[ÇEKİLİŞ]10 Quiz Kanal

• Kullanıcı ArtigmA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Partnerli Kanal Alim-Satim

ArtigmA

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar geçen hafta aldığım güzel haber sonucu daha önce planladığım forumda kanal çekilişi yapayım diye düşündüğüm işi adsense ödemesinden sonra yapmak nasip oldu.

Senelerce verdiğim emeğin karşılığı olmasa da sonunda devlet kapısı sayılabilecek bir yerde işe alındım çok şükür. Yeni evli olmam tek gelirimin yt olması ve iş olmaması sebebiyle bana muazzam mutluluk yaşattı.

Bende bunu vaktimin çoğunu burda geçirdiğim siz arkadaşlarımla paylaşmak adına kanal çekilişi yapmak istedim. Gönül isterdi ki hepinize baklava, börek, çay, çorba ısmarlayayım :) ama bu mümkün gibi gözükmediğinden böyle bir yol izlemek istedim. Bu zamana kadar kırdığım, üzdüğüm varsa kusuruma bakmasın.

10 Quiz kanalı, Kişi Başı 2 Kanal olarak 5 Kişiye Çekilişle Vermek İstiyorum.

Kanalları kendim açmadım bilerek forumda bu işi iyi yaptığını düşündüğüm @Katip hocamdan satın aldım.

Katılıyorum Yazmanız Yeterli

Not: Mesaj Numarasına Göre Çekiliş Yapılacaktır. Çekiliş Bitiş Saati 25/11/2014 01:30

Kazanan arkadaşlar etiketlenecek ve öm dönüş yapılması beklenecektir.

Allah işi olmayan herkese istediği işi nasip eder inşallah.

Herkese Bol Kazançlar.

Kazanan arkadaşlar
@talha25 @mm1650 @FairyTale [MENTION=13806]zztrk[/MENTION] @intel bana öm ulaşın kanallarınızı teslim edeyim arkadaşlar.

Yedek Listesi
@idriskhrmn @Lannister @bysasa

Son düzenleme:
katılıyorum. Allah neşeni daim etsin.İşin hayırlı olsun

Kaç çekiliştir kazanamıyorum inş şans yüzüme güler :D

Katılıyorum

Hayırlı olsun hocam (katılmıyorum yeterince var)

Ben de katılabilir miyim :P ticaret zekası çekilişte bana çıkarsa 2 tanesini 20 tlden okuturum :D
şaka bir yana Allah yolunu açık etsin hocam inşallah hep başarılı olursun.. ben katılmıyorum :)

katılalım belki çıkar şansızıma bu aralar çok kanal lazım :D katılıyorum

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri