CennetKapisin dan şikayetçiyim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

brain

Kayıtlı Üye
Tüm konusmalarımız ortada. Daha önceden skype adresimde ekliydi böyle biri olduğunu bilmiyordum.Neden durup dururken beddua ettin yakıstıaramadım yazdım
uyardım beddua geri teper diye ama bana küfür +iftira +beddua +hakaret edince dayanamadım 18 sayfa konusmayı buraya aktardım.

LÜTFEN ÜŞENMEDEN OKUYUN KİM HAKLI KİM HAKSIZ YAZIN.
BEN HAKSIZSAM FORUMDAN BENİ BANLASINLAR BİR DAHA DA GİRMEM FORUMA.

Fotolar : Screenpresso Cloud
2014-06-18_05h45_21.png

2014-06-18_05h45_46.png

2014-06-18_05h45_58.png

2014-06-18_05h46_09.png

2014-06-18_05h46_25.png

2014-06-18_05h46_36.png

2014-06-18_05h46_44.png

2014-06-18_05h46_53.png

2014-06-18_05h47_01.png

2014-06-18_05h47_09.png

2014-06-18_05h47_16.png

2014-06-18_05h47_24.png

2014-06-18_05h47_32.png

2014-06-18_05h47_43.png

2014-06-18_05h47_51.png

Son düzenleme:
Eksiksiz tüm yazilari paylas mNote göndercem bende ;)

Mignatiz gibi cekiyorsunuz skypede ilk yazan bana sensin ;) ilk ekleyende sensin bu tipler pesimi bi birakmadi

Eger yazilarda en ufak bir degisiklik yaparsan iki elim yakanda olur bebelerle ugrasmaktan biktim

Son düzenleme:

Mignatiz gibi cekiyorsunuz skypede ilk yazan bana sensin ;)

Sen değil miydin benim adıma r10da şikayet konusu açan ?
Kanal satıyordum ve kanal linkini de alıcı alıyorum demeden vermedim diye. :)
Ve bana ilk mesajı da sen atmıştın. Şikayet konusunu da sen açtın.
Demek ki ilk yazanlar da şikayet konusu açabiliyormuş.

He ek olarak skype aracılığı ile veya başka iletişim araçlarıyla tartışılan olaylara forum müdahale etmiyor bilginize.....

He ek olarak skype aracılığı ile veya başka iletişim araçlarıyla tartışılan olaylara forum müdahale etmiyor bilginize.....

Biz bu konuyu özelden görüsmedikmi ? Okadar para verecegim kanali göemek istedim. Baslarda alis verisin boyle oldugunu bilmiyordum.

Bende sikayet konusunda SENIN ISMINI VERMEDEN bilgi edindim sonra sen geldin konuya ismin ortaya cikti... burda simdi niye yaziyorsun ne alakasi var ?

Müdehale önemli değil.Ben sadece kim haklı diye çıksın ortaya istiyorum.Herkes okusun kim haklı yazsın.Adam deli etti yahu sürekli lafı dolandırıyor saptırıyor sabahı ettik sayesinde.Okadar beddua etti her seferinde Allah islah eylesin dedim.
Yetmedi küfür etti yetmedi iftira attı bıktım yetti canıma bu nedir arkadas basa çıkamadım sürekli farklı seyler söylüyo bi dediği bi dediğini tutmuyo
Bi husumetim falanda yok daha önceden konusuyorduk hatta ben bi banner yaptım bunun kanalına kullanmak istersen kullan dedim kullanmadı ama ne kadar art niyetliymiş ben böyle tanımıyordum.Böyle olduğunu bilsem yazarmıydım. Ben iyi niyetli biri sanıyordum ama sabahı ettik sayesinde.

Biz bu konuyu özelden görüsmedikmi ? Okadar para verecegim kanali göemek istedim. Baslarda alis verisin boyle oldugunu bilmiyordum.

Bende sikayet konusunda SENIN ISMINI VERMEDEN bilgi edindim sonra sen geldin konuya ismin ortaya cikti... burda simdi niye yaziyorsun ne alakasi var ?

Geçeceksin o ayakları.
Sen şimdi forum içerisinde sana yardım edenlerin hakkında söylediğin hepsi para köpeği olmuş cümlesinin öznesiyle nesnesini falan ayıkla.
Sonra gel burada forumda videolarını paylaş insanlar izlesin hit al para kazan.
Yardım iste. Sonra sen melek hani adın (Cennetkapısı) ya.
Buradaki insanlar da köpek olsun. Ohhh ne güzel Dünya...

Geçeceksin o ayakları.
Sen şimdi forum içerisinde sana yardım edenlerin hakkında söylediğin hepsi para köpeği olmuş cümlesinin öznesiyle nesnesini falan ayıkla.
Sonra gel burada forumda videolarını paylaş insanlar izlesin hit al para kazan.
Yardım iste. Sonra sen melek hani adın (Cennetkapısı) ya.
Buradaki insanlar da köpek olsun. Ohhh ne güzel Dünya...

Resimleri sonuna kadar okuduğun için teşekkür ediyorum.

forumda bi anket acilsa , cennetkapisi banlansin mi diye , eminim %100 banlansin sonucu cikar anketten , videolarini izliyordum ama artik yeter , senin gibi agzindan dini dusurmeyen , arkasindan videolarina hit saglayan bu forumdakileri kopek olarak gormen , senin ne mal oldugunu ortaya koyar.

Mignatiz gibi cekiyorsunuz skypede ilk yazan bana sensin ;) ilk ekleyende sensin bu tipler pesimi bi birakmadi

Eger yazilarda en ufak bir degisiklik yaparsan iki elim yakanda olur bebelerle ugrasmaktan biktim

Evet yazıklar olsun seni skypeden ekleyip merhaba yazdığım 14 nisana

Varmı yazılanlarda eksik ?

Sozumun arkasindayim bunu gorevlilerede soyledim kusura bakmasin bunu soylemek zorundayim zaten banlancam.... mNote arkadasimizda uyelerden memnun olmadini soyledi... ama tum uyeleride bir kefene atmamayida uyararak soyledi ;) simdi burda inkar ede bilir sorun degil ;)

Nekadar nankor hain baskasinin rizkinda gozu var ise bu forumda tanistim dogruya dogru senin konuya gelince bana herkese beddua ediyorsun lafini kaldiramam! Demedigim birseyi dedi diyemessin bu iftira! Iki elim yakanda!

Diğer forumda paylaştığı şeyleri koydu bi ara birileri gördük ne olduğunu.burada tüm sohbetlerine bakınca öyle insanla aynı yerde olduğumu görünce bazen üzülmüyor değilim.sağol kardeşim böyle bir şikayet konusu açıp tamamen net şekilde bazı şeyleri ortaya koyduğun için

Sozumun arkasindayim bunu gorevlilerede soyledim kusura bakmasin bunu soylemek zorundayim zaten banlancam.... mNote arkadasimizda uyelerden memnun olmadini soyledi... ama tum uyeleride bir kefene atmamayida uyararak soyledi ;) simdi burda inkar ede bilir sorun degil ;)

Nekadar nankor hain baskasinin rizkinda gozu var ise bu forumda tanistim dogruya dogru senin konuya gelince bana herkese beddua ediyorsun lafini kaldiramam! Demedigim birseyi dedi diyemessin bu iftira! Iki elim yakanda!

Senin gibi şahsiyetin 2 eli yakasında olamaz kimsenin.iki yüzlü iki karakterli davranan kişiden çıkar bunların karşılığı.inşallah doğrudan şaşmazsın ne olursa olsun ..

Diğer forumda paylaştığı şeyleri koydu bi ara birileri gördük ne olduğunu.burada tüm sohbetlerine bakınca öyle insanla aynı yerde olduğumu görünce bazen üzülmüyor değilim.sağol kardeşim böyle bir şikayet konusu açıp tamamen net şekilde bazı şeyleri ortaya koyduğun için

Ne hikmetse özelden yardim edemedigim kisiler yogunluktan dolayi bana dusman kesiliyorlar bunlardan biride sen olmalisin hergun ozelden yazan var hangi birinuze yetiseyim?

Iste buna kani bozukluk denilir ya yardim edersin yada dusmanimsin der gibi ayip ayip !

[MENTION=8355]serce[/MENTION] ye ettin sonra geldin banada payini alırsın dedin(yani ona ettiğin bedduadan banada bir hisse verdin :))
buda demek oluyor ki herkese beddua ediyorsun.
küfür ettin
iftira atıyon diyerek iftira attın geri zekalı çocuk sütünü iç tarzı cümlelerle hakaret ettin
daha ne yapabilirisn ?
2014-06-18_05h45_46.png

Ne hikmetse özelden yardim edemedigim kisiler yogunluktan dolayi bana dusman kesiliyorlar bunlardan biride sen olmalisin hergun ozelden yazan var hangi birinuze yetiseyim?

Iste buna kani bozukluk denilir ya yardim edersin yada dusmanimsin der gibi ayip ayip !

Ben mail alıp satarım beni bilen biliyor.incelet mesajlarımı.sonra kanı bozuk kelimesini az önce iftira diye ağlayan kendinle çok yakıştırırsın.inşallah bu karakterin bi an önce içinden çıkıp gider vefalı hayırlı bi insan olursun ne diyim ben daha

[MENTION=8355]serce[/MENTION] ye ettin sonra geldin banada payini alırsın dedin(yani ona ettiğin bedduadan banada bir hisse verdin :))
buda demek oluyor ki herkese beddua ediyorsun.
küfür ettin
iftira atıyon diyerek iftira attın geri zekalı çocuk sütünü iç tarzı cümlelerle hakaret ettin
daha ne yapabilirisn ?
2014-06-18_05h45_46.png

Benimle insan gibi konusmadinki zaten buyuk bi miktar kaybettim neyin pesindesin istersen banada beddua et demenle basliyorsun sohbete...

Senin bana kufur ettigin gibi bende sana ettim varmi diyecegin ?

O pay meselesinide acikladim bir insan gunah isliyor ise bir baskasi onu destekler ise o gunaha ortak olur BEDDUAYA DEGIL! BUDA HERSKESE SOYLEDIM SAYILMAZ

O ANLAMDA DESEM SANA BELA OKUMAZDIM BURDAN ANLASILIYOR HIC BIRSEYI ANLAMADIGIN

Bu foruma cok genelleme konusuyorum bunu mnotedada yazdim iki yuzluluk yapmadim acik acik kime yardim ettiysem iki yuzlu cikti dedim insan o sinirle genelleme konusuyor... beni sonra uyardi ve herkesi bir kefene atmamami soyledi kabul ettim

Bu skypede konusanlarda bunlardan bitanesi ;) burdanda digerlerindeb ozur dilerim uc bes kendini bilmez kisi yuzunden sinirliyken insan genelleme konusuyor herhalde herkesin basina gelmistir

Anlayisli arkadaslar cikacagindan eminim prens gibi insanlar anlamasada olur

Benimle insan gibi konusmadinki zaten buyuk bi miktar kaybettim neyin pesindesin istersen banada beddua et demenle basliyorsun sohbete...

Senin bana kufur ettigin gibi bende sana ettim varmi diyecegin ?

O pay meselesinide acikladim bir insan gunah isliyor ise bir baskasi onu destekler ise o gunaha ortak olur BEDDUAYA DEGIL! BUDA HERSKESE SOYLEDIM SAYILMAZ

O ANLAMDA DESEM SANA BELA OKUMAZDIM BURDAN ANLASILIYOR HIC BIRSEYI ANLAMADIGIN
Benim sana söylediğim en kötü şey" embesilmisin? " benide çıldırttın bırak okadar da söyleyim yani.
Eğer benim suçum varsa banlasınlar ben banlanırsam forumda konum var kanal satışı konum ekmek teknem gitmiş olur yani cezanın büyüğünü ben çekerim ama bunu göze alıyorum çünkü haklıyım kardesim lafı evirsende çevirsende her seferinde saptırsanda ben her şeyi açıkladım sen tutturmussun iftira ediyorsun diye serceye beddua ettin bana da bi hisse verdin senin beddua listeni mi tutacam ben bana 3. kişiyi bul diyorsun :) bide ısrar ediyorsun :)

Benim sana söylediğim en kötü şey" embesilmisin? " benide çıldırttın bırak okadar da söyleyim yani.
Eğer benim suçum varsa banlasınlar ben banlanırsam forumda konum var kanal satışı konum ekmek teknem gitmiş olur yani cezanın büyüğünü ben çekerim ama bunu göze alıyorum çünkü haklıyım kardesim lafı evirsende çevirsende her seferinde saptırsanda ben her şeyi açıkladım sen tutturmussun iftira ediyorsun diye serceye beddua ettin bana da bi hisse verdin senin beddua listeni mi tutacam ben bana 3. kişiyi bul diyorsun :) bide ısrar ediyorsun :)

herkese beddua ediyorsun diyerek iftira atip beni cileden cikararak madem herkese beddua ediyormusum AL SANA BEDDUA diyerek ikinci sahis olarak sana beddua ettim!

Artik bukadarmi zor? Senden ucuncu bi isim istedim veremedin yok dedin neyin kafasini yapiyorsun ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri