Charm35'den şikayetciyim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sontorun

Yasaklanmış
Ben diger arkadaşlar gibi arkadaşın forumdan banlanmasını istemiyorum sadece hatasını anlayıp benden ufak bir özür dilemesini istiyorum.
Ama arkadaşında insanlara nasıl bir önyargı ile yaklaştıgını görün istedim. :(

Öncelikle Yarışma konum ;
http://www.ytpara.com/youtube-intro-logo/55834-50-tllik-buyuk-odul.html

Arkadaş burada sırf konu baltalamak amaçlı böyle bir yorum yaptı ;
PERRQb.png

Arkdaş gerçekten beni sinirlendi ve cevabı verdim ve bir özür istedim ve cevap gelmedi ;
VyZZPq.png

Konuya etiketledim çünkü arkadaş cevap vermedi ben ona anında sorularına ve baltalamsına cevap verdim ;
PERRrv.png

Arkadaş açık olmasına ragmen cevap vermiyordu özür dilemesi için son kez mesaj yolladım ;
aB44GO.png

Ve hızımı alamadım tasarımı tekrardan özensiz bir şekilde yaparak videosunu çektim kanıt için (hızlandırdım)

Kanıt Video ! - YouTube

Dedigim gibi banlanma vs. bi istegim yok sadece ufak bir özür dileme :(

[MENTION=10230]charm35[/MENTION]

hocam nacizane fikrimde çoçuk oyuncağına döndü bu iş nedir bu alınganlık anan değil baban değil afedersinde şahsi görüşüm budur benim ..

hocam nacizane fikrimde çoçuk oyuncağına döndü bu iş nedir bu alınganlık anan değil baban değil afedersinde şahsi görüşüm budur benim ..

Yok hocam alınganlık degil bir çok insan yorum yaptı ama gerçekten beni yaraladı mesaj vs. cevapda vermedi cocuk oyuncagına dönecek bi durum yok bence :(

Peki Hocam Katılım Ücreti 3 TL İstemişsiniz ve 25 Kişi Sınır Tanımışsınız Hepsini Toplayınca 75 TL Oluyor Peki Bu 75 TL Nedir Yani Beni Yanlış Anlamayın Lütfen 25 TL Sizin Kazancınızmı Oluyor ?

Peki Hocam Katılım Ücreti 3 TL İstemişsiniz ve 25 Kişi Sınır Tanımışsınız Hepsini Toplayınca 75 TL Oluyor Peki Bu 75 TL Nedir Yani Beni Yanlış Anlamayın Lütfen 25 TL Sizin Kazancınızmı Oluyor ?

Yok hocam konuya girerseniz görürsünüz şeffaf bir şekilde olacak demiştim o 25 tl de yöneticilerin verecegi onay ile yardıma muhtaç birine verilecektir :)

lan boşverin boş işlerle uğraşmayın ne olmuş yani boş ver takma

sen yap et uğraş sonra biri gelsin 2 cümleyle seni karalasın , neyine güveniyon arkadaş sen kimsin ki ? ne farkın var ? töbe estağfirullah. insanoğlu cidden akıllanmaz birinin emeğini karalamadan önce ne diyeceğini bi tart öyle konuş. cano sen takma böylelerini devam et ALLAH yolunu açık etsin

lan boşverin boş işlerle uğraşmayın ne olmuş yani boş ver takma

Hocam ben eger bu forumda grafikerim diye konu açıyosam o bu kadar insan içinde 3 saniye içinde karalama yapamaz boş işin alakası yok mesela bu forumu bu adminler kurmuş etmiş kodlamış biri gelip niye bedava tema kullanıyon dese ayıp olmaz mı ?

---------- Spam Engelliyici 00:16 ---------- Önceki Mesaj 00:15 ----------

sen yap et uğraş sonra biri gelsin 2 cümleyle seni karalasın , neyine güveniyon arkadaş sen kimsin ki ? ne farkın var ? töbe estağfirullah. insanoğlu cidden akıllanmaz birinin emeğini karalamadan önce ne diyeceğini bi tart öyle konuş. cano sen takma böylelerini devam et ALLAH yolunu açık etsin

Allaha şükür anlayan birileri çıktı Allah razı olsun hocam :)

Bu tip olaylar içinden sikayet konusu açmak yerine report butonunu kullanınız. Eğer yapılması gereken birsey varsa ben veya diğer yönetici arkadaslar yapar. Yoksa sikayetim var kategorisi konuyla dolar ve report butonunun bir önemi kalmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri