Çiçek Abbas Meşhur Atışma Sahnesi - Talking Tom Versiyon

• Kullanıcı cosgunum
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kendi Hazırladığınız Videolar

cosgunum

Kayıtlı Üye
Sayfaya ulaşım tam zamanında kayboldu...Yine ilk önce burada paylaşacaktım ama olmadı...Şu an facebook sayfaları çalkalanmaya başladı bile...Bakalım hakkımızda hayırlısı...Bu arada sayfa düzenlemesine benim 2 konunda kurban gitti galiba..neyse sağlık olsun...
Buyrun arkadaşlar Fırından yeni çıktı...Benim gözlerde Kan çanağına döndü..Artık bu haftalık YETEEEEERRR :D

https://www.youtube.com/watch?v=4Rs2B5Ok3g0

Eline sağlık bu da patlar inşallah emek var epey. :) Abi bugün bir AVM'de bu Tom'un oyuncağını gördüm sanırım pille çalışıyor ve sesi inceltiyormuş yine. Belki işine yarar bir fikir çıkar diye söyleyeyim dedim. :)

Abi işte bu harika.Adamsın emeklerinin karşılığını fazlasıyla alman dileğiyle

Valla yine çok başarılı. :) Bu işte bence bir gün hakikaten iyi bir yere gelebilirsiniz hocam.

Abi ünlü olunca bizi tanımazsın :D Şaka bir yana harika olmuş gerçektende.

Gerçekten çok güzel olmuş bu işte ilerle bence. :)

Teşekkür ederim arkadaşlar...Dediğiniz gibi inanılmaz bir emek verdim...Şu video için sabah 9'dan beri gözlerimi PC'den ayırmadım hiç...Bir şeyler yapacağız diye sağlığımızdan olmayaydık bari...İnşaallah karşılığını alabilirim....

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri