Çapa network mart ayı ödemeleri

• Kullanıcı mmtmt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yerli Network Bayileri
[MENTION=51425]Beyond Network[/MENTION] hayırdır birader harçlık falan mı dağıttıgını zannediyorsun.Her yazdıgım postta saygı çerçevesinde sizli bizli konuşmaya çalıştım yeter artık bu ne la.
Biz senden sadaka istemiyoruz , hakkımız olanı istiyoruz."Namazımızdan abdestimizden süphemiz yok" diyordunuz.Kul Hakkı ne zman sizin harçlık gibi dagıttıgınız alalade bir deger oldu ?

---------- Spam Engelliyici 17:26 ---------- Önceki Mesaj 17:24 ----------

ek olarak Nisan ayı ödemelerinde de aynı şekilde %50 ödeme miktarına itiraz ediyorum onu da belirtmek isterim.

---------- Spam Engelliyici 17:28 ---------- Önceki Mesaj 17:26 ----------

Bilgileri gönderdim oraya not düşebilirsiniz Nisan ayı ödemeleri de %70 yapılacaktır diye.

[MENTION=51425]Beyond Network[/MENTION] hayırdır birader harçlık falan mı dağıttıgını zannediyorsun.Her yazdıgım postta saygı çerçevesinde sizli bizli konuşmaya çalıştım yeter artık bu ne la.
Biz senden sadaka istemiyoruz , hakkımız olanı istiyoruz."Namazımızdan abdestimizden süphemiz yok" diyordunuz.Kul Hakkı ne zman sizin harçlık gibi dagıttıgınız alalade bir deger oldu ?

---------- Spam Engelliyici 17:26 ---------- Önceki Mesaj 17:24 ----------

ek olarak Nisan ayı ödemelerinde de aynı şekilde %50 ödeme miktarına itiraz ediyorum onu da belirtmek isterim.

---------- Spam Engelliyici 17:28 ---------- Önceki Mesaj 17:26 ----------

Bilgileri gönderdim oraya not düşebilirsiniz Nisan ayı ödemeleri de %70 yapılacaktır diye.

İtiraz edebilirsiniz ama nisan ayı ödemeleri %50 yapılacak itirazınızı mail atarsanız değerlendiririz.

bilgileri gönderdim siz ÖDEMEDİĞİNİZ HAKKım olan miktarı gönderin bir sonraki ödeme konusunda da onu tarışırız hocam.

Hakkım hakkım dediğin parayı bana cebimden ödettin ya birdahaki ödeme günü kendini burda yırtsan sana dönüş yapmam. burdan söylüyorum %50 ödeme yapılacak sabaha kadar yazılıp çizilse yine %50 yapılacak bu seferlik böyle olsun.

[MENTION=51425]Beyond Network[/MENTION] Kendimi yırtmama gerek yok %70 ödeyeceksiniz.Kendi cebimizden ödedik diyerek tribünlere oynamanıza gerek yok.Keza niyetin o kadar belli oldu ki su an.
bu arada sizin çocuk p0rn0su atan kişilere karşı savcılık şikayetiniz noldu hocam merak ettim de.

[MENTION=51425]Beyond Network[/MENTION] Kendimi yırtmama gerek yok %70 ödeyeceksiniz.Kendi cebimizden ödedik diyerek tribünlere oynamanıza gerek yok.Keza niyetin o kadar belli oldu ki su an.
bu arada sizin çocuk p0rn0su atan kişilere karşı savcılık şikayetiniz noldu hocam merak ettim de.

[email protected] adresine mail atarak daha detaylı cevap alabilirsiniz. burdan bu konu hakkında bilgi veremiyoruz.

Hakkım hakkım dediğin parayı bana cebimden ödettin ya birdahaki ödeme günü kendini burda yırtsan sana dönüş yapmam. burdan söylüyorum %50 ödeme yapılacak sabaha kadar yazılıp çizilse yine %50 yapılacak bu seferlik böyle olsun.

hocam sen bu paraların tamamını ödeyecektin zaten cebinden? 1 kişiye ödediğin %20 neden koyuyor %20 cebinden ödedin alt üst sen zaten partner ödemese tamamını ödeyeceğim kendi cebimden diye defalarca yazdın şimdi 1 tane %20 fazla ödedin diye neden bu tavrın ödememek için mağdurum diye kendinizi anlatmaya çalışmanız anlam veremiyorum. sizi de anlamıyorum zaten partner ödemese tamamını gene ödeyecektiniz hiç bekletmezdim böyle 20 gün bu adamları öderdim 20 gün önce ödeme günü cebimden partnerden para gelince koyardım cebime budur yani. demek ki siz sadece şekil yapıyorsunuz hocam kibar tabirle hava atıyorsunuz çünkü icraatınız söylediklerinizle örtüşmüyor. birde bu raporlar günler öncesinden bildiriliyor zaten siz son dakika tombaladan çıkar gibi %50 dediniz ödeme gününe kadar telif gelmeyenler kapanmayanlar %70 demişsiniz şimdi ödeme günü değişmişsiniz çok garip bir durum gerçekten. ki paranın tamamını ödeyecek durumu olan biriyseniz sizin yerinizde ben olsam tek kelime etmem %20 öder sustururdum bu adamları %20 için şurada çingene pazarlığı yapmazdım yaptırmazdım ödemeniz yapılmıştır iyi günler dilerim der geçerdim.

Son düzenleme:
[MENTION=24394]kastiro[/MENTION] hocam işte tam o esnada "arkadaşın namazımızdan abdetimizden şüphemiz yok." lafının gereğini yapamadıgı cıkıyor ortaya.
Partner ödemezse biz cebimizden öderiz diyenin ne kadar samimi ne kadar " dürüst " oldugu ortaya cıktı.2 kişiye ödeme yaptı önümüzdeki ay bakalım kaç kişiye cebinden ödeme yapacaklar merak ediyorum.

ek olarak çapa'nın tanıtımını yapan hub sahibi [MENTION=32050]mmtmt[/MENTION] nerde acaba kayıplarda?
Hub'ın sahibi o biz ana partner ile muhatap oluyoruz

---------- Spam Engelliyici 17:06 ---------- Önceki Mesaj 17:05 ----------

ödeme konusu değil ödememe ya da eksik ödeme konusu burası

Ben buradayım hocam kayıplarda falan değilim partner cevapları verdiği için ben birşey demiyorum . diyeceğim partner böyle dedi siz soracaksınız diyeceğim partner öyle dedi ama kayıplarda olduğum falan yok

Mail attım pm attım skype yazdım herhangi birine dönüş yaparsanız sevinirim hocam beklemediym hala

hocam mail atmışsınız hızınızı alamadınız heralde pm atmışsınız üstüne skypeden yazmışsınız bide üstüne buraya yazıyorsunuz post ve mesaj kalabalığı yaptığınızın farkında olun ve lütfen beklemeyi deneyin hocam

Arkadaşlar bu adamlar ile yaşadığım olayda hiçbiriniz benden taraf çıkmadınız bir arkadaş hariç.Adamlar bana geçen hafta ödemeleri yapmadıkları halde hakaretler ettiler sizler sus pus oldunuz.Ben bu %20 yi yine söylüyorum çıkmaz ayın çarşambasında alırız.

hocam mail atmışsınız hızınızı alamadınız heralde pm atmışsınız üstüne skypeden yazmışsınız bide üstüne buraya yazıyorsunuz post ve mesaj kalabalığı yaptığınızın farkında olun ve lütfen beklemeyi deneyin hocam

Bence bian önce cevap vermeleri gerek aksihalde hizini alamayip bu hizla adamlarin evine gidecek gibi görunuyor.

mobildeyim.

3 gündür cevap almaya çalışıyorum size ne oluyor arkadaş hiç bir şey bilmeden yorum yapıyosunuz

millet spam kanal yapmayı bırakıp forumda birbirine girmeye başlamış hayırlı işler :)

[MENTION=8218]gurkano[/MENTION] hocam hakkını arayan her zman hakkını alır.Sizin yaşadıgınız olayda da siz haklısınız bunu herkes biliyor .Adana merkez patlıyor herkes modunda sağa sola saldırıyorlar O gün de kendi hatalarının üstünü size hakaret ederek örtmeye çalıştılar ama tutmadı.
Tekrar söylüyoru Çapa ya da Beyond network scam görünümünden kurtulmak istiyorsa uslubuna , cevaplarına , müşterilerine verdiği değere dikkat etmeli.Spam yapıyoruz spam çalışıyoruz diye bize köpek çekmeyi bırakırsa iyi olur.Ha yok böyle devam edecekse çogunlugunu spammerların oluşturdugu forumda bulunmayacak bu kadar basit

[MENTION=51425]Beyond Network[/MENTION] hocam o zman [MENTION=9629]carmeena[/MENTION] ve benden başka kimse ses cıkarmıyorsa yapılan haksızlığa diğer arkadaşlar %50 ödemeye razı demektir.Ama biz değiliz.Dediğinizi yapınız o zaman ödemelerimizi %70 e tamamlayınız.Biz sizden ya da herhangi başka bir yerden gelecek paraya mahkum değiliz fakat Hakk denen bir kavrama inancımdan kaynaklı kimsede hakkımı bırakmam.

Bende değilim gardaş

bu konunun bu kadar tartışılması dahi garip geldi bana.networkcu arkadaşların baştan olayı kabullenmesi ve ödemeleri eksiksiz yapması gerekirdi bence.çünkü; partnere giren adamlardan bagzıları gidip sakıncalı içerik atmışlar ve sonrasında bu sorunlar çıkmış.buraya kadar sorun yok,bu adamlara para hiç vermiyorum deseniz kimse buna karşı çıkmaz,haketmişler der.ama bu adamlar yüzünden,hiçbi sorunu olmayan (telif yemeyen,kapanmayan) kanalları siz partnerden atıp,paralarını keserseniz bu haksızlıktır.

ama kanal telif yemiştir,kapanmıştır ve o kanalda kesinti yapmışsınızdır.işte bunada kanal sahipleri itiraz edemez çünkü siz bunu anladıgım kadarıyla önceden belirtmişsiniz....

[MENTION=8218]gurkano[/MENTION] hocam hakkını arayan her zman hakkını alır.Sizin yaşadıgınız olayda da siz haklısınız bunu herkes biliyor .Adana merkez patlıyor herkes modunda sağa sola saldırıyorlar O gün de kendi hatalarının üstünü size hakaret ederek örtmeye çalıştılar ama tutmadı.
Tekrar söylüyoru Çapa ya da Beyond network scam görünümünden kurtulmak istiyorsa uslubuna , cevaplarına , müşterilerine verdiği değere dikkat etmeli.Spam yapıyoruz spam çalışıyoruz diye bize köpek çekmeyi bırakırsa iyi olur.Ha yok böyle devam edecekse çogunlugunu spammerların oluşturdugu forumda bulunmayacak bu kadar basit

Kimseye köpek çekilmedi. Ben bu konuya açarken kimsenin bize bu tür saldırılar yapabileceğini tahmin etmedim(içeriklerle alakalı) . 1 yıldır bu forumdayım kulun bende 1 tl si yoktur. EMİN OL BU KAZANÇLARDANDA BİZDE 1 TL niz yok. %50 ödenmesine rağmen. Sen şimdi belden aşağı vuruyorsun ya hak diyorsun ya bizim hakkımıza giriyorsun. Ya Allah aşkına olağandışı bir durum oldu biz istermiydik böyle olsun . Ama maalesef oldu. Sen sanıyorsun Çapa yada beyond paramıza çöktü . Partner durumu açıkladı size. Eğer paraya çökmek gibi bir derdimiz olsa kazançların pik yaptığı zamanda yapardık. Evet tatsız durum ama bu kadar vurmaya çalışma Sana diyorum yine diyorum 1 tl kazancımız yok derdimiz sizin ödemeler yapılsın idi . Evet eksik yapıldı partnerin kararı bu sadece beyondla alakalı bir durum değil . Olağandışı oldu herşey pişmanım pişmanım pişmanım bu konuyu açtığıma . Özür dilerim forumda herkes ve biz kazanalım diye bu konuyu açtığıma . BU İŞTEN 1 TL HAKKINIZ YOK BİZDE ARKADAŞLAR EMİN OLUN BUNA VE BİZE DAHA FAZLA BELDEN AŞAĞI VURMAYIN. Ben sana şimdi ne desem boş sen yine belden aşağı vuracaksın bu cümleleri de kaçtı deme diye yazıyorum. Buradayım kimsenin bende 1 tl si yok. O kadar alışveriş yaptım bu forumda herkes okuyor bir kişide çıkıp desin bu adamda alacağım var kanıtlasın 1000 katını ödeyip banlanayım razıyım. Ama yapma arkadaşım sen yeter vurmaya çalışma sen neyin davasını yapıyorsun . Şartlar değişti diyoruz değişti . Değişmenin nedeni belki sen değilsin ama bu fatura herkese kesildi. Ve bu zaman içerisinde çok çok çok uğraştık. Ve artık senin derdinin hak olmadığını düşünmeye başladım. Ama yeter ya . Aynı laflarla milletin kafasını şişirmeyelim. Ayrıca tekrar diyorum yeter belden aşağı vurma

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri