediğin rakamlar ne ise onu bize ödeme yapılmasa bile yapacağımızı söyledik. istersen biraz daha üslübuna dikkat et hani AYIP diye birşey var.

İyide ben size demedimki zaten partnerin başı kimse artık yanş digital minds mi artık yanı kimse

---------- Spam Engelliyici 16:15 ---------- Önceki Mesaj 16:13 ----------

Evet belki senin elinde böyle bir imkan olsa böyle birşeyleri keyfi yapabilirdin bunu böyle dememin nedeni yazdığın cümleler. Ancak ben ve partnerim bu konuda duruşumuz tavrımız bellidir senin o 5 10 500 k dediğin kazandığını söylediğin rakamlar ne ise onu bize ödeme yapılmasa bile yapacağımızı söyledik. istersen biraz daha üslübuna dikkat et hani AYIP diye birşey var.

Beyond network a yazdıklarım sizin içinde geçerli hocam size veya dıger arkadaşlara lafım yok şu partnere alıp atamalarına laf ediyorum partnerın basına işte tam telaffuz edemedim

Size bişey dememişki öfkeniz neden?
bence haklı arkadaş mcn madem uygunsuz tespit ettiği kanalları atıyor temiz kanalların sucu ne atıyor madem kontrolünü sağlayamıyor kanalların neden baştan alıyor.
Herzaman söylerim en iyi adsensedir. En sağlam 2 senedir ödeme yapan quiz bile paraların üstüne yatmadımı? Burada kimseye referans olmayın.

Son düzenleme:
Size bişey dememişki öfkeniz neden?
bence haklı arkadaş mcn madem uygunsuz tespit ettiği kanalları atıyor temiz kanalların sucu ne atıyor madem kontrolünü sağlayamıyor kanalların neden baştan alıyor.

Azçok beni anlayan biri çıktı dediklerinize harfi harfi katılıyorum [emoji4]

---------- Spam Engelliyici 16:24 ---------- Önceki Mesaj 16:22 ----------

Neyse ödeme günü gelsinde ödemeslee bile oducez demiş arkadaş kuruşu kuruşuna isterim gerçi pek bişey değil ama olsun paramız kalmasın [emoji106]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Niye herkes ilk defa kanalı atılmış gibi davranıyor ya. Tartışmayı bıraksakta ne yapılacak bundan sonra onu bir öğrensek... [MENTION=32050]mmtmt[/MENTION] [MENTION=51425]Beyond Network[/MENTION] Bundan sonraki süreçte kanal alımı planlıyor musunuz hocam? Alıncak ise aynı sorunla karşılaşmamak için ne yapmayı planlıyorsunuz?

film dizi çizgi olayı açık bir şekilde kumara döndü. kanalın atılma riski yüksek. mcn ler direk copyrigh içerikleri almıyor hublukla arka kapıdan mcn ye sokuluyorda, mcn bunu anladığında hubluktan giren ne var ne yok atıyor olayın özeti bu. zaten kumarda masa kazanır.

Son düzenleme:
film dizi çizgi olayı açık bir şekilde kumara döndü. kanalın atılma riski yüksek. mcn ler direk copyrigh içerikleri almıyor hublukla arka kapıdan mcn ye sokuluyorda, mcn bunu anladığında hubluktan giren ne var ne yok atıyor olayın özeti bu. zaten kumarda masa kazanır.

kanalların atılmasının ne ne networkle ne hubluk la alakası var adam koskocaman yazmış içerikler değiştirilmiş, hoş olmayan içerik yüklenmiş diye hala daha telifli içerik alan bir sürü partner var, o şekilde telifli içerikten dolayı toplu kanal atımını nerde gördünüz aceba?

Kargadan başka kuş, adsenseden başka tanımam. Adam gibi çalışmasını bil adsense çalış yoksa partnerlerde herzaman hüsrana uğrarsınız.

hub da toplu kanal atılma işlemi var, sözleşmenin iptalı olayıda var. problemin sadece yetkilinin söylediği gibi er..tik içerik olduğunu sanmıyorum, copyrightlı içerikte risk teşkil ediyor konuda bazı arkadaşlar fazla abarttık herhalde ondan oldu diyenler var. ama ben yanılıyorsam çapa nın yetkilisi bundan sonra film dizi alsın bizde gönderelim. er.tik içeriği kendi sonradan mcn nin kontrolüne maruz kalmadan atsın bakalım patlayacak mı görelim. denemeden bilemyiz madem problem sadece er.tik içerik böyle çözüm bulabiliriz. çapa, mcn nin görmeden er.tik içerik yükleyen art niyetli kişilere müdahele eder olur biter.

kanalların atılmasının ne ne networkle ne hubluk la alakası var adam koskocaman yazmış içerikler değiştirilmiş, hoş olmayan içerik yüklenmiş diye hala daha telifli içerik alan bir sürü partner var, o şekilde telifli içerikten dolayı toplu kanal atımını nerde gördünüz aceba?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri