CennetKapisin dan şikayetçiyim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu foruma cok genelleme konusuyorum bunu mnotedada yazdim iki yuzluluk yapmadim acik acik kime yardim ettiysem iki yuzlu cikti dedim insan o sinirle genelleme konusuyor... beni sonra uyardi ve herkesi bir kefene atmamami soyledi kabul ettim

Bu skypede konusanlarda bunlardan bitanesi ;) burdanda digerlerindeb ozur dilerim uc bes kendini bilmez kisi yuzunden sinirliyken insan genelleme konusuyor herhalde herkesin basina gelmistir

Anlayisli arkadaslar cikacagindan eminim prens gibi insanlar anlamasada olur

Dediğim gibi inşallah düzelirsin.bak bende sinirli insanım ama rabbim yardım ediyor.çok şükür hakkımda kötü düşünen insan yok.kimseyi kırmam incitmem.eğer merak ediyorsan forumda bazı arkadaşlarla iş yaptım.insanlara nasıl davrandığımı söylerler.neyse ben tartışma yaratmak istemem sinirlenip kötü şeyler söylersin yine.ve biraz senden şüphe etseydim kanıbozuk kelimesi için demediğim kalmazdı.ha sülaleme sövdün ha bu laf.ama sana ben adam diyip kafama takmam o lafını.herkese hayırlı sabahlar..

Benim sana söylediğim en kötü şey" embesilmisin? " benide çıldırttın bırak okadar da söyleyim yani.
Eğer benim suçum varsa banlasınlar ben banlanırsam forumda konum var kanal satışı konum ekmek teknem gitmiş olur yani cezanın büyüğünü ben çekerim ama bunu göze alıyorum çünkü haklıyım kardesim lafı evirsende çevirsende her seferinde saptırsanda ben her şeyi açıkladım sen tutturmussun iftira ediyorsun diye serceye beddua ettin bana da bi hisse verdin senin beddua listeni mi tutacam ben bana 3. kişiyi bul diyorsun :) bide ısrar ediyorsun :)

Banlanırsan haklıyken ulaş bana kardeşim. haklının haksız olduğu yerde durmanın anlamı olmaz.giden benimde ekmek teknem olsun..

Dediğim gibi inşallah düzelirsin.bak bende sinirli insanım ama rabbim yardım ediyor.çok şükür hakkımda kötü düşünen insan yok.kimseyi kırmam incitmem.eğer merak ediyorsan forumda bazı arkadaşlarla iş yaptım.insanlara nasıl davrandığımı söylerler.neyse ben tartışma yaratmak istemem sinirlenip kötü şeyler söylersin yine.ve biraz senden şüphe etseydim kanıbozuk kelimesi için demediğim kalmazdı.ha sülaleme sövdün ha bu laf.ama sana ben adam diyip kafama takmam o lafını.herkese hayırlı sabahlar..

Okadar iki yuzlusunki senin gibi insanlardan korkulur! Daha bugun demedigim etmedigim laflari dedim diye gosterdin sizler nasil vicdan sahibisiniz?

Ben durcam senin demedigin birseyi prens boyle boyle dedi diyecem? Allahdan kork ya!

Okadar iki yuzlusunki senin gibi insanlardan korkulur! Daha bugun demedigim etmedigim laflari dedim diye gosterdin sizler nasil vicdan sahibisiniz?

Ben durcam senin demedigin birseyi prens boyle boyle dedi diyecem? Allahdan kork ya!

Sanırım bizim Allahımız çok farklı.ben Kuranda adı geçen tek,esirgeyen ve bağışlayan Allahı bilirim.senin inandığı ile benimki çok farklı yani.inşallah benim rabbim senide ıslah eyler..ben Allahtan korkarım o yüzden hala ters cevap vermedim.neyse dediğim gibi ben senin içinde dua ederim güzel karakterli ol diye beddua etmem

Sanırım bizim Allahımız çok farklı.ben Kuranda adı geçen tek,esirgeyen ve bağışlayan Allahı bilirim.senin inandığı ile benimki çok farklı yani.inşallah benim rabbim senide ıslah eyler..ben Allahtan korkarım o yüzden hala ters cevap vermedim.neyse dediğim gibi ben senin içinde dua ederim güzel karakterli ol diye beddua etmem

Ben ne diyorum sen ne diyorsun cok dindarsin MasaAllah su yazdiklarina daha bu gece kadar Allahin nerdeydi iftira atarken korkmadinmi rabbinden ?

Nasil insansin sen ? Benim inancima nasil karisirsin ? Ben banlaniyorsam bunlarda banlanmali !

Ben ne diyorum sen ne diyorsun cok dindarsin MasaAllah su yazdiklarina daha bu gece kadar Allahin nerdeydi iftira atarken korkmadinmi rabbinden ?

Nasil insansin sen ? Benim inancima nasil karisirsin ? Ben banlaniyorsam bunlarda banlanmali !

:) aklı başında yöneticiler okuyup anlarlar içim rahat güzel insan..üstüme gelme.suçlu insanlar sağa sola sataşır suç atar.yapma bari bunu belli etme.ben susuyorum yetkililer görünce gereğini yapar.Allaha emanet olun.

:) aklı başında yöneticiler okuyup anlarlar içim rahat güzel insan..üstüme gelme.suçlu insanlar sağa sola sataşır suç atar.yapma bari bunu belli etme.ben susuyorum yetkililer görünce gereğini yapar.Allaha emanet olun.

Sen cok tehlikeli bir insansin. Yeri geldiginde nasilda dindar gosterisi yapiyorsun. Bana ettigin iftiralari hatti hesabi yok! Her kiminle yazistiysam ortami bozdun kim bana karsi ise ona destek oldun.

Böyle adi bir insansin banlanmissin banlanmamissin hic umrumda degil

[MENTION=13747]CennetKapisi[/MENTION] cogu kisi senden sikayet ediyorsa durup bi kendine bakmalisin. Bu kadar kisi yaniliyor olamaz, degil mi? Kullanici adinda kullandigin gibi eger dini degerlere bu kadar onem veriyorsan zaten beddua etmezsin. Hele ki kimsenin rizki icin (sen o parayi veren olsan dahi) beddua edemezsin.

Dini degerleri kullanip kendinizi melek gibi gostermeye calisiyorsaniz eger, davranislariniz da kullanici adiniza benzezin. En azindan diger insanlarin onyargilarini kirmis olursunuz..

Yasiniz kucuk degil, bunlari benim ya da baskasinin soylemesine gerek yok. Bunu dusunecek kadar da egitim almis oldugunuza inaniyorum.

[MENTION=13747]CennetKapisi[/MENTION] cogu kisi senden sikayet ediyorsa durup bi kendine bakmalisin. Bu kadar kisi yaniliyor olamaz, degil mi? Kullanici adinda kullandigin gibi eger dini degerlere bu kadar onem veriyorsan zaten beddua etmezsin. Hele ki kimsenin rizki icin (sen o parayi veren olsan dahi) beddua edemezsin.

Dini degerleri kullanip kendinizi melek gibi gostermeye calisiyorsaniz eger, davranislariniz da kullanici adiniza benzezin. En azindan diger insanlarin onyargilarini kirmis olursunuz..

Yasiniz kucuk degil, bunlari benim ya da baskasinin soylemesine gerek yok. Bunu dusunecek kadar da egitim almis oldugunuza inaniyorum.

Tüm mesajları okuduysanız hocam öncelikle teşekkür ediyorum ve eklemek istiyorum arkadas 8 senelik mühendisliği 5 senede bitirmiş eğitimi fevkaledenin fevkindeymiş.

Sende berkin elvani desteklemedigim icin bana karsisin skypede gorustuk ne yapayim boyle insanlar beni buluyor

;)

Sende berkin elvani desteklemedigim icin bana karsisin skypede gorustuk ne yapayim boyle insanlar beni buluyor

;)

Ben o konustugumuzu o gun kapadim ve bitti. Kimseyi benim icin desteklemek zorunda degilsiniz. Sizin nasil bir gorusunuz var ise, benim de goruslerim elbet vardir. Fikirlerimizi paylasiriz ve biter. Bu kadar kinci olmayin :)

Neyse bir siz iyisiniz, hepimiz kotuyuz. Ve evet, siz gercekten cok iyisiniz! :)

Ben o konustugumuzu o gun kapadim ve bitti. Kimseyi benim icin desteklemek zorunda degilsiniz. Sizin nasil bir gorusunuz var ise, benim de goruslerim elbet vardir. Fikirlerimizi paylasiriz ve biter. Bu kadar kinci olmayin :)

Neyse bir siz iyisiniz, hepimiz kotuyuz. Ve evet, siz gercekten cok iyisiniz! :)

Benim akpli oldugumu biliyorsun ve akpye kan kusuyorsun benim dusmanimin dostusun bu apacik ortada salak degilim ben ;)

Berkin elvan videonuzu gordum bundan sonra hic bi videonuzu izlemicem demenden belli senin sozun benim icin sorun degi kinci diyorsun kendin kincisinl iyiyiz iyiyiz ;)

Kardesim beni zorladın zorladın en fazla embesil dedim daha fazla çıkmaz benden.
İstersen sen git başkasına sar.

Bana bulasan sensin herkese beddua ediyorsun diyerek iftira atan sensin utanmaz hangi yuzle boyle diyorsun ? Bu forumda serce ve sana beddua ettim! Sanada bana iftira attiginda ettim!

Herkes kim dedim ses yok sen busun!

Helala harama dine gelince herkes kendisinden sorumlu!

Benim akpli oldugumu biliyorsun ve akpye kan kusuyorsun benim dusmanimin dostusun bu apacik ortada salak degilim ben ;)

Berkin elvan videonuzu gordum bundan sonra hic bi videonuzu izlemicem demenden belli senin sozun benim icin sorun degi kinci diyorsun kendin kincisinl iyiyiz iyiyiz ;)

Videolarinizi izlemedigim dogrudur, hatta sebebi de dogrudur fakat buraya yazarken hic aklimda yoktu bunlar. Farkettigim kadariyla kendi kusurlariniza mutlaka bir sebep ariyor ve bu sebepleri one surerek kendinizi icinizde aklamaya calisiyorsunuz.

Sizin siyasi gorusunuzde olan akrabalarim cok fakat hic birine kin beslemem, hatta aksine cok da severim.

Gecen gun, yanlis hatirlamiyorsam siz bana Dunya Geneli Engeli'ni gectiginizi kanitlayan bir video gondermis ve bu videoyu eger onayliyorsam bunu konuya yazacaginizi soylemistiniz. Acaba bu dusunduklerinizi, o sirada da akliniza getirmis miydiniz?

Bu arada, salak oldugunuzu soyleyen biri mi oldu da aksini iddia ediyorsunuz?

Yoksa kendi kendinize mi sordunuz o soruyu, tam anlayamadim...

Videolarinizi izlemedigim dogrudur, hatta sebebi de dogrudur fakat buraya yazarken hic aklimda yoktu bunlar. Farkettigim kadariyla kendi kusurlariniza mutlaka bir sebep ariyor ve bu sebepleri one surerek kendinizi icinizde aklamaya calisiyorsunuz.

Sizin siyasi gorusunuzde olan akrabalarim cok fakat hic birine kin beslemem, hatta aksine cok da severim.

Bu arada, salak oldugunuzu soyleyen biri mi oldu da aksini iddia ediyorsunuz?

Yoksa kendi kendinize mi sordunuz o soruyu, tam anlayamadim...

Zamaninda gecinemedigim insanlar yaziyor hep burda hepsi bana karsiymis gibi geliyor bazilarina sonra yardim ederim dedim unuttum dusman oldu bazilarinida iyilik ettim dusman oldu!

Seninde bu konuya yazmanin bi sebebi var herhalde cennetkapisi darbe aliyor firsat bu firsat bi darbede ben vurayim dusuncesi fena degil ;)

Madem yaziyorsun cevabinida alirsin arkadas

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri