Çember Daralıyor..

• Kullanıcı Alex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

Alex

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar tehlikenin farkında mısınız ?

* Mevcut ünlem geçme yöntemleri etkisini yitirdi, ünlem yeme oranımız %90'lara çıktı.

* Kanal kapanmaları arttı.

* Adsense kazanç iyice zorlaştı, ünlem geçemiyoruz.

* Partner'lere kaymaya başladık.

* Partnerde de her kategoriyi kabul eden partner bulmak zorlaştı.

Bugün geleceğimiz konusunda biraz karamsar hissediyorum, sizce de gidişat kötü değil mi?

Bu iş gittikçe zorlaşacak. Çok iyiler bile artık zor kazanıyor. Artık bu iş için şans faktörü çok çok artmaya başladı.

Arkadaşlar tehlikenin farkında mısınız ?

* Mevcut ünlem geçme yöntemleri etkisini yitirdi, ünlem yeme oranımız %90'lara çıktı.

* Kanal kapanmaları arttı.

* Adsense kazanç iyice zorlaştı, ünlem geçemiyoruz.

* Partner'lere kaymaya başladık.

* Partnerde de her kategoriyi kabul eden partner bulmak zorlaştı.

Bugün geleceğimiz konusunda biraz karamsar hissediyorum, sizce de gidişat kötü değil mi?

en fazla 6 ay daha spam yapabilen yapar şanslı olup kanalı kapanmayan.

Spamın bitmesine çok çok az kaldı öldürücü darbeyi vuracak Youtube videoları indexlemeyecek kopya videoları diğer güncelleme bu yönde olacak.

Adamlar, adım adım gidiyor...

Youtube'da olan videolar yeter artar bile.......

Benim aklıma süper bir fikir geldi özgün için çok fazla izlenim aldırabilecek.

Artık özgün için düşünmeye başlayın...

Son düzenleme:
youtubenin amacı 3 kurusa 5 köfte vermemek
yoksa spamı bitirmek istese bugün bitirir
youtube emektar spamcılar istiyor
yaptım oldu ile 100 kanal acılmasını istemiyor

bu vatandaş ne zaman kazanamamaya başlarsa o zaman derimki bitti bu iş :cool:

peki kardeşim durum böyleyse açılan kanalların %95 i niye kapanıyor ??? Madem bitirmek istemiyormuşmuş yav bi yürü gidin işinize o algoritmalar aylar alıyor bugün bitirirmişmiş o kadar kolay mı tüm sistemi değiştirmek etmek sanıyorsun sen :eek: Adamlar algoritmaları yazıyor adım adım gidiyor bu şekilde olur ancak Youtube koskoca bir sistem.

peki kardeşim durum böyleyse açılan kanalların %95 i niye kapanıyor ??? Madem bitirmek istemiyormuşmuş yav bi yürü gidin işinize o algoritmalar aylar alıyor bugün bitirirmişmiş o kadar kolay mı tüm sistemi değiştirmek etmek sanıyorsun sen :eek: Adamlar algoritmaları yazıyor adım adım gidiyor bu şekilde olur ancak Youtube koskoca bir sistem.

Hocam bu forumda bir çok kişi kanal kapanması yaşamıyor lütfen yüzde 95 gibi bir genelleme yapmayın Gmail satan arkadaşlar gmail alıp denediniz mi yoksa sürekli kendi bilgisayarınızdan açtıklarınızın kapanmasıylamı bu yargıya varıyorsunuz

ve spam ın 400-500 video bas bırak dönemi bitmiştir. haricinde her şey yolunda

youtube 1 yıl önceki haliyle şimdi haliyle kıyasladığımızda arada dağlar kadar fark var. ve kim ne derse desin youtube spamı bitirecek sadece en iyi spamcılar kalacak geride

50 video attım bugün 1 yeni kanalıma 3 tane $ kaldı, ünlem iyice abarttı olayı :)

google istese spamı anında bitirebilir fakat kazançlarıda anında düşer, bu yüzden spam hiç bir zaman bitmeyecektir.

Hocam bu forumda bir çok kişi kanal kapanması yaşamıyor lütfen yüzde 95 gibi bir genelleme yapmayın Gmail satan arkadaşlar gmail alıp denediniz mi yoksa sürekli kendi bilgisayarınızdan açtıklarınızın kapanmasıylamı bu yargıya varıyorsunuz

ve spam ın 400-500 video bas bırak dönemi bitmiştir. haricinde her şey yolunda

evet oran %95 civarında.

Her gün onlarca konu açılıyor kapanım kapan dıye, hatta kanallarım...

Bu arada Mayıs 15'ten önceki kanallar duruyor genelde onlara bir şey demiyorum ondan sonra açılan kanallar uçuyor... Eğer eski kanallardan bahsediyorsan onu demiyorum ki şu an iş yapanlar eski kanalları ile yapıyor.

youtube 1 yıl önceki haliyle şimdi haliyle kıyasladığımızda arada dağlar kadar fark var. ve kim ne derse desin youtube spamı bitirecek sadece en iyi spamcılar kalacak geride

bende buna şaşırıyorum, google bu kadar parayı kolay yoldan veriyordu o zaman youtube kraldı tabi şimdi işler zorlaşınca SPAM bitecek oluyor ben bunu anlamıyorum işte spam bitmeyecek eminim, rahat olun. tabi buradaki herkesin spam anlayışı çok farklı hatta bazıları için spam hala 1 kanala 500 video atmaktır.

google istese spamı anında bitirebilir fakat kazançlarıda anında düşer, bu yüzden spam hiç bir zaman bitmeyecektir.

kardeşim Allah aşkına bana şunu bi mantıkla açıkla kazançları nasıl düşüyor ? Spamı bitirince özgün kanallara daha çok tbm daha çok tık ve kazanç demek spamın bitmesi ne alaka şimdi dediğinle ?

kardeşim Allah aşkına bana şunu bi mantıkla açıkla kazançları nasıl düşüyor ? Spamı bitirince özgün kanallara daha çok tbm daha çok tık ve kazanç demek spamın bitmesi ne alaka şimdi dediğinle ?

google reklamverenden 10 alıyorsa bize 1 veriyor, sence hazır para getiren sistemi google niye bitirsin ki, kanallar kapanıyor tabii ki kapanıcak para kazanmak bu kadar kolay olmamalı.

Mesele spamı bitirmek değil spam istense şu dakikada bile bitirilir mesele botların aşırı video yüklemesini engellemek,kopya içeriği en aza indirmek,her kanala 400-500 video basmayı engellemek kısacası youtubenin orjinal olmasını istemek ve çöplük olmasını engellemek.Artık youtube çok az video ve spamın özgününü istiyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri