ÇAPA NETWORK- Kapanan kanala ödeme

• Kullanıcı mmtmt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yerli Network Bayileri
[MENTION=27895]saiyan100[/MENTION], izzeti tanıyom konuştum geçen gün. baya olay dönmüş ağında. yeri belli yurdu belli. adana da oturur. herkese yerini söyler telefonunu verir. böyle her şeyi ortada bir adam vereceğim diyorsa beklemek lazım. 2000 kanal varmış sonuçta ağında çok büyük maddi külfet... izzet çalışıyor ödeme almak için çalışan adama bir şans vermek lazım. kimseye kefil olmam ama adam uğraşıyom diyor bekleyin inşallah ödemenizi alırsınız.

bu konuda sonuna kadar katılıyorum ilyas hocam. Eğer vur kaç yapacak biri olsa firma kanalları attı parayı ödemedi muhabbeti yapar geçmişte quizinden nowasına kadar bi çok defa yaşadığımız durum gibi önümüze bakarız anca biraz daha sabır

Arkadaşlar merhaba . Size paralarınızı ödemezler ise biz ödeyeceğiz diye söyledik yine aynısını söylüyoruz paralarınız ödenmez ise biz ödeyeceğiz . Bu konuda rahat olunuz . Parterimiz sayesinde bir çok kişi para alıyor ve almaya devam ediyor . Ancak istenmeyen durumlar oldu bizde mağdur olduk , çok olay oldu bilmediğiniz. Size partner öderse , ödeme için bastırıyoruz gibi arada olan cümleler kullanmıyoruz bu paralar ödenmezse biz cebimizden ödeyeceğiz ancak bu Zaman içerisinde bu paralar nerde , kimin cebine girdi yok hata idi vs vs diyerek kimse kimseyi üzmesin . Buna gerek yok . Sonuçta biz bunu foruma açmayıp kendimiz günlük 1k kanal basmayıda bilirdik . Sağolsun bazılarının sayesinde iş buraya geldi. Yapacak birşey yok bekleyelim ödeyeceğiz o paraları

ödemeler konusunda bir gelişme oldumu yeni haftaya başladık hocam ama acaba bilgilendirebilir msiiniz

bi daha güncelleyeyim youtube herkese ödedi bizimkiler acaba partner tarafından ne zaman ödenecek ?

Bende bekleyenler arasındayım.. aslında cevaplanmasını istediğim bir soru daha var..
Kanallarımız kapanma yaşamadan - ihtar almadan partnerin yaşadığı talihsiz bir durumdan dolayı atıldı..Geçmiş olsun tekrar.. Ödemelerde kesinti olmadan yapılacaktır diye umuyorum ama burada atılan kanala %50 ödeme mantığı yürütülürse pekte adil olmayacak...
Hakkımızda hayırlısı bakalım..

Yine soracağım ne Zaman yatar tahmini

aga izzettini tanırım ve severim güvenirim... bekleyelim bakalım ne olacak bende merak edorum.. Abdest namaz vs yazdığında arkadaş biraz kıllandım açıkçası lakin izzettinin güvencesine güveniorum :)

persembe oldu son durum nedir bugun itibariyle?

Çıkmaz ayın son perşembesi demişti arkadaş :)

aga izzettini tanırım ve severim güvenirim... bekleyelim bakalım ne olacak bende merak edorum.. Abdest namaz vs yazdığında arkadaş biraz kıllandım açıkçası lakin izzettinin güvencesine güveniorum :)

Problem yok ödeme tarafımıza dün gönderildi Hesabımıza düşmesini bekliyoruz. düştükten sonra ödemeler başlanıcak. [MENTION=8218]gurkano[/MENTION] bizleri yine yeniden pişman ve yanılttığınız için teşekkür ediyorum. bu tür postlar atıp husursuzluk yaratacaksanız lütfen başvuruda kullandığınız isim soy isim ve kanallarınızın linkini atın ödemenizi cebimizden yapalım sizde rahat edin bizde sizden kurtulalım.

Çıkmaz ayın son perşembesi demişti arkadaş :)

Yazdım sildim. (banlanırım) Yazdım sildim (banlanırım) , Yazdım sildim (banlanırm) .... iyisi mi sen arkadaşın dediği gibi isim soy isim , paypal vd. bilgileri gönder perşembe bitmeden gönderelim paranı olmaz mı yada istersen gece 00:01 de gönderelim bu postun boşa çıkmasın. Teşekkürler sen ve senin gibi düşünenlere

[MENTION=32050]mmtmt[/MENTION] hocam sizde haklısınız ama müşteri olarak bizlerde.inanın bana bir işi yürütmenin zorluğunu en az sizin kadar bildiğimi iddaa ederim.bir işin patronu olup müşterilerle uğraşmak icdden zor ve yorucu iş.Özellikle sözler.Fakat bu forum çok şey gördü çok zarar etti.Ama laf sokar gibi laf söylemek evet doğru değil ama bi yandanda sizin böyle sert çıkmanız hoş değil.Dersiniz buyurun paranız daha bizile çalışmayın.Bende kaç gündür buradan para elir diye bekliyoum ama gelmiyor bende üzgünüm ama biliyorum sizlerde gelsin para payınızı almayı bekliyorsunuzdur.Yani Aynı durumdayız.o yüzden hiçbirimiz germeyelim ortamı.Net cevaplar allaım her zaman yeterli.En azından benim için :)

ben sahsim adina yazdigimin yanlis anlasilmasini istemem, merakimdan sordum ben sadece. takim elbise almaya cikacagim gelecek parayla da ondan sordum tekrardan yanlis anlasilmasini istemem. ben guveniyorum da ona gore plan yapiyorum sadece :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri