çekilişe katil vps kazan!

Sıradan şeyler hep kaçar. Hayatta daha güzel şeyler kaçmasın kardeşim. Bir sonrakine kısmetse :rolleyes:

kaçmasından değil ama böyle çekilişler filan güzel oluyor :D

abi bende şimdi siteye girdim kredi kartı filan giricem ne diyorsun bir sıkıntı çıkmaz demi

kayıt olunca para filan alıyorlar mı biraz açarsan bizde alalım

kaçmasından değil ama böyle çekilişler filan güzel oluyor :D

abi bende şimdi siteye girdim kredi kartı filan giricem ne diyorsun bir sıkıntı çıkmaz demi

kayıt olunca para filan alıyorlar mı biraz açarsan bizde alalım

Sanal kartla yap. Ben farklı kart tipiyle alıyorum.

Bak güzel kardeşim. 1 dolar olsa 10 dolar olsa ne fark eder? Mesela bu forumda kimse bana 1 kuruşluk bişey vermedi. Çekilişle dağıtmamım maksadı şans işi kime kısmetse ona gitsin diye. Ve forumda biraz aktiflik olsun diye.

Zaten skypede daha önce bir kaçına öylesine verdim halada kullanıyorlar. Maksad bu. Parayla satmadım...

yanlış anlaşıldı galiba yaptığınız çok güzel birşey, daha öncede böyle verilmişti nasıl alındığını sormuştum kendim parayla almak için söylemiyorlardı size karşı söylemedim yani.

yanlış anlaşıldı galiba yaptığınız çok güzel birşey, daha öncede böyle verilmişti nasıl alındığını sormuştum kendim parayla almak için söylemiyorlardı size karşı söylemedim yani.

Anladım hocam. Kusura bakmayın eğer yanlış bişey dediysem. Bu net aleminde çok kişi sırrını söylemez. Zaten bu sırr değil herkes yapabilir. Ama nedense söylemiyorlar. aws.amazon.com sitesinden kayıt ol kart ekle para çıkar otomatik açılır. Sonrası da kolay. 10-15 işletim sistemi var. linux, windows sürümleri hangisini istersen seç kur kullan. Ram az olsada iş görüyo çok iyi. Bazen 200-300 mb oluyo net hızı.

madem öyleyse sizde hiç kullanmayanlara yardım amaçlı hediye edin.
üstte yazdıgım gibi yanlış anlaşıldı.bende almayı bilmiyordum soruyordum söylemiyorlardı nickede bakmamıştım yine onlar açtı konu diye biranlık sinirle yazdım.
sağolsun nasıl alındığınıda yazdı.kusura bakmasın yanlış anlaşılma için.

bu konu üzerinden bir soru sormak istiyorum konuyu baltalamak gibi olmasında. bu vps ne oluyor tam olarak?
internet hızı 200 300 mbit oluyorsa biz en düşük ttnet kampanyasına geçsek ve bu vps yi kullansak olurmu?
Aynı şeyler mi?

Vps ihtiyacim yok, ama birsey soylemek isterim: Yaptiginiz yardimlasma cok iyi bir davranis, bana ve diyer arkadaslara ornek olsun.

bu konu üzerinden bir soru sormak istiyorum konuyu baltalamak gibi olmasında. bu vps ne oluyor tam olarak?
internet hızı 200 300 mbit oluyorsa biz en düşük ttnet kampanyasına geçsek ve bu vps yi kullansak olurmu?
Aynı şeyler mi?

Kısaca şöyle izah edeyim.

Size küçük bir dosya veya ip adresi veriyor aldığınız firma. O ip üzerinden bağlanıyorsunuz. Karşınıza bir bilgisayarın masaüstüsü çıkıyor ordan işlemlerinizi yapıyorsunuz. Bu vps adlandırdığımız bilgisayar firmaya bağlı olarak amerikada, avrupada olabilir veya interneti avrupa veya amerika üzerinden olabilir. Genellikle parayla aldığımız vpslerde en az net hızı 100 mbit oluyor. Hatta 1 gbit (1000 mbit) net hızında vpsler vardır. Vpslerde net hızı kadar işlemci, ram hızıda önemlidir. Yani bilgisayar performansı çok düşük olursa pc kasıyor.

anladim. Tesekkurler. Ucuz olanlarin ozellikleri kendi pc mizden kotu olacagi icin kendi pc mizi de kullanamadigimiz icin uyanikligim bosa cikiyor. Telle yazdim kbakmayin.

Kazanan kişi [MENTION=530]himen32[/MENTION]. Hayırlı olsun

çekiliş videosu konuya eklendi.

çekiliş videosu konuya eklendi.

Çok teşekkür ederim

---------- Mesaj saat 20:57:46 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:45:50 civarında gönderildi. ----------

Bir kaç gündür sağlığımla ilgili forumda pekte aktif değildim. Artık buradayım.

Bazı konular gözüme değindi, bazı arkadaşlarda skype üzerinden vps isteklerinde bulunmuş. Konuyu açmaktaki maksadım 1 arkadaşa vps vermektir.

1) samet142
2) Hasnicktir
3) hasan88
4) murato25
5) flypow3r
6) muslummgok
7) cmlonder
8) YtKoRaY
9) himen32

Katılım şartı: Konuya 1, 4, 5 gibi hangi rakam daha önce yazılmadıysa yazın. 9 kişi olduktan sonra akşam Türkiye saati ile 8de çekiliş yapacağım. Kazanan arkadaşa vereceğim VPSi.

İnternet hızı.
3281780276.png

Çekiliş videosu.: Ytpara VPS çekilişi (Tural Abiyev) | Screencast-O-Matic - Free online screen recorder for instant screen capture video sharing.

Arkadaş VPS bilgilerini bana teslim etti.Kendisine teşekkür ediyorum,hayırlı çalışmalar diliyorum.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri