Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Valla hocam çok güzel olmuş helal olsun heryerde paylaşalımda destek olalımEmeği geçen herkesin eline sağlık
İçinde benimde çekim yaptığım 81 il cennet vatan projesi son buldu![]()
"Flying Turks bir Türkiye oluşumudur. Van'dan Muğla'ya, Antalya'dan Sinop'a tüm gönüllülerimiz ile "Cennet Vatan Türkiye" projesi için 75 pilot, 178 günde, 6000 km'den fazla yol katetti... Pilot başına ortalama 60 Dakika uçuş yapıldı. 6 cihaz hasarı, 8 kez polis-zabıta-güvenlik ile tartışma, 3 yaralanma yaşandı. Veee aylarca süren hazırlıklar, geride bırakılan yüzlerce km yol sonrası ortaya çıkan videomuz. Hepimizin emeğine sağlık."
"Kim bu cennet vatanın uğruna olmaz ki fedâ?"
İyi Seyirler.
https://www.youtube.com/watch?v=K7ipLrKksaA&feature=youtu.be
Birkaç şehir eksik sanırım, ben kırıkkaleyi çekmiştim![]()
eyvAllah abi saolasınTebrikler hocam güzel bir çalışma olmuş..
yüreğinize sağlık hocam teşekkürlerMükemmel olmuş. Gurur duydum. Ellerinize sağlık.
inşAllah hepsini tek tek gezme fırsatınız olur inşAllah hocamBaştan sona izledim çok ama çok güzel bi proje olmuş hocam, görmediğim şehirleri gezmiş gibi oldum.
Bu arada Zonguldak'ı göremedim hocam..
abi sadece ben yokum
inşAllah hepsini tek tek gezme fırsatınız olur inşAllah hocamvalla hocam ünlü düşünür tayyar abi der ki @Tayyar Berk imkanlar dahilinde tüm illere ulaşılamadı..elden geldiğince ve o coğrafyada bulunan rc operatörleriyle yapıldı..
inşAllah hocam saolunİnşallah gelirsiniz hocam, hemen iletin bana en güzel yerleri gösterip yardımcı olmaya çalışırım.
Allah utandırmasın tekrardan..
ağrı varmı ?
ALLAH razı olsun hocamHocam harika olmuş ya hemen face twtitter g+ ne varsa paylaşıyorum![]()
özgün diye buna derim![]()
yok abi çok şükür iyiyim sen nasılsınvar var hocam
![]()
Guzel calisma olmus elinize saglik...
Zonguldak yoktu gozume battigi kadariyla...
yok kanka gruba ait bi kanalKanal senin mi
İyiyim rayız sen nasılsın, uykulu gözler çılgın gold üyeyi çoşturuyor
Saolun hocam evet hocam zonguldak yokGuzel calisma olmus elinize saglik...
Zonguldak yoktu gozume battigi kadariyla...
adresi alayımbitane makine yollayında zonguldakta da ben çekeyim![]()
![]()
tebrikler. çok güzel olmuş. paylaştım![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.