Çerez için en kesin çözüm. Portable Tarayıcı

• Kullanıcı Mtkn58
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
[MENTION=12157]Mtkn58[/MENTION] güzel paylaşım teşekkürler bilgi için aynı firefox içinde olur mu acaba eğer olabilirse çok güzel..

peki hocam biz klasörde işimizi görüp silecez tekrar yeni klasör çıkacak ama çerezleri windowsta bir yere geçici dosya olarak atıyorsa?ayrıca bende normal opera var ve açıktı bunu tıkladığımda zaten açık bir opara tarayıcı var diyor bunu algılıyorsa pekte temiz sayılmaz bence.

Hocam o dediğiniz mozilla da oluyor bildiğimce sadece. Aslında bu yöntem temiz kanal açmaktan ziyade kanallara girişi kolaylaştırdı bende. Mesela şöyle bir masaüstümden bir görüntü

kY04dm.png

Her kanalı açtım. Artık tüm kanallarıma buradan hızlıca giriyorum. Zaten sonuçta aynı ipten açacağız yakalayabilir elbet. Benim yöntemin söylediğiniz açığı var maalesef. Onu da şöyle geçtim. (Konu tekrar gündeme geldi anlatalım :) )

Bakın bundan sonra ben daha kesin bir çözüm buldum. Telefon doğrulamasını bile geçiyorsunuz.

Hesap açıyordum açıyordum tel doğrulama istiyordu. Sonra bu yöntem de işe yaramadı(sanırım dediğiniz oldu). Ben de gittim hemen yeni kullanıcı açtım windowsta. Sonra bi baktım 3-4 kullanıcı daha açabildim.

O yeni hesapta spama girince. Sildim yeni bir hesap daha açtım. Ve böyle böyle hep kanal açtım :) Tabi 100 lerce denemedim 15 tane açtım ben kendime.

Ve Adsenseye bağlarken 3 kanal açıyorum mesela bunun 3'nü ayrı portable tarayıcılardan aynı hesapta bağlıyorum. Sonra o yerel windows hesabını silip tekrar aynısını yapıyorum.

PORTABLE TARAYICI OLARAK KESİNLİKLE VE KESİNLİKLE GOOGLE CHROME ÖNERİYORUM. Güvenlikten dolayı değil çünkü en pratik ve kullanımı kolay olan odur kesinlikle.

Ve bende opera da var ama yeni opera klasörü oluşturunca öyle bir hata vermiyor . Mozilla da her şey kayıt ediliyor.

Belki de bilgisayarına opera kurdunuz diye oldu. Bilgisayara kurulu olmayan bir tarayıcının portablesini çoğaltmayı deneyin

[MENTION=12157]Mtkn58[/MENTION] güzel paylaşım teşekkürler bilgi için aynı firefox içinde olur mu acaba eğer olabilirse çok güzel..

Firefox maalesef her şeyi kayıt ediyor.

Değiştirme sıkılığı ne olmalı sızce Mac adresı hepımızın bıldı bazı programlar larla neredeyse ıp gıbı kolay değişiyor Ayda yılda bır mı değiştirelim yoksa her ıp değiştirdiğimizde mac da değiştirelımmı

Hocam her kanalı farklı mac ile açıyorum ve excel e kaydediyorum
sonradan o kanala gireceğim zaman kaydetmiş olduğum mac ile açıyorum. tabi çerezleri silip modeme reset atıp giriyorum. Çok şükür tüm kapanmalarım durdu.

TMAC v6 mac değiştiricisi.
aslında mac fiziksel olarak değiştirilemez de işte bu programlar sayesinde By-pass yapıyoruz

Hocam her kanalı farklı mac ile açıyorum ve excel e kaydediyorum
sonradan o kanala gireceğim zaman kaydetmiş olduğum mac ile açıyorum. tabi çerezleri silip modeme reset atıp giriyorum. Çok şükür tüm kapanmalarım durdu.

TMAC v6 mac değiştiricisi.
aslında mac fiziksel olarak değiştirilemez de işte bu programlar sayesinde By-pass yapıyoruz

Ben hiç mac değiştirmiyorum tabi kanalları hazır alıyorum ve 1 yıldır toplasan 20 kanalım kapanmadı ip ise her akşam yatmadan değiştiriyorum

az önce denedim ise yaramadı.
yinede eline sağlık hocam.

denedim işe yaramadı

az önce denedim ise yaramadı.
yinede eline sağlık hocam.

Bu sadece çerezler için bir önlem. Daha bir çok faktör var. Ama portable kullanırken sanırsam pc ye kurulu olmayan bir tarayıcı kullanmak gerekiyor veya kayıt tutmayan

Bu yüzden benim en net çözüm aldığım taktik yeni windows kullanıcısı oluşturup oradan kanal açmak. Yeni bir windows kullanıcısı açmak 2 dakikamı almıyor. Windows 8 de

Arkadaşlar bu benim çaylaklık dönemimde açtığım bir konu idi. Yani şuan olsa daha detaylı bir şey açardım. Yüksek oynayanların çok işine yaramaz doğrudur ama ben fikir verdim bu portable tarayıcı ile değişik fikirler üretebilirsiniz. Mesela benim 30-40 kanalım var.

Yoğun olarak kullandığım 10 tanesi var veya yeni video upload edeceğim 10 kanal var diyelim. Ben bu portable tarayıcılarla hepsine ayrı ayrı giriş yapıyorum. Sonra bu 10 klasör masaüstünde oluyor. Hangi kullanıcıya girmek istersem hızlıca giriyorum.

Ve çerez derdimde olmuyor hani veya her zaman gizli tarayıcı açıp hangi gmail girecektim ya ! olayları da olmuyor.

Rahat rahat her kanalın ismini klasöre yazıp giriyorum hızlıca. Resmini atmıştım orada yaklaşık 10 kanal var. Hepsine girip her gün video atıyorum mesela.

Siz de ne bileyim başka alternatif şeyler deneyebilirsiniz.

Ben yeni gmail açarken yakalanmayın derseniz bu yöntem öyle çok işe yaramaz ama siz açın yeni bir windows kullanıcısı görün bakın ne olacak ) )İp değişin tabi)

Ben günde 10 larca 100 lerce kanal açan spamcılara nasıl öneri de bulunabilirim ki (

ya bu taracıyla nasıl calısıyosonuz ya adsense ilişkilendirme sayfasını acmıyor ve bircok şeyi desteklemiyor verem ettibeni

hocam şimdi kurdum hep tel onayı istiyor bunda kanallar :)

merhaba arkadaslar mozilla portable kullanmaya calisiyorum , bi tane yukleyip 2 tane kopyaladim, fakat 1iyle login olunca diger portabledada o kanala login oluyor , yanlis bisey mi yapiyorum acaba?

Normal browser kullanmayi biraktim. Artik portable browser kullaniyorum.

10 15 tane portable kopyasi yapiyom. Her kanal ve gmail icin 1 portable dosyasi kullaniyom ve her seferinde ip degistiriyom

denemedim ama bu yöntemler işe yarar gözüküyor, maşalla ibretlik paylaşım :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri