Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Arkadaşlar merhaba windows8 kullanıyorum ne yaparsam yapayım ccleaner çalışmayı durduruyor anlamadıgım bir şekilde ccleanerden ve google cleanden başka güzel çerez temizleyen bir program varmı![]()
Tabikide ama genede kalıntı kalıyor arkada öyle hissediyorumtarayıcıdan kendi geçmişini silebilirsin hocam
Konuyu takip et kardeşimBanada lazım ya varsa![]()
![]()
telefonda çok işe yarıyor pc dede aynı şekilde işine yaracağını düşünüyorum ben ccleaner kullanıyorum. https://www.cmcm.com/en-us/clean-master-for-pc/
gerçektende tarayıcıda çerez ne kadar silsende kalıyo çünkü mesela 3-5 ay önce girdiğin bi siteye tekrar girdiğinde bu su siteye en son şu tarihte giriş yaptınız diye not oluyo win8de yani önemli olan komple sistemden kaldırmak ama mevcut yöntemler bu konuda işe yaramıyo![]()
ccleaner pro, yac ve asc8 kullanıyorum hiç bir cache kalmıyo w8 de, fakat sistemi w8 den w8.1 e güncellemedim
Kökten halletsen
Mesela bu işi yaptıgın bilgisayarında Win7 veya daha altları kullansan![]()
Birinde kullanıyorumda digerinde kullanmıyorum güzel fikir
![]()
Benim için XP candı canandıZor bela Vistaya alıştım alısmadım derken 7 belası geldı , şuanda Win 7 ile seviyeli bir ask yasıyoruz Win8 ve üzerlerıne kıl kapıyorum , muhtemelende pc kullandıgım surece Win8 ve uzerıne cıkmayacagım
![]()
![]()
вαттυѕαу;1026471' Alıntı:Sen bide Windows 10u gör![]()
portable tarayıcı kullan en temizi
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.