Christopher Street Day (Eşcinseller) Karnavalı Köln 1.Gün

• Kullanıcı Jaseph
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Eğlence & Viral İçerikler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
pardon hocam yanlış anlamışım :D

Videoyu izlemişsin sanırım gelenler herkes, yaşlısı genci o nedenle bir sakınca yok. Sadece yarın ki geçişte biraz sıkıntı olur çocuk için oda bazı gruplarda fazl çıplaklık oluyor o gruplar gelirkende annesi onu yemeğe falan ***ürüyor zaten uyarıyorlar. Kısaca çocukla gelmenin bir sıkıntısı yok. Videoda çok yeri zaten oğlan çekiyor öğrensin diye yaptırıyorum. 6 aydır fotoğraf kursuna gidiyor baya geliştirdi kendini ama zayıf olduğundan titreme çok oluyor. Kolu yoruluyor. Alışacak

Videoyu izlemişsin sanırım gelenler herkes, yaşlısı genci o nedenle bir sakınca yok. Sadece yarın ki geçişte biraz sıkıntı olur çocuk için oda bazı gruplarda fazl çıplaklık oluyor o gruplar gelirkende annesi onu yemeğe falan ***ürüyor zaten uyarıyorlar. Kısaca çocukla gelmenin bir sıkıntısı yok. Videoda çok yeri zaten oğlan çekiyor öğrensin diye yaptırıyorum. 6 aydır fotoğraf kursuna gidiyor baya geliştirdi kendini ama zayıf olduğundan titreme çok oluyor. Kolu yoruluyor. Alışacak

maşallah tatlı bir oğlun var hocam... onu da iyi bir youtuber olarak yetiştiriyorsun herhalde :)

[MENTION=7959]Deniz[/MENTION] [MENTION=10261]Sonsuzluq[/MENTION]

Alırsanız Black Versiyonunu alın Cinema çekimi vs derken arada baya fark var. Silver'e kumanda alayım desen aradaki farktan fazla ödüyorsun, cep telefonuna yazılım kuruyorsun kumanda işini görüyor belki ama su altına cep tel sokamıyorsun, yine kumandaya ihtiyaç duyuyorsun.

Eşcinsel insanlar sizin düşündügünüz gibi zevkine ya da kafasına göre bu kararı vermiyolar. Genler, beyin yapısı, biyolojik etmenler, hislere etki ediyor ve bunlar psikolojik yöntemlerle çözülebilecek şeyler değil bilimsel olarak var olan kişinin kendini 2 cinsle tanımlayamama şeklidir.
Önyargılarınızı yıkıp mantıklı düşünün.

Ha unuttum yarın karnaval geçişi var, sokaklarda şeker dağıtacaklar oruç olmayanlar gelebilir :D

Bir kanalınız vardı gezi üzerine sanırım onu açtırabildiniz mi?
Biraz konu dışı oldu ama geçen konuyu görmüştüm ondan sordum.

Çekimler güzel olmuş bu arada.

konuyu dine çekenler ceza puanı alıyor hatırlatayım.
herkes kendi inancını yaşar.bunları başka yerde tartışın.birilerine bir şeyi empoze etmeye çalışmaktan vazgeçin

Hocam öyle demeyin bence dine çekmesekte bu anlaşılır bişey değil dine inanmayan(ateist) birinin bile hoş karşılamaması gerekiyor doğaya bile aykırı,kişisel görüş deyip bir kenadarada atamayız gözünüzün önünde biri intihara kalkışsa kişisel görüş diyebilirmisiniz ve en önemlisi aramızda 18 yaşın altında olanlar var kötü örnek oluşturuyor bu konunun amacı nedir anlamadım yanlış anlaşılmasın bu son mesajım tartışma açmak için yazmıyorum

bence bu konu bu olayı biraz iyi bir şey gibi göstermeye çalışıyor. bence konu kapatılmalı.

Avrupada normal şeyler bunlar

Hocam öyle demeyin bence dine çekmesekte bu anlaşılır bişey değil dine inanmayan(ateist) birinin bile hoş karşılamaması gerekiyor doğaya bile aykırı,kişisel görüş deyip bir kenadarada atamayız gözünüzün önünde biri intihara kalkışsa kişisel görüş diyebilirmisiniz ve en önemlisi aramızda 18 yaşın altında olanlar var kötü örnek oluşturuyor bu konunun amacı nedir anlamadım yanlış anlaşılmasın bu son mesajım tartışma açmak için yazmıyorum

Merhaba

18 yaşın altında dediklerinin içinde benimde oğlum var, hatta görüntülerde de var zaten.
Ben ailemle gittim eşim çocuğum vs vs gittim yarın yine gideceğiz.

Videoda gördün orada yaşlışı da var, gencide var aileside var. İnsanlar onlarında normal bir insan olduğunu anlayabiliyor o nedenle bir sorun yok. Orada onları gördü diye benim çocuk eşcinsel mi olacak şimdi. Tak aksine yasaklar her zaman çeker. Ki bu kutlamalar ülkemizde de var.
[MENTION=10157]drdvll[/MENTION] arkadaşımız konu içerisinde güzel bir açıklama yaptı. tekrar benim yazmama gerek yok.

Eşcinsel insanlar sizin düşündügünüz gibi zevkine ya da kafasına göre bu kararı vermiyolar. Genler, beyin yapısı, biyolojik etmenler, hislere etki ediyor ve bunlar psikolojik yöntemlerle çözülebilecek şeyler değil bilimsel olarak var olan kişinin kendini 2 cinsle tanımlayamama şeklidir.
Önyargılarınızı yıkıp mantıklı düşünün.

Konunun açma amacında da herhangi bir kasır, kanıt yok. Bu olayın dinle vs alakası yok. Lütfen konuuyu dine vs çekmeyin.

Merhaba

18 yaşın altında dediklerinin içinde benimde oğlum var, hatta görüntülerde de var zaten.

Videoda gördün orada yaşlışı da var, gencide var aileside var. İnsanlar onlarında normal bir insan olduğunu anlayabiliyor o nedenle bir sorun yok. Orada onları gördü diye benim çocuk eşcinsel mi olacak şimdi. Tak aksine yasaklar her zaman çeker. Ki bu kutlamalar ülkemizde de var.

[MENTION=10157]drdvll[/MENTION] arkadaşımız konu içerisinde güzel bir açıklama yaptı. tekrar benim yazmama gerek yok.

Konunun açma amacında da herhangi bir kasır, kanıt yok. Bu olayın dinle vs alakası yok. Lütfen konuuyu dine vs çekmeyin.
Yazdıklarımın dinle ne alakası var?
Olayı açıkladım sen dine bağladın ne yazık!

Merhaba

hocam doğru diyorsunuz ama söylediğinize göre birçok insan geliyormuş oraya bu kadar insanın hepsinde bu hastalık yok ordakilerin %10 u bile bu hastalığa sahip değildir ve bu işi festival olayına çevirmeleride beni işkillendiriyor insanların özenmesini sağlıyor bence festival bi kutlamadır hastalığın kutlamasımı olurmuş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri