Cazip Fiyatlara Up/Down VPS Hizmeti Lokasyon : Almanya - GalaxyShell İnternet Teknolojileri

GalaxyShell

Kayıtlı Üye
logoalt.png

12 x Intel Xeon E5-1650 v3 @ 3.50GHz VDS Paketleri Stoklara Ayrılmıştır

KREDİ KARTI İLE ÖDEME YÖNTEMİ ANINDA AKTİVASYON...!

WM-VDS 1 Paketi
•Intel® Xeon E5-1650 v3 @3.50GHz ( 1 Çekirdek)
•4096 MB Ram
•20 GB SSD veya 75 GB SATA DİSK
•1 Gbp/s-Port ( 300 Mbps Garanti)
•Sınırsız Trafik Kullanımı
•1 Adet İp Adresi
almanya.png
Almanya Lokasyon

AYLIK : 40 TL

WM-VDS 2 Paketi
•Intel® Xeon E5-1650 v3 @3.50GHz ( 2 Çekirdek)
•8192 MB Ram
•30 GB SSD veya 75 GB SATA DİSK
•1 Gbp/s-Port ( 300 Mbps Garanti)
•Sınırsız Trafik Kullanımı
•1 Adet İp Adresi
almanya.png
Almanya Lokasyon

AYLIK : 60 TL

SPEEDTEST SONUCU :
3604568676.png
Müşteri Panelinden yapabilecekleriniz ;
Yeniden Başlatma , Kapatma , Açma
panel.png

HİZMET ŞARTLARI:
• Paketlerimizi sadece Windows 2008 R2 işletim sisteminde kullanabilirsiniz.
• Paketlerimiz'de kesinlikle geri iade garantisi yoktur.
• Yedek almak müşteri sorumluluğundadır. Firmamız bu konuda sorumluluk kabul etmemektedir.
• Sanallaştırma Sistemi Olarak Virtuozzo Kullanılmaktadır.
• İlk 2 Formattan sonra format ücreti alımaktadir.Format bedeli 8 TL dir.
• Seçmiş olduğunuz paketi dilediğiniz zaman bir üst veya bir alt pakete anında geçirebilirsiniz.
• VDS Paketlerimiz Up/Down , Torrent , Video Convert vs, gibi işlemleriniz için uygundur.
• Siparişlerinizi web sitemizden geçebilirsiniz. Ekstra olarak [ PM ] , Skype ilede geçebilirsiniz.
• Paketlermiz stoklarla sınırlı olup istege göre arttırabilir.

Güncel Kampanyalarımız :

2 Ayrı İşlemci 2 Ayrı Performans, SSD ve SATA Seçenekleri Up/Down VPS-VDS Paketleri GalaxyShell İnt. - Google Fan Webmaster Forum
Up/Down İçin Uygun Winsows VPSler Virtuozzo Sanallaştırma İle Hızınıza Hız Katıcak. GalaxyShell İnt. - Google Fan Webmaster Forum

iletisim.png

Son düzenleme:
Arkadaşın 2 aydır vds lerini kullanıyorum hiçbir sıkıntı çekmedim . 1 saat olsun kapanma yaşamadım. Ayrıca skypeden her türlü desteği sağladı saolasun. Fiaytlarda zaten cazip.

Arkadaşın 2 aydır vds lerini kullanıyorum hiçbir sıkıntı çekmedim . 1 saat olsun kapanma yaşamadım. Ayrıca skypeden her türlü desteği sağladı saolasun. Fiaytlarda zaten cazip.
Hangı forumdan yada yerden gorusup aldınız hocam ılgılı arkadasla VDS'leri

Guzel yorumunuz icin tesekkur ederim Nusret Bey.

Referans olabilirim varsa :)

Merhaba düşünceniz icin tesekkur ederim.Referanslarimiz mevcut.

hele bizde bi referans olalım
Merhaba guzel düşünceniz için teşekkur ederim.Referanslarimiz mevcut ve referans icin satiş esnasinda musterilerimize sunabiliyoruz.

Kampanyamiz devam etmektedir.Satişlarimiz bircok forumda yapilmaktadir.Konudada gordugunuz gibi guncel kampanya linklerimizi R10 uzerinden takip edebilirsiniz.

Son düzenleme:
Merhaba suan icin forum kapsaminda jumana haricinde kampanyadan yararlanan olmadi.İsterseniz kampanyamzdan yararlanabilirsiniz.Yada test edebilirsiniz.

1. paket alındı ve kısa sürede teslim edildi.Umarım makina ilk aldığımız gibi kalitesine devam ederde uzun süreli çalışırız.Teşekkürler.

1. paket alındı ve kısa sürede teslim edildi.Umarım makina ilk aldığımız gibi kalitesine devam ederde uzun süreli çalışırız.Teşekkürler.
Hizmetinizi güle güle kullanmanız dileği ile , teşekkür ederiz.

Kampanyamız tüm hızıyla devam etmektedir.Hizmet sağlanan paket sayısı 13 adettir.

Performans ve upload / download işlemlerinizde sizleri yarı yolda koymayacak , aksine yüzünüzde mutlu bir tebessüm oluşturacak bir VPS & VDS Hosting hizmetidir.

Bu farkı sadece GALAXY'de yaşayacaksınız !

Arkadaşla Windows Vps1 paket için hızlı bir şekilde alışverişimizi yaptık. Vps gayet stabil görünüyor şimdilik. Teşekkürler.

Arkadaşla Windows Vps1 paket için hızlı bir şekilde alışverişimizi yaptık. Vps gayet stabil görünüyor şimdilik. Teşekkürler.
Hizmetinizi güle güle kullanınız , teşekkür ederiz.

Kampanya tüm hızıyla devam ediyor.

Dipnot : VPS2 Paketimizin ilk ay ücreti 30 TL dir. Diğer aylar 40 TL şeklindedir. Bunu duyurma sebebim , konuyu düzenleyememe sebebimizdir.

Son düzenleme:
Arkadaş güvenilir birisi tavsiye ederim arkadaşlar gayet güzel sistemi

2 paket vdslerini aldım şuan için gayet memnunum down ve up hızı fazlası ile yeterli

arkadas güvenilirdik 2 adet vps 2 paketi aldık. gayet sağlam ve çok ilgilenen bir kişi.

hizmet güzel. tşkler arkadaşa

Güzel yorumunuz için teşekkür ederim.

2 paket vdslerini aldım şuan için gayet memnunum down ve up hızı fazlası ile yeterli

Hizmetiniz hayırlı olsun , güle güle kullanın.

arkadas güvenilirdik 2 adet vps 2 paketi aldık. gayet sağlam ve çok ilgilenen bir kişi.

hizmet güzel. tşkler arkadaşa

Güzel düşünceleriniz için teşekkür ederim. Hizmetinizi güle güle kullanın.

Kampanya ip stokları tükendigi için ip siparişi verildi.İp stokları güncellendiginde. Satışlarımız devam edicektir.Ön sipariş verebilirsiniz.

Kampanya stok bilgileri gün içinde tekrar paylaşılacaktır.

Farklı bir işlemci'de VPS ihtiyacınızı karşılayabilirsiniz. 12 x Intel Xeon E5-1650 v2 @ 3.50GHz İşlemciye sahip sunucumuzdan yapmış oldugumuz kampanyaya göz atabilirsiniz.2 Ayrı İşlemci 2 Ayrı Performans, SSD ve SATA Seçenekleri Up/Down VPS-VDS Paketleri GalaxyShell İnt. - Google Fan Webmaster Forum

Arkadaştan 1 adet makine alınmıştır.İlgili birisi, makinede de performans güzel.İyi satışlar dilerim..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri