Çerçevesiz-Görsel Eşleşenden Kurtulma(Tartışma)

bu arada madem konu yardım konusu oldu hadi bende bi kaç şey anlatayım ses eşleşeniyle ilgili. (aslında ayrı bir konu açacaktım ama neyse)
Şimdi arkadaşlar, shazam tarzı programlarla aynı şekilde çalışıyor esasen youtubeun ses eşleşen yazılım aslında bu kadar basit. Shazam programı, içindeki algoritması sayesinde parçayı kaba tabirle en tiz en bass en mid frekansları seçerek bir spektrum oluşturuyor kendine ve veritabanıyla karşılaştırıyor, uyan parça varsa da aha işte bu senin şarkı diye gönderiyor. Bunu anlatmamın nedeni hangi ses eşleştirici program olursa olsun sesin frekans spektrumunu kullanarak eşleştirir sesleri, başka yolu yok çünkü bunun. Sizin yapmanız gereken şey basitçe o bazen winampta falan şarkı çalarken görsel seçersiniz hani şarkı çalarken o renkler, resimler falan şarkıya göre oynar, hah onu değiştireceksiniz ki youtube farklı bi ses bu diye yutsun. Bunu yapmanız için de (camtasia veya video edit programlarında var mı bu efektler bilmiyorum o yüzden bildiğim şekilde anlatacağım) bazı programlara ihtiyacınız var. Fruity Loops Studio en basit ve en anlaşılır olanı. Bu programdaki bazı pluginler sese reverb,decay,delay efekti vs vs vermenize olanak sağlıyor. Bu programı kullanarak ses dosyasına bazı efektleri hafif olarak verip spektrumu değiştirirseniz(biraz bozulacak tabii ki ses ama en azından hızlanmayacak) ses eşleşenini yüzde yüze yakın oranla geçersiniz.

Hocam en mantıklısı bildiklerinizi anlatmak olacaktır. Allahın izniyle geçyim en kıralından video ile anlatcağım :) Ses bir şekilde yavaşlaılarak geçiyor ..

ha bide unutmadan dün tv de çalan bir müzik le pcmden ben müzik açtım ve bu iki sesi telefonumdan kaydettim yükledim ama sonu.. olumsuz ....yani seste pek çalışma yapmadığım için de olabilir ama aşıcağız inşallah

bende finallerimden bütlerimden bir hayırlısıyla kurtulabilirsem detaylı ses edit programları nasıl kullanılır onu anlatacağım foruma bi yararımız dokunsun. bu forum sayesinde bu işten haberim oldu bu şekilde para kazanmaya başladım bi şey biliyorsam forum sayesinde oldu o yüzden minnet duyuyorum,aslında insanların da konu hakkında bildiklerini anlatması lazım forum bunun içindir ama insanlardaki gerek açgözlülük gerek youtubeun yöntemlerini çöp haline getirmelerinden korktuklarından olsa gerek artık bir şeyler paylaşılmıyor doğru düzgün.

bende finallerimden bütlerimden bir hayırlısıyla kurtulabilirsem detaylı ses edit programları nasıl kullanılır onu anlatacağım foruma bi yararımız dokunsun. bu forum sayesinde bu işten haberim oldu bu şekilde para kazanmaya başladım bi şey biliyorsam forum sayesinde oldu o yüzden minnet duyuyorum,aslında insanların da konu hakkında bildiklerini anlatması lazım forum bunun içindir ama insanlardaki gerek açgözlülük gerek youtubeun yöntemlerini çöp haline getirmelerinden korktuklarından olsa gerek artık bir şeyler paylaşılmıyor doğru düzgün.

Zamanında uzay ötesi çok abartılı su-i istimaller oldu :) inşallah daha güzel olucak
bu arada ben bütlere kalmadım :D 3.60 ile bitirdim 2.sınıfı :D

1 saatlik bir filime nasıl ekliyeciz peki :D
Artı hocam mantığa göre video saydam olduğu için arkadaki siyah görünüyo ama renderden çıkınca siyah beli olmuyacak ama taramada siyah olduğu için youtube amca da bunu yiyecek :) buna benzer camtasiada yapmıştım, görüntüye saydam renk katma sonuç olumsuz

Sakalımız yok işte :D

bu çizgifilmler çogu direkte yükleniyor ayrıca çizgifilm geçmek çok kolaydır gerçekten zor bişeylerle denemeler yapın bence

@cakirtürk , [MENTION=11991]ali[/MENTION]ozgenç yöntemleri denemdim henüz ama elinize emeğinize sağlık kalkıp bunu 10 kişiye 1000 liradan satmak yerine algoritmaların mantığını paylaşmışsınız helal olsun...önceden de 3 5 kazanıyodum ama sırf ilgim var nasıl geçilebilir sorusu kazıyodu beynimi buna cevap olmuş yöntemler işe yaramasa bile benim için olay çözülmüştür :)

*telefondan yaziyorum(tapatalk)

ses eşleşeni geçmek için Sony Vegas Pitch kullanın her zaman geçersiniz ses kalınlaştırıyor veya inceltiyorsunuz

Aslinda böyle seyleri burada paylasmamak lazim. Google türkiye aninda merkeze bildiriyor ve önlem aliyorlar.

Arkadaşlar yakındır. Bu yöntemleri 5 sene sonra düşünüyorumda sanırım film düzenleyip yüklemeyi bırakıp bu kadar zahmete katlanacağıma kendi filmimi çeker yükler uğraşmam eşleşen ile diyeceğiz :)

çizgi film bu işin en kolayı, bir kaç film-dizi denk geldi 2 günü aldı zar zor geçebildi oda son çare görüntüyü biraz bozarak.
[MENTION=8561]nicomedya[/MENTION] size bir video atsın birde onu deneyin :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri