Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hahaha ses hızlandırma yaplımıs ya video ya bide begenme almıs Aga kesin bazı dingiller remix sanmıslardır![]()
Sesle oynamayı denedin mi ?
Eğer camtasia kullanıyorsan sesteki parazit giderme ve frekanslarıyla oynayabiliyorsun. Ben öyle yapıyorum hiç telif eşleşen falan gelmiyor.
Eğer camtasia kullanıyorsan sesteki parazit giderme ve frekanslarıyla oynayabiliyorsun. Ben öyle yapıyorum hiç telif eşleşen falan gelmiyor.
ses dünya geneli ve eşlenen geçmeyi bilen varsa görüntü dünya geneli geçmeyi anlatırım karşılıklı
Bu camtasia isini cok yayin yaptiniz yakinda Bu iste yatar.
burda paylaşsan olmazmı.?özelden msj at ben ses eşleşenini geçiyorum hemde videoyu edidlemeden.
botla attığınız videoyu youtubeden ses eşleşenini kesin olarak geçiyorum.
şu anda değil hocamburda paylaşsan olmazmı.?
kullanıyorum, demek istediğini anladım pm veya konuya bi resim gönderebilirmisin (nokta atışı için)

Camtasia da uyguladığımız işlemleri kaydedip ,sonra istediğimiz videoya aynı işlemleri tek seferde uygulamanın bi yolu var mıdır ?
var kardeşim,projeni kaydediyosun hepsi o
![]()
Peki bu şekilde kaydettikten sonra uyguladığımız videoyu kaldırıp yerine yeni videoyu ekleyince yaptığımız işlemler sıfırlanmıyor mu ?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.