Güncel arkadaşlar, çevirilere devam ediyorum
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Onu malesef yapabileceğimi sanmıyorum, onun için seslendirme hizmeti almanız gerek. Aksan vs. sorun olmaz ama sesime o konuda güvenmiyorum..Aklımda 1-2 fikir var eğer yapabilirsem çalışabiliriz.Arıyordum böyle bir çeviri hizmeti iyi oldu. Ama birşeyde sormak istiyorum konuşabiliyor musunuz peki yani mesela 1 dakika video için 3 tl alıyorsunuz konuşsanız bu fiyat ne kadara çıkar aynı fiyat kalır mı ? Size türkçe bir metin versem onu ingilizce okuyup ses kaydını bana gönderebilir misiniz yani .
Metin
İngilizce-Türkçe >Boşluksuz 1000 karakter 6 TL
Türkçe-İngilizce >Boşluksuz 1000 karakter 10TL
İletişim:
Mail: [email protected]
hocam hayırlı işler ama senin bu yazdığın fiyatlar, aşağı yukarı çevirmen fiyatları zaten. 1000 karakter boşluksuz dediğin şey zaten yarım sayfa bir şey. İşinde kaliteli olabilirsin ama referansın yokken bu kadar ücret istemen bence tüm foruma haksızlık. Bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum?
Arkadaşın üstte dediği gibi genelde boşluksuz 1000 Kelimeye 15-20TL civarı istiyorlar, ben de çekebildiğim kadar fiyatı aşağı çekmeye çalıştım. Bu iş, işin kalitesine bağlı olmaksızın çok zaman alıyor, zamanıma değecek en düşük fiyat ise şimdilik bu. Yorumun için teşekkürler.hocam hayırlı işler ama senin bu yazdığın fiyatlar, aşağı yukarı çevirmen fiyatları zaten. 1000 karakter boşluksuz dediğin şey zaten yarım sayfa bir şey. İşinde kaliteli olabilirsin ama referansın yokken bu kadar ücret istemen bence tüm foruma haksızlık. Bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum?
Arkadaşın üstte dediği gibi genelde boşluksuz 1000 Kelimeye 15-20TL civarı istiyorlar, ben de çekebildiğim kadar fiyatı aşağı çekmeye çalıştım. Bu iş, işin kalitesine bağlı olmaksızın çok zaman alıyor, zamanıma değecek en düşük fiyat ise şimdilik bu. Yorumun için teşekkürler.
Sertifikali cevirmenler 1000 karaktere 20 lira istiyor genelde. Cevirmenlik yaptigim zamanlar ben 100 kelimesi 1 dolardan ceviriyodum![]()
Arkadaşın üstte dediği gibi genelde boşluksuz 1000 Kelimeye 15-20TL civarı istiyorlar, ben de çekebildiğim kadar fiyatı aşağı çekmeye çalıştım. Bu iş, işin kalitesine bağlı olmaksızın çok zaman alıyor, zamanıma değecek en düşük fiyat ise şimdilik bu. Yorumun için teşekkürler.
Tavsiyeler için çok teşekkür ederim, sınavlarım bittiğinde sitelere bakıcamMakale yazabiliyorsan bos vakitlerinde makale yaz digitalpointte falan satarsin. Yada Bubblews gibi sitelerde ingilizce yazilar yayinlayip gelir elde edebilirsin.
Ceviri isinden para elde etmek zor, herkes cevirmenlik yapiyo zaten artik. Translate ile cevirip uzerinde oynama yaparak is yapanlar varken 1000 kelimesi 6-10 liradan musteri bulman zor. Sen belki isini kaliteli yapiyosun ama herkeste sen gibi degil iste.
Tavsiyeler için çok teşekkür ederim, sınavlarım bittiğinde sitelere bakıcam![]()
Evet, çok uzun yazılar değilse sıkıntı çekmem hocam.informal yazabiliyor musun hocam yani hafif argo geyik olacak şekilde,uzun yazılardan bahsetmiyorum mesela video başlığı kadar çeviriler
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.