Chrome'dan Şikayetciyim

Sofistike

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar 2-3 gün önce hem flash player hem de java da güncelleme oldu. Bu güncellemelerden sonra chrome tarayıcımın kaydırma çubuğu değişti. Eski kaydırma çubuğu görüntüsü için eklenti indirdim sorunum çözüldü ama pop-up açılan sayfalarda kaydırma çubuğum çalışmıyor. Üzerine tıklayıp aşağı yukarı hareket ettiremiyorum. Ayrıca navigasyon işlemlerinide yapamıyorum. Mesela sahibinden.com da sol tarafta bulunan seçenekler listesinin kaydırma çubuğu çalışmıyor, istediğim ili ya da başka seçenekleri seçemiyorum yalnızca aşağı yukarı tuşlarını kullanarak işlemleri yapabiliyorum. Aynı sorunu yaşayan Chrome kullanıcıları var mı yoksa benim bilgisayarım ile mi alakalı bunu da tam olarak bilmiyorum. Benzer sorunu yaşayanlar varsa önerilerini bekliyorum...

%90 sizden kaynaklanıyor.ya toolbar falan yüklediniz yada uzantı yüklediniz.uzantıları ve denetim masasından programları kontrol edın.eger hıc sorun göremediyseniz chrome yı sıfırlayın

Kaydırma çubuğu bildiğim kadarıyla genel anlamda değişti ? Bende de öyle acaba virüs mü yedim diye bir arkadaşa sordum aa bende de değişmiş dedi hatta.

Evet güncelleme ile kaydırma çubuğu daha hoş hale geldi. Ama neden beğenmediniz? :) eskiye dönmek için eklenti yüklemişsiniz ama chromeden şikayetcisiniz. Chrome istediği zaman güncelleme hakkına sahiptir. Belliki bu güncellemeler bizim yararımıza. Şimdi chromeyi bırak kardeşim yt ye dön paranı kazan. Ha chrome ha firefox. Para geldiği zaman eski ie de iş görür. ;)

---------- Mesaj saat 16:20:29 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:19:52 civarında gönderildi. ----------

Kaydırma çubuğu bildiğim kadarıyla genel anlamda değişti ? Bende de öyle acaba virüs mü yedim diye bir arkadaşa sordum aa bende de değişmiş dedi hatta.

Güncelleme yapıldı. Kaydırma çubuğu bazı butonlar felan çok hoş oldu.

Bende de var aynı sorun. Sıfır windows ta bile oluyor. Mesela kanalda ülkeyi Amerika yaparken ok tuşlarıyla yapıyorum. Seçenekler aşağı doğru sıralanmıyor.

Benim sorunum kaydırma çubuğunun görüntüsü ile alakalı değil. Anasayfa da çalışıyor. Ancak sayfanın içinde navigasyon işlemlerinde çalışmıyor. Mesela sahibinden.com da il seçmek istiyorum. Liste açılıyor yanında kaydırma çubuğu çıkıyor ancak çubuğa tıklayıp aşağı ya da yukarıya hareket ettiremiyorum ama sayfanın kendisini sağ tarafta ki büyük çubukla hareket ettirebiliyorum. Bir de yeni açılan pencerelerin kaydırma çubuğu çalışmıyor. Haber sitelerinde yorumların tamamını oku dediğimde çıkan küçük pencerelerde aşağı yukarı hareket ettiremiyorum yalnızca klavyede ki ok tuşları ile hareket ediyor.

Benim sorunum kaydırma çubuğunun görüntüsü ile alakalı değil. Anasayfa da çalışıyor. Ancak sayfanın içinde navigasyon işlemlerinde çalışmıyor. Mesela sahibinden.com da il seçmek istiyorum. Liste açılıyor yanında kaydırma çubuğu çıkıyor ancak çubuğa tıklayıp aşağı ya da yukarıya hareket ettiremiyorum ama sayfanın kendisini sağ tarafta ki büyük çubukla hareket ettirebiliyorum. Bir de yeni açılan pencerelerin kaydırma çubuğu çalışmıyor. Haber sitelerinde yorumların tamamını oku dediğimde çıkan küçük pencerelerde aşağı yukarı hareket ettiremiyorum yalnızca klavyede ki ok tuşları ile hareket ediyor.

dostum problem senden kaynaklaniyor olmasin,sahibinden.comda il secme kismi fare ustune getirip scrolu asagi yukari yaptiginda calisiyor ama ustune getirmezsen anasayfa inip kalkiyor siteden kaynakli bu olay chromela bi alakasi yok

dostum problem senden kaynaklaniyor olmasin,sahibinden.comda il secme kismi fare ustune getirip scrolu asagi yukari yaptiginda calisiyor ama ustune getirmezsen anasayfa inip kalkiyor siteden kaynakli bu olay chromela bi alakasi yok

Sadece sahibinden.com da değil bütün listeleme işlemlerinde aynı sorun var. Laptopa fare takarak kullanmıyorum, zaten fareyi takıp scrolluyla hareket ettirdiğimde bir sorun yok ama dediğim gibi ben touchpad kısmını kullanıyorum ve scrolling çubuğuna basılıp tutup aşağı yukarı hareket işlemini gerçekleştiriyorum. Şimdi ise çubuğa basılı tutarak hareket ettiremiyorum.

chrome de bendede kayıtlı bir sayfayı actıgımda giris yap diyorum giriş yapmıyor. yeni sekmede acıyorum ondan sonra giriş yapıyor.

Ayrıca yeni açılan pencerelerde de kaydırma çubuğunu kullanamıyorsunuz. Örneğin habertürkün sitesinde yorumları oku dediğinizde çıkan yeni pencerenin kaydırma çubuğu çalışmıyor. Üstelik 1 dakika beklerseniz sayfa görüntüleme hatası çıkıyor ve sizi uyarıyor. Bu sorunlar yalnızca bende mi var anlayamadım...

---------- Mesaj saat 14:47:48 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:46:42 civarında gönderildi. ----------

chrome de bendede kayıtlı bir sayfayı actıgımda giris yap diyorum giriş yapmıyor. yeni sekmede acıyorum ondan sonra giriş yapıyor.

Direkt açar açmaz anasayfaya girmesini istiyorsan onun bir eklentisi var. Onu yükledim artık Chrome u açar açmaz google çıkıyor. Uygulanın ismi Replace New Tab Page 1.2

Sadece sahibinden.com da değil bütün listeleme işlemlerinde aynı sorun var. Laptopa fare takarak kullanmıyorum, zaten fareyi takıp scrolluyla hareket ettirdiğimde bir sorun yok ama dediğim gibi ben touchpad kısmını kullanıyorum ve scrolling çubuğuna basılıp tutup aşağı yukarı hareket işlemini gerçekleştiriyorum. Şimdi ise çubuğa basılı tutarak hareket ettiremiyorum.

sanirim sorununuz bir kac kisidede var burda cozumu verilmis

Google Grupları

Ayrıca yeni açılan pencerelerde de kaydırma çubuğunu kullanamıyorsunuz. Örneğin habertürkün sitesinde yorumları oku dediğinizde çıkan yeni pencerenin kaydırma çubuğu çalışmıyor. Üstelik 1 dakika beklerseniz sayfa görüntüleme hatası çıkıyor ve sizi uyarıyor. Bu sorunlar yalnızca bende mi var anlayamadım...

---------- Mesaj saat 14:47:48 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:46:42 civarında gönderildi. ----------

Direkt açar açmaz anasayfaya girmesini istiyorsan onun bir eklentisi var. Onu yükledim artık Chrome u açar açmaz google çıkıyor. Uygulanın ismi Replace New Tab Page 1.2

bunu biliyorum sorun bu degil. mesala ytpara.com a girdim giris yapılmamıs giris yap diyorum yapmıyor. ytpara logosunu yeni sekmede ac diyorum sonra giris yapıyor. butun sitelerde aynı cerez vs yaptım ama duzelmedi.

sanirim sorununuz bir kac kisidede var burda cozumu verilmis

Touchpad de hiç bir sorunum yok burada ki problem tamamen farklı. İE ve Mozilla da kaydırma çubuğuna tıklayıp aşağı yukarı hareket ettirebiliyorum ama Chrome da artık yapamıyorum 3 gün önce flash player ve java güncellemesi oldu acaba sorun onlar yüzünden mi onu da bilmiyorum.

Evet evet bende heral'de bir şey yaptım değişti sanıyordum ben 4-5 gündür butonlar çubuklar hoş tabi safari geldi aklıma laptop faresiyle kaydırma çubuğunu tam yakalayamama sorunum dışında sıkıntı yok ben memnun kaldım

Ben çubuğu yakalıyorum da aşağı yukarı hareket ettiremiyorum. Dediğim gibi sorun anasayfa da değil sayfanın içinde bulunan sekmelerde. Listeleme olarak açılan sekmede kaydırma çubuğumu hareket ettiremiyorum.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri