Çekilişli Prof. Tasarım-İntro Hizmetleri

Özgün kanalımın logo ve tasarım işleriyle ilgili doğru adresin kapısını çalmışım. Hem benle hemde işiyle çok ilgilendi sağolsun ve şüphesiz verdiğim ücretin çok çok fazlasıyla karşılığını aldım. Tasarım işleri için kesinlikle tavsiye ediyorum arkadaşlar.

Allah işlerini rast getirsin Enes hocam.

ikici kez kanalima tasarim yaptirdim. Arkadas cok ilgili, hizli ve basarili. Umarim tasarim yapmayi birakmaz ve ileride yine calisiriz.

ikici kez kanalima tasarim yaptirdim. Arkadas cok ilgili, hizli ve basarili. Umarim tasarim yapmayi birakmaz ve ileride yine calisiriz.

Özgün kanalımın logo ve tasarım işleriyle ilgili doğru adresin kapısını çalmışım. Hem benle hemde işiyle çok ilgilendi sağolsun ve şüphesiz verdiğim ücretin çok çok fazlasıyla karşılığını aldım. Tasarım işleri için kesinlikle tavsiye ediyorum arkadaşlar.

Allah işlerini rast getirsin Enes hocam.

teşekkür ederim yine beklerim :) iyi çalışmalar dilerim

300 den fazla calısmayla ytpara daki en fazla iş alan tasarımcı olmanın gururuyla.

Konuya yazan her 10 kişi arasında çekiliş hizmeti ile ücretsiz tasarım yada intro istediği hizmetini ücretsiz vereceğim.
katılan arkadaşlar tekrar katılabilir.

Tasarım Ücretleri Saati 5 TL
( Kanal Tasarımı+ Kanal Logosu+ Kanal Outrosu + Fligran + Subscribe Butonları)
İntro Ücretleri Saati 6 TL

( Profesyonel bir photoshop çalışması ortalama 4-5 saat sürmektedir. Genel fiyatlandırma bu bazda 20-25 tl arasındadır. Ayrıntılı bilgi için skypetan iletişime geçiniz.)

nr50l0.png

VYgnkZ.png

L3Y54a.png

İntro.1
Cartoon Channel 1 - YouTube

İntro 2
Cartoon Channel 2 - YouTube

İntro 3
Cartoon Channel 3 - YouTube

İntro 4
The Kids Channel Happy - YouTube

İntro 5
babyandkıds - YouTube

İntro - YouTube

İntro - YouTube

Referans Ve Güvence​

İntro 1 e benzer intronun yapım maliyeti nedir?

İntro 1 e benzer intronun yapım maliyeti nedir?

Merhaba istediginiz dogrultuda ki introya baglı biraz da calısma saatim 2 ile 10 saat arası değişebiliyor. 10 liraya düşük maliyetli bir intro dahi cıkarabiliriz. genel olarak 15 liraya yapıyorum 3 saatlik bir calısmayı

Merhaba istediginiz dogrultuda ki introya baglı biraz da calısma saatim 2 ile 10 saat arası değişebiliyor. 10 liraya düşük maliyetli bir intro dahi cıkarabiliriz. genel olarak 15 liraya yapıyorum 3 saatlik bir calısmayı

Hocam istediğim intro 1 e benziyor kanalı biraz kaliteli gösterecek ancak kanal ismini vs siz yazmayacaksınız taslak şeklinde atıp orayı ben düzenleyeceğim

Hocam istediğim intro 1 e benziyor kanalı biraz kaliteli gösterecek ancak kanal ismini vs siz yazmayacaksınız taslak şeklinde atıp orayı ben düzenleyeceğim

bilgisayarımı gecen ay değiştirdim bir bakayım yedeklemiş olmam lazım aep dosyasını bulunca size ulaşırım

Kanal Tasarımı+ Kanal Logosu + Fligran + Subscribe Butonları

aldım arkadaştan çok kalitesli iş çıkardı teşekkür ediyorum ve bir sürü soruma sıkılmadan eksiksiz cevap verdi sağolsun.

Kanal Tasarımı+ Kanal Logosu + Fligran + Subscribe Butonları

aldım arkadaştan çok kalitesli iş çıkardı teşekkür ediyorum ve bir sürü soruma sıkılmadan eksiksiz cevap verdi sağolsun.

teşekkürler hocam yine beklerim :)
Skype adresim enesen41 sipariş verebilirsiniz :)

Yaptığı işe göre bedava çalışıyor. Hizmeti on numara kişiliği on numara ne desem az kalır. İyi ki analar sizin gibi insanları doğurmuş.

[MENTION=14909]enesen4[/MENTION] hocamla bi kaç defa çalıştık gerçekten kendisi çok başarılı yaptığı işe göre de istedi ücret gayet uygundur

skype adresim enesen41
suan musaitim bana skype yada pm yoluyla ulaşabilirsiniz

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri