Çekim kalitesi neden düşüyor?

Santa

Yasaklanmış
iphone 7 ile çekim yapıyorum çekimi pcde telefonda izlerken bildiğiniz 4k gibi çok net oluyor fakat düzenliyorum render alıyorum youtubeye bi atıyorum 1080psi 480 p izlermiş gibi oluyor. çok kötü. bu sorunu nasıl düzeltebilirim? handbrake ve camtasia 8 kullanıyorum. bu 2 programda en üst seviyeleri seçiyorum render alırken ve sonuç 480pden farkı yok.

iphone 7 ile çekim yapıyorum çekimi pcde telefonda izlerken bildiğiniz 4k gibi çok net oluyor fakat düzenliyorum render alıyorum youtubeye bi atıyorum 1080psi 480 p izlermiş gibi oluyor. çok kötü. bu sorunu nasıl düzeltebilirim? handbrake ve camtasia 8 kullanıyorum. bu 2 programda en üst seviyeleri seçiyorum render alırken ve sonuç 480pden farkı yok.

Benimde merak ettigim konu.

render ayarlarnda sıkıntı var sony vegas ile render al orda hazır ayarlar var

render ayarlarnda sıkıntı var sony vegas ile render al orda hazır ayarlar var

peki sonyvegas ile istediğim düzenlemeleri yapabilirmiyim. Camtasia işime geldiği için onla yapıyorum ses kısma değiştirme kesme biçme vs ve hangi sürümü acaba?

peki sonyvegas ile istediğim düzenlemeleri yapabilirmiyim. Camtasia işime geldiği için onla yapıyorum ses kısma değiştirme kesme biçme vs ve hangi sürümü acaba?

sony vega camtasiadan daha iyi daha kullanışlı alışınca görceksin sürüm fark etmez 1tane indir

pm yolladım izleyip yaparsan sorunun kalmaz.

not: arkadaşa video gönderdim yolladığım video youtubede tanımadığım bir kanala ait olduğu için genele yazmadım o yüzden pm yolladım yanlış anlaşılmasın eleştirenler olabilir aydınlatayım dedim.

Son düzenleme:
pm yolladım izleyip yaparsan sorunun kalmaz.

not: arkadaşa video gönderdim yolladığım video youtubede tanımadığım bir kanala ait olduğu için genele yazmadım o yüzden pm yolladım yanlış anlaşılmasın eleştirenler olabilir aydınlatayım dedim.

Niyetiniz güzel ama herkes görse daha iyi olur hocam. Kimse rahatsız olmaz. Neticede bilgi paylaşımı.

render aldığınız programda sıkıntı vardır. Camtasia kullanırken bendede aynı oluyordu. Adobe Premiere Pro gibi programlar kullanırsan sorun kalmaz.

Videoyu telefondan pc ye icloud ile atmanız lazım, email ya da dosya transferi ile atarsanız video kalitesini düşürür.

ekstra olarak youtube yükleme yaptıktan sonra işleme yaparken kaliteyi düşürmeden sıkıştırmaya dosya boyutunu azaltmaya çalışıyor o da etki edebilir

Telefondan bilgisayara itoos 4 programi ile basitce atabilirsiniz. Ben boyle yapip ardindan mkvye ceviriyorum isim daha da kolaylasiyor.

benimde bildiğim camtasia 8 den de kaynaklanıyor iyi kalite için camtasia 8 işe yaramaz

Camtasia sadece tek boyutlu videolar için kaliteli render verir, onun yerine Adope premiere kullanmanı tavsiye ederim Adope media encoder ile de Videonu direk Youtube 1080p 60 fps seçeneğini seçen render alırsın olay biter. Yukarıda sony vegas öneren de oldu ama malesef onda da aynı sorunu yaşaya bilirsin. Ufak bir not daha unutma youtube'da yüklediğin videoyu sıkıştırıyor ve bir nebze kalitesi düşüyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri