Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
[MENTION=51425]Beyond Network[/MENTION] cevap verir misiniz madem onlinesiniz Bi bilgilendirme beklemekteyiz
Ödemeler 1 haftaya kadar başlayacak hocam. geç cevap için özür dilerim. bu hesabı 3 kişi kullanıyoruz ödeme konusuna vakıf olan ben olduğumdan diğer arkadaşlar cevap vermemiş.
[MENTION=51425]Beyond Network[/MENTION] hocam gelişme varmı ödemeler geldi mi size
Merhaba, Ödemeleri Mcn yapıcak. yarın raporları hazırlayıp göndereceğiz yarın ödemeler başlar ama 1 gün aksayabilir saat farkından dolayı. yani özetle bu hafta başlayıp bitecek.
Hocam, partnerden atilan kanallarin odemeleri ne olucak ? Kaldigi sure boyunca kazandigi miktari odeyecekmisiniz ?
hocam zaten ödenecek onlar geçen ay ödendiği gibi
Acil ödeme bekliyoruz hocam @Beyond Network paypaldan bankaya para çekme zaten 4 gün sürüyor :/
[MENTION=51425]Beyond Network[/MENTION] durum nedir hocam bugün hesaplara geçer mi paralar ?
---------- Spam Engelliyici 15:03 ---------- Önceki Mesaj 14:43 ----------
Neyse altı üstü bilgilendirme istiyoruz paralar gelecek ama bizde ona göre plan yapıyoruz kafamızda.yakanızdna tutup para demedim hiçbir zaman sadece bilgilendirme istiyorum giriyorsunuz görüyorsunuz bilgilendirmiyorsunuz.bu kadar zor olmasa gerek.neyse daha birşey yazmıyorum.
Merhaba,
Arada yazan arkadaşlara genel olarak cevap veriyorum. Bu konu için zaten sürekli çalışıp sarf edip duruyoruz bundan kuşkunuz olmasın. Bu konu ile finans departmanı ilgileniyor bu tür konularda daha hızlı ve berrak cevaplar alabilmek için lütfen iletişim adreslerimizden bize ulaşın yani [email protected] adresine yazın paypal adresinizi yazın veya başvuruda kullandığınız isim ve soymi atın. daha berrak cevaplar alırsınız ve isterseniz aldığınız cevapları burdada paylaşabilirsiniz.
[MENTION=48601]Hey[/MENTION] ne kadar hızlıymış test edip memnun kaldıysan ben de deneyeceğim ordan destek almayı?![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.