yav ne zaman böyle şeyler olsa hep kaçırıyorum![]()
![]()
Sıradan şeyler hep kaçar. Hayatta daha güzel şeyler kaçmasın kardeşim. Bir sonrakine kısmetse
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
yav ne zaman böyle şeyler olsa hep kaçırıyorum![]()
![]()
Sıradan şeyler hep kaçar. Hayatta daha güzel şeyler kaçmasın kardeşim. Bir sonrakine kısmetse![]()
kaçmasından değil ama böyle çekilişler filan güzel oluyor
abi bende şimdi siteye girdim kredi kartı filan giricem ne diyorsun bir sıkıntı çıkmaz demi
kayıt olunca para filan alıyorlar mı biraz açarsan bizde alalım
Bak güzel kardeşim. 1 dolar olsa 10 dolar olsa ne fark eder? Mesela bu forumda kimse bana 1 kuruşluk bişey vermedi. Çekilişle dağıtmamım maksadı şans işi kime kısmetse ona gitsin diye. Ve forumda biraz aktiflik olsun diye.
Zaten skypede daha önce bir kaçına öylesine verdim halada kullanıyorlar. Maksad bu. Parayla satmadım...
yanlış anlaşıldı galiba yaptığınız çok güzel birşey, daha öncede böyle verilmişti nasıl alındığını sormuştum kendim parayla almak için söylemiyorlardı size karşı söylemedim yani.
amazonun yıllık 1$ olan vps si değilmi.neden herkez bunları çekilişle veriyor anlamadım![]()
üstte yazdıgım gibi yanlış anlaşıldı.bende almayı bilmiyordum soruyordum söylemiyorlardı nickede bakmamıştım yine onlar açtı konu diye biranlık sinirle yazdım.madem öyleyse sizde hiç kullanmayanlara yardım amaçlı hediye edin.
bu konu üzerinden bir soru sormak istiyorum konuyu baltalamak gibi olmasında. bu vps ne oluyor tam olarak?
internet hızı 200 300 mbit oluyorsa biz en düşük ttnet kampanyasına geçsek ve bu vps yi kullansak olurmu?
Aynı şeyler mi?
Kazanan kişi [MENTION=530]himen32[/MENTION]. Hayırlı olsun
çekiliş videosu konuya eklendi.
Bir kaç gündür sağlığımla ilgili forumda pekte aktif değildim. Artık buradayım.
Bazı konular gözüme değindi, bazı arkadaşlarda skype üzerinden vps isteklerinde bulunmuş. Konuyu açmaktaki maksadım 1 arkadaşa vps vermektir.
1) samet142
2) Hasnicktir
3) hasan88
4) murato25
5) flypow3r
6) muslummgok
7) cmlonder
8) YtKoRaY
9) himen32
Katılım şartı: Konuya 1, 4, 5 gibi hangi rakam daha önce yazılmadıysa yazın. 9 kişi olduktan sonra akşam Türkiye saati ile 8de çekiliş yapacağım. Kazanan arkadaşa vereceğim VPSi.
İnternet hızı.
![]()
Kazanan kişi [MENTION=530]himen32[/MENTION]. Hayırlı olsun
Çekiliş videosu.: Ytpara VPS çekilişi (Tural Abiyev) | Screencast-O-Matic - Free online screen recorder for instant screen capture video sharing.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.