bugün samsung edgeyi elime aldım baktım hafif güzel bir telefon olduğunu söyleyebilirim ama android işte nabacuk
ayfon candır diyip şuraya parkediyorum 
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Artık akıllı telefon alırken ihtiyaca göre almanı tavsiye ederim yok htc m9 çıkmış iphone 6 plus çekmiş değil de sana hitap eden önem verdiğin özellikleri olan cep telefonu almalısın örneğin ben ergonomik bişey istediğim için ihtiyacımı en iyi iphone 5s karşılıyordu 6 yerine 1 düşük modelini tercih ettim,demem o ki en son modeli değil ihtiyacın olanı almalısın.
Asus Zenfone Gelıyor 23 Nisanda Onu Beklıyorum Direk Alıcam Harika Bir Telefon. Kaçırma
Ben artık özelliklerine göre almıyorum, piyasaya baktıgınız zaman benim için android ve ios var hiç ios kullanmadım hep android kullandım. Android'de de yok 2 rammiş yok 3 rammiş işlemciymiş v.s bunlar her modelde bi tık iki tık yükseltilen şeyler bunlara göre almak mantıksız bana göre. Kamerası 12 değilde 10 mpx olsun nolacak yani. Ben şahsen çok hırpalayarak kullanırım telefonu bu yüzden sağlamlığa göre aldım. Baktım ban gidecek hem şık böyle elit bi görüntüsü olacak hem de ilk düşüşünde çat diye kırılmayacak telefon Z1 i internette araştırdım okudum gittim aldım ve aldığıma şükrediyorumBir telefon ancak benim elimde bu kadar ezilebilir. Yüzlerce kez düştü ön taraftan arka taraftan diklemesine her türlü, üzerinden araba geçti
denizde kuma düştü v.s v.s şuan taş gibi hala kullanıyorum ve özellikleri önümüzdeki 3 5 yıl daha yeter zaten dediğim gibi tüm androidler aynı birinde 1 ram fazla birinde az bişe kamera güzel. Bu yüzden hocam eğer yazılıma göre almayacaksanız tamamen görüntüye veya artık nasıl kullanacaksanız telefonu ona göre alın özelliklere o kadar fazla takmayın. Zaten telefonu %100 performansta kullanmıyoruz, kanal takip, vds girme, adsense kontrol etme falan yetiyo bana şahsen
![]()
Tavsiye olarak eğer android olacaksa Z3 kesinlikle tavsiye ederim Z1 kullanıcısı olarak. Kavgada çok işe yarıyo arkadaşımın kafasına attım bu arada kendi telefonumu![]()
hocam bende telefon almadan önce konu açmıştım
http://www.ytpara.com/konu-disi/68776-1000-2000-tl-arasi-telefon-onerisi.html
Tabi benim önceliğim kameraydı bende Htc Eye aldım gayet memnunum , ben kamerası için aldım , siz ne için telefon alıyorsunuz ? Oyun mu resim mi , ne için ? Resim için foto için alcaksanız bire bir . 13Mp ön ve arka kamerası var , ön kamerada Flash bile var ..
android alacaksan [MENTION=8469]Yumi[/MENTION] rami fazla olsun. Yoksa kasılmaya başlıyor zamanla.
ram i yüksek olan bi z3 var galiba
en sonunda bunu alıcam galiba
benim htc de 1gb ram var tökezlemeye basladı yetmiyor.
Kullanıyorum, Premium hissini veriyor, bir telefondan daha fazlasını yapmışlar, memnunum.
Bende z2 var ince narin gibi görünse de çok sağlam telefon fiyatı da çok ucuz şu sıralar z3 ile tasarım dışında bir farkı yok..
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.