Çember Daralıyor..

• Kullanıcı Alex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri
Söylesende bende takılmasam.:D 1 aydır bir kuruş kazanamadım dibe vurdum resmen.

bu yöntemin video uzunluğu nedir mesela 5 dakikalık videoda geçersin ama 2 saatlik videoda geçiyormu ünlemi geçiyorsa ve garanti ise ücreti dahilinde yardım edermisin :)

Hocam dünya engelini de geçiyodun sen heralde bana gösterdiğin kanalda 1 yıldır en popüler abd dizileri hala telif falan yememiş sapasağlamdı.

OZGUN VİDEO !!

Ya arkadaşlar cidden dalga gecmiyorum SPAM insanin hayatini koreltiyor sürekli bi korku icindesiniz. Özgün çalışın kafaniz rahat olsun

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

OZGUN VİDEO !!

Ya arkadaşlar cidden dalga gecmiyorum SPAM insanin hayatini koreltiyor sürekli bi korku icindesiniz. Özgün çalışın kafaniz rahat olsun

450 tane özgün videom var 10 kanala paylaşılmış durumda 15 tanesinin para kazanmasını açabildim :))

özgünde hikaye

OZGUN VİDEO !!

Doğru söylüyorsun kardeşim haklısın ancak özgünlükte yetenek ister.
herkesde senin gibi yetenekli olmuyor ben gibi..

Eveeet yine 100 kanal açıp kazanç bekleyenler konu açmış, bizler ise 3-4 kanal ile paraları g-ö-türmeye devam edelim.

Son düzenleme:
youtubenin amacı 3 kurusa 5 köfte vermemek
yoksa spamı bitirmek istese bugün bitirir
youtube emektar spamcılar istiyor
yaptım oldu ile 100 kanal acılmasını istemiyor

aynen ole hocam %100 katılıyorum daha fazla katılmak ısterdım ama %100 den sonrası abartı olur :D

keşke opartnerede ünlem gelse
adsenseden yapamayanlar simdi partnerden kategorileri çöp yapmaya devam ediyor.

Özgün çalıştığım halde youtube aman vermiyor spammerlar için işin zorluğunu düşünemiyorum.

Arkadaşlar tehlikenin farkında mısınız ?

* Mevcut ünlem geçme yöntemleri etkisini yitirdi, ünlem yeme oranımız %90'lara çıktı.

* Kanal kapanmaları arttı.

* Adsense kazanç iyice zorlaştı, ünlem geçemiyoruz.

* Partner'lere kaymaya başladık.

* Partnerde de her kategoriyi kabul eden partner bulmak zorlaştı.

Bugün geleceğimiz konusunda biraz karamsar hissediyorum, sizce de gidişat kötü değil mi?

Valla Alex bana kızıyorsun sert dille konuşuyorum diye ama
ısrarla spam yapmaya youtubenin müsade etmediği şeyleri yapmaya devam ediyorsun. Adamlar zaten büyük bir kıyak yapıp özgün olmayan videolara bile para kazandırıyor. Kendin çekmiyorsna bile biraz yaratıcı fikirlerle özgün calissana ne gerek var emeklerin çöpe gidiyor. Benim 6 tane kanalim var 2 tanesinde 1er tane topluluk var başkada hiçbirşey yok. Asla ünleme vb düşmüyorum. Aylıkda hatrı bayağı sayılır bir gelirim var. Tavsiye ederim.

spam işine gelse ytnin 100 kişi tutup calıştırır yt ye yüklenen videoları kendi çekip tekrar yt ye yükletir ozaman spamla ayakta duruyosa

Amerikada spam işi Türkiyedeki gibi değil yasal yaptırımlar var kanunlar ona göre, telif hakları ciddiye alınıyor bu kadar basit düşünme, o algoritmayı yazan ünlemden dahada iyi çağre alır ama işine gelmiyor, bütün ilk yüklenen videolardan sonra yüklenicek aynı videolara dünya engeli bile verdirebilir, dünya engelleri content id ler özel olarak alınabiliyorsa diğerlerinede uygulanması çokda zor olmasa gerek.

LT15i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Yemekteyim beyler neden dövüşüonuz :)

OZGUN VİDEO !!

Hocam ozgunlukten kastiniz nedir? Studyo ve ekipmanlari alip kollari sivazlayip video cekmek mi?

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

işini bilmeyen kasaplar zararda bence bot kiralayıp 1 günde 20 kanal açıp 1000 er video atmaya çalışanlar yoksa az öz sistemli çalışıp zamanla kanal çoğaltan insan aynen devam eder bir ayda 100 kanalım olsun hikaye artık ne güzel gir bota yaz kelimeyi çıkan sonuçlara kontrol dahi etme (zahmet olur) dakikada 10 video at bu işin saçmalığını gören kazanır

Manuel yüklemelerde kapanmıyor.

Son düzenleme:
işini bilmeyen kasaplar zararda bence bot kiralayıp 1 günde 20 kanal açıp 1000 er video atmaya çalışanlar yoksa az öz sistemli çalışıp zamanla kanal çoğaltan insan aynen devam eder bir ayda 100 kanalım olsun hikaye artık ne güzel gir bota yaz kelimeyi çıkan sonuçlara kontrol dahi etme (zahmet olur) dakikada 10 video at bu işin saçmalığını gören kazanır

O işin saçmalığını uzun zaman önce anladım
şu zamana kadar açtığım kanalların sayısı 10 dan yukarı çıkmadı.(kapananlar dışında) ama yinede eşleşen dünya geneli ünlemi geçemiyorum.

Sadece 12 kanalım var günlük kazancım 200 üzeri ve youtub'la seviyeli bir ilişkimiz var. Ne o beni rahatsız eder ne ben onu rahatsız ederim. İki üç tane daha kanal bağlasam 500 tl yi çok rahat görürüm. Arkadaşın söylediği gibi 1000 lerce video atmadan kazanamam mantığı yüzünden kaybediyorsunuz.

Planınız nedir ? Nasıl bir strateji üretiyorsunuz ? Çalışma programınız var mı ? Saha araştırması yapıyormusunuz ?

Bu soruların cevabı yoksa sizde artık kazanamazsınız alternatif sektörlere yönelin derim. Bodoslama dalarım binlerce video atarım sürümden kazanırım devri bitti artık.

Son düzenleme:
kısa sürede profesyonel spamcı nasıl olunur öğrendim ve şükürler olsun hiç bu sorunları yaşamıyorum.. ama şunu söyliyeyim arkadaşlar bot işi artık bitti.. belki bu kapanmalar ünlemler felan benim işime yaradı önceden 3 haneliyi zor kazanırken şimdi 4 hanelilerde oynuyorum yılmayın arkadaşlar..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri