Christopher Street Day (Eşcinseller) Karnavalı Köln 1.Gün

• Kullanıcı Jaseph
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Geyik Resimler Videolar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hocam doğru diyorsunuz ama söylediğinize göre birçok insan geliyormuş oraya bu kadar insanın hepsinde bu hastalık yok ordakilerin %10 u bile bu hastalığa sahip değildir ve bu işi festival olayına çevirmeleride beni işkillendiriyor insanların özenmesini sağlıyor bence festival bi kutlamadır hastalığın kutlamasımı olurmuş

Oraya gelenler onlarla içiçe eğleniyor. Herkes hasta tabiki değil. Bunun festival olmasının amacıda Christopher Street Day - Vikipedi burada yazılıyor. Teşekkürler yorumun için.

Eşcinsellik doğuştan gelen birşey değil sonradan oluşan tatminsizlik herşeye doymuş olan insanların farklı zevkler peşinde koşması sonucu gelişir. Öbür taraftan herkesin inancına cinsel tercihine saygım vardır. Sadece bu yanlışı düzeltmek istedim.

Bir tarafınızdan hastalık da uydurmayın. Eşcinsellik hastalık değildir. Psikolojik bir durum değildir. WHO örgütü en son 77 senesinde bunun bir hastalık olmadığını da belirtti.

Konu kapatılsın denmiş. Bence konuya girmeyerek kendi dünyanızda bu topici kapatabilirsiniz olur biter. Her şeye herkese karışmak, burnunu sokmaya çalışmak nasıl bir kendini bilmezlik?

Bana göre moderatörler benimkiler de olmak üzere konunun amacı dışındaki tüm yorumları temizlesin ve bundan sonra amacı saptıranları cezalandırsın.

Her insan doğuştan eşcinsel olmaz. Sonradan da empoze edilebilir. Orada çocukların olmasını tasvip etmiyorum açıkcası. Hiç bir savunulacak bi tarafıda yok. Savunanlarda muhtemelen eşcinsellerdir.

Hakarete gerek yok arkadaşlar hoşgörülüyle eleştirin yoksa yorumlarınızın bir kıymeti kalmaz

Nedir bu eşcinselliği güzel bir şeymiş gibi empoze etme çabaları burada eşcinselliği savunan çoğu insan arkadaşının gay olduğunu duyunca ne yapar merak ediyorum. Bırakın bu modernize ayakları özünüze dönün. Neden böyle saçma sapan şeyler modern olarak bilinç altımıza yansıtılıyor anlamıyorum. Yok bireyin kendi idaresi altında değilmiş seçimi. Bırakın bu ayakları ne alakası var. Doğuştan kazanılan bir içgüdü değil ya bu sonradan kendi isteğin doğrultusunda oluyorsun. Nefret ediyorum LGBT'den L'si neyse de o gbt'yi bana savunmayın.

çok cahil var :D eşcinsellik hormonlarla alakalı birşey onların isteğiyle olmuyor bu durum.

Hayır anlamadığım mesele şu konuyu paylaşan şahıs bu tür insanlıktan nasibini almamış mahlukları ne zihniyetle paylaştı. Ve gelip bize onları niçin savunuyor. İçindeki kuruntularını o tür insanlarla paylaşsın. Konunun kilitlenip kullanıcının banlanmasını ısrarla rica ediyorum!

çok cahil var :D eşcinsellik hormonlarla alakalı birşey onların isteğiyle olmuyor bu durum.

Onlar nadir. Çok küçük kısım. Çoğunluğu kendi isteğiyle yapıyor bunu. İstisnalar kaideyi bozmaz bu yüzden. Gelipte direk cahil damgası yapıştırmayın bana.

Olayı hemen Müslümanlığa, Hristiyanlığa dine bağlamışsınız. Sizene kardeşim? İslam hoşgörü dini değil mi? Milletin dininden, dilinden, ırkından, tercihinden size ne? Onların neye inandığı yada tercihleri sizi mi ilgilendiriyor?

Onlar nadir. Çok küçük kısım. Çoğunluğu kendi isteğiyle yapıyor bunu. İstisnalar kaideyi bozmaz bu yüzden. Gelipte direk cahil damgası yapıştırmayın bana.

sen para için yapanları söylüyorsun sanırım aslında onları ayrı tutmak lazım.

Çok cahil var ? bence ilk mesajdaki topluluğa ve savunulara cahillik denemez. Sapkınlık kısmen ifade edebilir.

sen para için yapanları söylüyorsun sanırım aslında onları ayrı tutmak lazım.

Ya hocam biliyorum bazı translar falan aşırı hormonsal sebeplerden ötürü kendini diğer tarafta hissediyor olabilir ama ben ne kadar eşcinsel-trans insan gördüysem şu internette falan %1'i geçmez kendini trans olmak zorunda hissedenlerin sayısı. Yani ben inanmıyorum bir insanın lezbiyen olması için hormonsal baskı altında kaldığına. Tamamen bir seçim. Ha bazı eşcinsellerin yazısını okudum kendini zorunlu hissediyor falan ama bunlar çok küçük kesim hadi hak verelim onlara ama kimse bana çoğunluk böyle demesin. Hepsi ya para için ya da yeni zevk arayışları falan. Özellikle eşcinsellik prn sektöründe önemli bir rol oynuyor. Translara gelecek olursakta dediğim gibi hepsi bülent ersoy gibi işte. Ortada zorunluluk kısmı geçiren çok küçük bir kısım. Neyse zorunlu ya da değil ben nefret ediyorum hiç bir transla falan da aynı ortamda 1 dakika bile duramam.
Eğer eşcinsellik seçimi özgürlükse homofobilikte özgürlüktür.

videoyu izlemedim ama konu başlığıyla alakalı olarak kendi adıma konuşayım, para kazanıcam diye böyle şeyleri paylaşmam dünyayla. Böyle şeylerin normalmiş gibi görünmesine birde ben katkıda bulanamam.

Siz hiç sodom ve gomore şehirlerini duymadınız mı? Lut kavmini, pompei yi?? nasıl hoş görebilirsiniz bu sapkınlığı?? Sizin gözleriniz kör edilmiş. Bana geri zihniyetli deyin dine bağlıyor deyin. Ben bu oyunda yokum arkadaş!

bu eşcinselliği modernlik olarak görenler ne yer ne içer diye düşünmeye başladım

hocam çok tehlikeli işler bunlar... bu sebepten koca bi kavim yok oldu.. inşallah doğru yolu bulurlar ne diyelim Allah akıl fikir versin...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri