CashFiesta; Para Kazanmanın En kral Yolu (100%)

YildirimHiko97

Yasaklanmış
CashFiesta; Para Kazanmanın En kral Yolu (100%) - puantoplaparakazan - Blogcu.com bilgi almak isteyenler burdan arastira bilirler.

arkadaslar simdi kendimden yazayim kullanilmasi cok kolay bir sistem..Bu isi yapan bir iki yabanci arkadasla konustum ve parayi verdiklerini soyliyolar.Ben simdilik PARA ALMADIM ama 15-ni bekliyorum paralar kesinlesince alacagim :) simdilik 60.000 puanim var 50$ gectigime inaniyorum..Cokta yapacagimiz bir sey yok bu is benim gibi 4-5 saat pc basinda oturanlar icin cok guzel bir sistem.
Bol Kazanclar..

detaylı anlatım için teşekkürler. Alternatif yöntemler her zaman iyidir. Buralarda ilerde değerlenir önlerden yer ayırtalım :D

yazıyı okudumda fena bişeye benzemiyoda bi yerde 90 bin puanım war demıssın bı yer 60 bin ?

değerlenebilir yerimizi alalım :)

Bu kadar yazıyı okumayı bitirene kadar ben okuldan mezun olup maaşımı kazanmaya başlarım zaten.

bu site spam diye biliyorum 2 sene önce denemiştim ama yinede bi araştır !

hocam spam sitenin bu kadar uzun sure ayakta durmasi ve 4milyonu askin uyesi olmasi pek mantikli gelmedi bana :o

---------- Mesaj saat 11:56:33 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 11:55:59 civarında gönderildi. ----------

Bu kadar yazıyı okumayı bitirene kadar ben okuldan mezun olup maaşımı kazanmaya başlarım zaten.

ben tesekkur ederim!!!

Program filan indirme varsa uzak durulması gerek .

CashFiesta; Para Kazanmanın En kral Yolu (100%) - puantoplaparakazan - Blogcu.com

arkadaş metni burdan almışsın :D bu metın 6 yıl öncesina ait... kısaca, mülterii toplamak adına mı yazdın ? yoksa para kazandın da onu belirtmek için mı konuyu yazdın ? bu site %100 olmasada rivayetlere göre çek godnerıyormuş felan filan... ama bu tip işlere çok eskılerden girdim foss çıktı. inanmıyorum ben... yalan dolan gelıyor... ama aksını ispat edıyorsan lutfen bizlere belgeli bişe goster, yada birilerini örnek ver, konuyu açtın bu iştesin, evet inandır bizi ?? yada konuyu açma , çok emın yazmışsın %100 banko gibi.. teşekkurler

"Ödeme yapıyor,fakat sistemi doğru oluşturamazsanız çok az kazanıyorsunuz.Sadece reklam barından puan kasmak yeterli olmuyor spcial offers denen sistemide yapmak gerekiyor ozaman standart bir üye 1000 puan başına 1 dolar alıyor.Önemli olan bir yanıda hile hurdaya başvurmamak, aynı ıpden 2 tane üyelik girmemek ve tüm bilgilerinizi doğru vermek yoksa sahte hesap statüsünde yine ödeme yapılmıyor." ( alıntı :başka diyarlardan...)

CashFiesta; Para Kazanmanın En kral Yolu (100%) - puantoplaparakazan - Blogcu.com

arkadaş metni burdan almışsın :D bu metın 6 yıl öncesina ait... kısaca, mülterii toplamak adına mı yazdın ? yoksa para kazandın da onu belirtmek için mı konuyu yazdın ? bu site %100 olmasada rivayetlere göre çek godnerıyormuş felan filan... ama bu tip işlere çok eskılerden girdim foss çıktı. inanmıyorum ben... yalan dolan gelıyor... ama aksını ispat edıyorsan lutfen bizlere belgeli bişe goster, yada birilerini örnek ver, konuyu açtın bu iştesin, evet inandır bizi ?? yada konuyu açma , çok emın yazmışsın %100 banko gibi.. teşekkurler

"Ödeme yapıyor,fakat sistemi doğru oluşturamazsanız çok az kazanıyorsunuz.Sadece reklam barından puan kasmak yeterli olmuyor spcial offers denen sistemide yapmak gerekiyor ozaman standart bir üye 1000 puan başına 1 dolar alıyor.Önemli olan bir yanıda hile hurdaya başvurmamak, aynı ıpden 2 tane üyelik girmemek ve tüm bilgilerinizi doğru vermek yoksa sahte hesap statüsünde yine ödeme yapılmıyor." ( alıntı :başka diyarlardan...)

hocam mesaji nerden alinti yaptigimi yazdim zaten...kimseyide mecbur bu ise sokmak fikrim yok!!sen bu isin foss ciktigini sipatla o,zaman..ben musteriyi toplayip ne yapcam?!sacma sapan yorumlar yazmayin lutfen :D

cashfista spedia gibi firmalarla 2005 senesinde çalıştım cash fista paramı vermedi ozaman aradan 8 yıl gecti gecmişi pek temiz değil.

Hocam boş işlerle uğraşmayın. Boşuna zaman kaybı olduğunu düşünüyorum. Bu yöntemleri çok denedim hocam. Hep sonuç hüsran, zaman kaybı. Tek kazandığım sistem youtube. Başka da yok. Bu işlerle zaman ayıracağınıza youtubeye uğraşsanız eminim kat kat o işlerden fazlasını kazanırsınız. Hem de kimseye laf anlatma derdi yok, Kişiler üye olacak derdi yok, o yok bu yok. Burada her şey karşılıksız yani. Senden para mara istemiyor. Üye bulmanı istemiyor. :)
Yine de sen bilirsin kardeşim. O yollardan geçen biri olarak uyrmak istedim.
HAyırlı , bol kazançlar.

vay be internet ilk icat edildiğinde kurulmuştu bu şirket hala ayakta demekki,hey maşallah:D Bir bu iki email okuyup para kazanma.

reklam izle-anket doldur-cart curt
uğraşın.sonuçta biz de uğraştık ve boş iş olduğunu gördük.
tecrübe olur..senin kazanç da 49.90 da kalırsa şaşırmam:D

sana o çeki göndermeyeceklerinden yüzde yüz eminim bu işler gerçektende boş işler gece gündüz uyumayıpta sakın bu işlere dalmayın. Burası para gönderen bir yer olsa şimdiye kadar herkesin ağzında olurdu. Youtube'dan başkası googledan başkası yalan abi. Evet var kazandıran başka yerlerde ama onlara yönelip bir dolar kazanacağına youtube biraz daha yönel 100 dolar kazan.
Tamamen şahsi düşüncemdir. İsteyen istediğini yapabilir.

neler vardı zamanında,üye olma bonusu 500 dolar,okunan mail başına 100 dolar ama minimum çekim 10bin dolar,ahaha 2000-2001 lerden bahsediyorum ne güzel yiyorduk:D

Scam listesinin en başında bu site var uyarayım.
Ayrıca o kadar uğraşacaksıniz değmez.
Şimdi ah keşke daha önce öğrenseydim youtube yi diyorum.

eyvallah yazın uzun muzun ama okunuyor saol bilgilerin için

Çok eski bir sistem 2007 de filan kayıt olmuştum yanlış hatırlamıyorsam :) lisedeydim ama hiç para alacak kadar biriktiremedim :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri