Çember Daralıyor..

• Kullanıcı Alex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri
Bırakın ya özgünmüş, tertemiz kanala kendi telefonumla çektiğim videoyu attığımda bile direk ünleme düştü.. aslında bu iyiye işaret, youtube kafayı yemiş bu fazla sürmez...

Aynen milletin yorumlarını ibretle okuyorum.

Ünlem almanın, kanal kapanmasının spam ile alakası yok, özgün de olsan bu dertler var :)

[MENTION=12033]daralll[/MENTION] ıyor derken :D ima mı var burda :P

Hocam hiç formunuzda değilsiniz :D geçen ki güzeldi :rolleyes: :D
DASASSADSADAS ÜYE OLMAYANLAR GÖREMESİN diye yazıyorum boş boş takılıyorum ilk 200 karakter nihahaaha neyse işte öyle bir şeyler evet evet aynen vs vs. bence de gol olur! Brezilya şampiyon olamayacak beyler! Her neyse :D

Videoyu "liste dışı" şeklinde aç, herhangi bir yerden 1k izlenim gönder türü çok da önemli değil FB üzerinden falan sosyal medya üzerinden olursa hatta mümkünse uzun izlenimli olursa daha iyi olur sonra genel'e ver coşkuyu yaslan arkana ;)

bence youtube ta kalite artılmaya çalışılıyor. yakında her önüne gelen kanal açıp video yükleyemeyecek. telif sahibi kişiler yani marka , müzik , TV vs sahiplerinin platformu olacak youtube. gelecekte youtube TV ye dönecek. evlerdeki televizyonlar rafa kaldırılacak.

Onur nağbıon nasıl gidiyor sen nasıl işlerle uğraşıon ne gizemli adamsın, espiri yapıp gidion arada :)

Nolsun abi, ünlemi geçiyoruz dünya engeli geliyor, onu geçiyoruz eşleşen geliyor, onu da geçiyorsun işlenmiyor, işliyorsun; indexlenmiyor, indexletiyorsun; izlenmiyor, izletiyorsun; adsense'e yansımıyor, yansıtıyorsun para gelmiyor, para geliyor yiyemiyorsun, yiyorsun yiyorsun patlıyorsun. Öyle işte can sıkıntısı işte ne yaparsın :cool:

[MENTION=9020]Alex[/MENTION] şuan forumun en çok yt ile uğraşan konumundasın bilmiyom başkası nasıl düşünür bence çoğu kiş ibu konuda hem fikirdir umarım iyi bir meblağ alıyorsundur bu uğraşlara şahsen ben kafama göre takılıyorum bu kadar uğraşırmıyımda bilemem ayrıca bi ortamda alex lafı geçse futbolcu alex yerine bu forumdakilerin aklına sen gelirsin

[MENTION=9020]Alex[/MENTION] şuan forumun en çok yt ile uğraşan konumundasın bilmiyom başkası nasıl düşünür bence çoğu kiş ibu konuda hem fikirdir umarım iyi bir meblağ alıyorsundur bu uğraşlara şahsen ben kafama göre takılıyorum bu kadar uğraşırmıyımda bilemem ayrıca bi ortamda alex lafı geçse futbolcu alex yerine bu forumdakilerin aklına sen gelirsin

Vallaha Youtube benim için bir tutku oldu diyebilirim, yani kazanmasam dahi uğraşacağım nerdeyse :) Allaha şükür ortalama bir kazancım var ama daha iyisi olmalı hep, nick ile özdeşleşme oluyor Muslera06' da öyleydi, Serkan abi geliyordu maçlarda aklıma :D

Vallaha Youtube benim için bir tutku oldu diyebilirim, yani kazanmasam dahi uğraşacağım nerdeyse :) Allaha şükür ortalama bir kazancım var ama daha iyisi olmalı hep, nick ile özdeşleşme oluyor Muslera06' da öyleydi, Serkan abi geliyordu maçlarda aklıma :D

Abi bi buluşalımda artık bana ince teknikler varsa bilmediğim anlat :D

Arkadaşlar herkesin kanal toplu kapaniyorsa bunun tek bir ortak noktası olabilir. Açılan gmail lerin ip'si ile yükleme yapılan ip si bana kalırsa aynı olmak zorundadır. Çünkü bendeki çözüm bunu ispat liyakat niteliktedir. Eğer toplu gmail satın alıyorsanız mailleri sırayla kullanmayın karışık kullanın. Ayrıca ip değiştirici programlarla gmail alın ve yine o ip üzerinden yuklemesini gerceklestirin. Aynı ip üzerinden 5 taneden fazla eşdeğer yüklemeler yaparsanız toplu kapanma lar yaşayabilirsiniz o yüzden vds kullanıcılarında fazla kapanma söz konusu değil. Ama temel sorun açılan gmail adresinin ip adresi ve yükleme yapılan ip'nin aynı olmasi gerekmekte . Inanin en temel ortak sorun budur saygilarimla

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

вєякαη;419622' Alıntı:
Arkadaşlar herkesin kanal toplu kapaniyorsa bunun tek bir ortak noktası olabilir. Açılan gmail lerin ip'si ile yükleme yapılan ip si bana kalırsa aynı olmak zorundadır. Çünkü bendeki çözüm bunu ispat liyakat niteliktedir. Eğer toplu gmail satın alıyorsanız mailleri sırayla kullanmayın karışık kullanın. Ayrıca ip değiştirici programlarla gmail alın ve yine o ip üzerinden yuklemesini gerceklestirin. Aynı ip üzerinden 5 taneden fazla eşdeğer yüklemeler yaparsanız toplu kapanma lar yaşayabilirsiniz o yüzden vds kullanıcılarında fazla kapanma söz konusu değil. Ama temel sorun açılan gmail adresinin ip adresi ve yükleme yapılan ip'nin aynı olmasi gerekmekte . Inanin en temel ortak sorun budur saygilarimla

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yav kardeşim adam gmaili açtı elektrik gitti modemi reslendi ip değişti ne olacak ? Yav güldürmeyin, komik olmayın ya :D

yav kardeşim adam gmaili açtı elektrik gitti modemi reslendi ip değişti ne olacak ? Yav güldürmeyin, komik olmayın ya :D

Benim demek istediklerimi anlaman için anlaşılan tecrüben yetmemiş bu akıllada yeteceğini hiç sanmıyorum. Uslübünüze dikkat edin lütfen sizi son uyarışım senden başka bana karşı böyle usluple yazı yazan yok ! Ben sizi ne tanıyorum nede muhattab oluyorum aynı hassasiyeti sizde gösterirseniz iyi olur !

вєякαη;419729' Alıntı:
Benim demek istediklerimi anlaman için anlaşılan tecrüben yetmemiş bu akıllada yeteceğini hiç sanmıyorum. Uslübünüze dikkat edin lütfen sizi son uyarışım senden başka bana karşı böyle usluple yazı yazan yok ! Ben sizi ne tanıyorum nede muhattab oluyorum aynı hassasiyeti sizde gösterirseniz iyi olur !

ne var hocam üslubumda ? Uygunsuz üslup mu kullanıyorum ? Hakaret mi ediyorum ? Kurallara aykırı olmayan ne var yazsana buraya forum ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri