Güncel
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Selam arkadaşlar ben çeviri yapıyorum, daha önce buradan biriyle toplamda yaklaşık 200-300tl lik iş yaptık ama artık yapmıyoruz, youtube videolarınızı(altyazılı olma şartıyla) dakika bazında metinlerinizi de boşluksuz karakter bazında değerlendiriyorum. Ne kadar zamanda yapacağım değişebiliyor onun için işi verirken ne kadar verdiğinize bağlı olarak bir deadline belirleyebiliriz.
Not: Şimdilik sadece İngilizce-Türkçe çeviri yapıyorum.
Video: Dakikası 2TL.
Metin: Boşluksuz 1000 Karakter 7TL
Burdan özel mesajla iletişim kurabiliriz ya da direk skype ekleyebilirsiniz.
Skype: facebook:rainboww9(İsim kısmına bunu yazıp beni bulabilirsiniz.)
Hocam ben sana fiyat verip yapardım da, burada buldumHocam dizi çevirisi yapıyor musun? Çok beğendiğim bir dizi var Boston Legal 2-3 sezonunun çevirisi yok. Fiyat verebilmen mümkün mü?
Hocam ben sana fiyat verip yapardım da, burada buldum
( Boston Legal (2004) Dizi Altyazı ) altyazısını yapmışlar, senin cebinden de para çıkmamış olur, ama denediysen senkron sorunu var diyorsan yine yaparım, hallolmazsa özelden ulaş hocam, iyi seyirler.
Biraz denedim de, dizi çevirisinde harcanan zaman çok fazla olacağı için fiyat da uçuk olur, çeviri işini normalde şirketler yaptırır onun için o parayı verirler(gönüllüler dışında) bölüm başına 100-150tl gibi bir fiyat çıkıyor hocam, bu fiyatı tabii vermenizi beklemiyorum, ukalalık yada şımarıklık olarak görmezseniz sevinirim3-4-5. sezonların Türkçe altyazısı yok hocam. Ondan dolayı fiyat istedim zaten.
Çok teşekkürler, hemen araştırıyorumfilmifull izle gibi kafa sitelere yazı gonder.alt yazı için eleman alımı yapıyorlardı
Teşekkürler inceliyorum
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.