Cennet Vatan Projesi ( Havadan Görüntüler )

Valla hocam çok güzel olmuş helal olsun heryerde paylaşalımda destek olalım :) Emeği geçen herkesin eline sağlık

Baştan sona izledim çok ama çok güzel bi proje olmuş hocam, görmediğim şehirleri gezmiş gibi oldum. :)

Bu arada Zonguldak'ı göremedim hocam..

İçinde benimde çekim yaptığım 81 il cennet vatan projesi son buldu :)

"Flying Turks bir Türkiye oluşumudur. Van'dan Muğla'ya, Antalya'dan Sinop'a tüm gönüllülerimiz ile "Cennet Vatan Türkiye" projesi için 75 pilot, 178 günde, 6000 km'den fazla yol katetti... Pilot başına ortalama 60 Dakika uçuş yapıldı. 6 cihaz hasarı, 8 kez polis-zabıta-güvenlik ile tartışma, 3 yaralanma yaşandı. Veee aylarca süren hazırlıklar, geride bırakılan yüzlerce km yol sonrası ortaya çıkan videomuz. Hepimizin emeğine sağlık."

"Kim bu cennet vatanın uğruna olmaz ki fedâ?"

İyi Seyirler.
https://www.youtube.com/watch?v=K7ipLrKksaA&feature=youtu.be

Birkaç şehir eksik sanırım, ben kırıkkaleyi çekmiştim :)

meshur olmusun :)
https://www.facebook.com/Paylasman/videos/1109484105732580/

Tebrikler hocam güzel bir çalışma olmuş..
eyvAllah abi saolasın :)
Mükemmel olmuş. Gurur duydum. Ellerinize sağlık.
yüreğinize sağlık hocam teşekkürler :)
Baştan sona izledim çok ama çok güzel bi proje olmuş hocam, görmediğim şehirleri gezmiş gibi oldum. :)
Bu arada Zonguldak'ı göremedim hocam..
inşAllah hepsini tek tek gezme fırsatınız olur inşAllah hocam :) valla hocam ünlü düşünür tayyar abi der ki @Tayyar Berk imkanlar dahilinde tüm illere ulaşılamadı..elden geldiğince ve o coğrafyada bulunan rc operatörleriyle yapıldı..
abi sadece ben yokum :D inşAllah emeklerin karşılığını alırlar abilerimiz :) çünkü bazı abiler şehir şehir proje için gece gündürz demeden yol katettiler

inşAllah hepsini tek tek gezme fırsatınız olur inşAllah hocam :) valla hocam ünlü düşünür tayyar abi der ki @Tayyar Berk imkanlar dahilinde tüm illere ulaşılamadı..elden geldiğince ve o coğrafyada bulunan rc operatörleriyle yapıldı..

İnşallah gelirsiniz hocam, hemen iletin bana en güzel yerleri gösterip yardımcı olmaya çalışırım. :)

Allah utandırmasın tekrardan..

Hocam harika olmuş ya hemen face twtitter g+ ne varsa paylaşıyorum :)

Guzel calisma olmus elinize saglik...
Zonguldak yoktu gozume battigi kadariyla...

tebrikler. çok güzel olmuş. paylaştım :)

*Elemanın biri spamlemiş çoktan :)

Son düzenleme:
yok kanka gruba ait bi kanal
İyiyim rayız sen nasılsın, uykulu gözler çılgın gold üyeyi çoşturuyor
:D :D sende haklısın hocam hızlı geçiyo
Guzel calisma olmus elinize saglik...
Zonguldak yoktu gozume battigi kadariyla...
Saolun hocam evet hocam zonguldak yok
bitane makine yollayında zonguldakta da ben çekeyim :D :D
adresi alayım :D
tebrikler. çok güzel olmuş. paylaştım :)

ALLAH razı olsun abi teşekkürler :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri