Çiftlik Banka Soruşturma!Kandırmak için Bakan Adı Kullanıldı

yahu hiçbirşeye gerek yok.vizyonsuz alakasız kelime eklemeyim gerisini anladınız... bir adam canlı yayın yapıp neler konuştu.o videoyu izleyip o adamın işine nasıl ortak olunur ben onu merak ettim.o video bana bakkal hasan amcanın ondan daha iyi oldugunu gösterdi.

Şu arkadaşın burada kalması gerektiğini düşünmüyorum [MENTION=12407]hsehan1[/MENTION]
Bunlar nasıl hakaretler böyle ?

---------- Spam Engelliyici 00:58 ---------- Önceki Mesaj 00:53 ----------

http://www.spk.gov.tr/Bulten/Goster?year=2017&no=44 Hadi gözünüz aydın

*A. SUÇ DUYURUSU, İDARİ PARA CEZASI İLE DİĞER YAPTIRIM VE TEDBİRLER
1. Suç Duyuruları ve Diğer Tedbirler
Çiftlik Bank adı altında ciftlikbank. com ve ?iftlik Bank Yat?r?m Hesaplama Sistemi adresli internet siteleri ile Çiftlik Bank ile ilişkili olduğu
anlaşılan Çiftlik Bilgi İşlem Bilişim Tarım Hayvancılık Tic. Ltd. Şti., Fame Game Hayvancılık Sanayi ve Ticaret AŞ, Çanakkale Dora
Gıda İçecek İnşaat Petrol Tarım ve Hayvancılık Turizm Ticaret Limited Şirketi ve Famegame Software Ltd. unvanlı şirketler
üzerinden yürütülen faaliyetlerin incelenmesi neticesinde; Çiftlik Bank adlı oyun platformunun internet siteleri ve sosyal medya
hesaplarında kullanıcılara yüksek oranlarda getirilerin vaad edildiği, oyun platformunda vaad edilen yüksek oranlı getirinin kaynağı
olarak hayvancılık sektöründe yapılan reel yatırımların gösterildiği; ancak söz konusu şirketlerin de zarar ettiği görüldüğünden
mevcut üyelere oyun içerisinde yapılması vaad edilen yüksek oranda ödemelerin gerçekleştirilmesinin mümkün olmadığı; sayısı
tam olarak tespit edilemeyen çok sayıda kişiden hayatın olağan akışına uygun olmayacak şekilde yüksek getiri taahhüdü yoluyla
para toplanmasının 6502 sayılı Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun’un 80 inci maddesi ile kurulması yasaklanmış olan “piramit
satış sistemi”nin özelliklerini bünyesinde barındırması ve hileli davranışlar yoluyla sisteme para aktaran şahısların zarara
uğratılabileceği ve ileride büyük mağduriyetlere yol açabileceği hususları dikkate alınarak, konuyla ilgili olarak 5237 sayılı Türk
Ceza Kanunu’nun 157 ve 158 inci maddeleri kapsamında Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç ihbarında bulunulmasına ve 6502 sayılı
Tüketici Kanunu’nun 6’ncı ve 80’inci maddeleri kapsamında gereğinin takdir ve ifasını temin etmek üzere Gümrük ve Ticaret
Bakanlığı’na bilgi verilmesine karar verilmiştir. *

spk gerekli incelemeyi yapmış, firma kasaları bu metne göre boş. sermayeler bazı yerlere aktarılmış. biraz farklı metinlere bakınca ana firmanın kıbrısta olduğu belli, türkiye deki firma kanalları ile para en son kuruşuna kadar kktc firmasına gidecek. bugun firma şirket kurmak için para yatır. paranı geri çek... aynı para ile 5 firma kurarsın. sermaye denen şey taahüdü yerine getirmedir. para şirkete yatar. sonra para mal alım, ticari hayatta kullanılır., kasadan nakit çekilir. kasa bomboş olsada sermaye xxxxx tl dir diye firmada görülür.... adam videoda sanki para kasadamış havasında. bu adama inanmayın... için sadece mali tobloları incelemek gerkeli. ama adam nedense hiç bir yerde yayınlamıyor mali tablolarını. ??? yayınlamaması işlerin iyi olmadığına işarettir. Kardeşlerim kesinlikele güvenmeyin. Ben elimden geldiğince yazdım...
Ben yıllardır borsada bir sürü firma battığını gördüm, sıfırdan kurulanları gördüm. bunlar %100 dolandırıcıdır. İlk fırsatta kurtarın kendinizi. Sistem çökecek.Bulaşmayın

Sosyal medyadaki destek videolarına falan bakar mısınız? Destekleyin siz destekleyin. Bizler konuşurken bu işe girişmek yerine bizleri destekleseydiniz belki sayınız bu kadar olmazdı. Oturup izliyorum napayım. :)

Binlerce kişinin para yatırdığı şirketin sahibi şirketteki hisseleri devretti. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı`nın suç duyurusunda bulunmasının ardından Gümrük ve Ticaret Bakanlığı`nın da inceleme başlattığı Çiftlik Bank’ın 25 yaşındaki CEO’su tek başına elinde tuttuğu şirketi sessiz sedasız devretti ve müdürlükten ayrıldı.
İki bakanlığın operasyon için harekete geçtiği sanal çiftlik oyunu Çiftlik Bank'ın sahibi 25 yaşındaki Mehmet Aydın şirketteki hisselerini devretti ve şirketle tüm bağını bitirdi. Kurdukları sanal sistemle yüksek kar vaadi karşılığında vatandaşlardan para toplayan Çiftlik Bank önce Bursa'da olan şirket merkezini 23 Ekim'de İstanbul'a taşıdı.

Ardından şirketin sahibi Mehmet Aydın'ın şirketin 15 milyon TL sermayesine tek başına hakim olduğu ortaya çıktı. Aydın, 22 Aralık'ta elinde tuttuğu şirket hisselerini Fame Game Hayvancılık Sanayi isimli şirkete devretti devir işlemi bugün Ticaret Sicil Gazetesi'nde yayınlandı. Bu şirketin sahibi olarak ise merkezi Kıbrıs'ta bulunan Famegame Software LTD görünüyor. Şirketin tek sahibi ve CEO'su olan Aydın'ın tüm hisseleri devretmesinin ardından yönetici müdürlüğü de bitmiş oldu.

215 MİLYON TL SERMAYENİN SAHİBİ OLAN ŞİRKETİN SERMAYESİ 10 BİN TL

Operasyon düzenlenen Çiftlik Bank'ın asıl sahibi resmi kayıtlarda Kıbrıs'ta kurulu olan Famegame Sofware LTD olarak görünüyor. Bu şirketin sermayesi 10 bin TL. Ancak bu şirketin sahibi olduğu Türkiye'de kurulu olan Fame Game Hayvancılık Sanayi ve Ticaret A.Ş'nin sermayesi 200 milyon TL. Fame Game ise sermayesi 15 milyon TL olan Çiftlik Bilgi İşlem Bilişim Tarım Hayvancılık Ticaret Limited isimli şirketin sahibi oldu. Çiftlik Bilgi İşlem Bilişim Tarım Hayvancılık Ticaret Limited şirketi de Çanakkale Dora Gıda Ticaret Limited şirketinin sahibi olarak görünüyor.

İNCELEMELER SÜRÜYOR

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı yetkilileri, Çiftlik Bank ile ilgili kapsamlı olarak başlatılan müfettiş incelemesinin sürdüğünü, incelemelerde 2 ortak firmanın daha ortaya çıkarıldığını ve iddia edilen 80 şarküteriyle ilgili de araştırma yapıldığını söyledi. Müfettişlerin inceleme sonucunu Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Tüketicinin Korunması ve Piyasa Gözetimi Genel Müdürlüğü’ne iletildikten sonra Reklam Kurulunu da direkt toplantıya çağırıp, uygunsuz görünen durumlar saplanırsa cezai işlem uygulanacağı kaydedildi. (Sözcü)

kaynak: http://uzmanpara.milliyet.com.tr/hab...i/77000/77482/

r10 dan alıntıdır

o videolar ne öyle ya kurumsallık yerlerde

Konuşmaya bile gerek yok niye boşu boşunuza yatırmayın paranıza yazık diye kendinizi yoruyorsunuz ki :D Kairosada aynı şeyleri söylediler ne oldu ona :D Bırakın dişinden tırnağından arttırdıklarını kaptırsınlar sonra kendileri ağlasın, konuşmaya bile gerek yok bence :D

Beyler benim kandırıldığım mega holding batmadı henüz yalnız bak dikkatinizi çekerim :D

Şu çocuğun tipi görünce yemin ederim sinirlerim bozuluyor. Birde buna nasıl inanıyorlar anlamıyorum

beyler sistem 17 aydır açık girenler kazandı siz izlemeye devam :)

tumblr_nxbbyxoHKq1smcqifo1_250.gif

Mehmet aydın oldugunuzdan şüphelenmeye başladım artık :) Yani birine internettten para kazanıyorum, sitelerimden para kazandıgımı söyledigimde tepkiler bu şekilde olsaydı tamam derdim eyvallah dediginiz gibi olsun tartışmaya giremezdim çünkü kazanıyorum onların ikna olmasına ihtiyacım yok sinirlenmezdimde, neyin mücadelesini verecektim :)

devir profesyonel dolandırıcılık devri olmuş.. gerçekten anlamıyorum kimileri son kuruşuyla bile bile nasıl bu tarz dolandırıcılara halen itimat ediyor, valla kusura bakmasınlarda yarın bir gün bu sistemler patladığında ağlayacaklara 1 gram acımam.

Bizde biliyoruz girenlerin kazandığını ama en sonunda birileri sizin gibiler yüzünden mağdur olucak

örn:hayatı boyunca biriktirdiği parayı bu sisteme yatıran bir asgari ücretlinin elinde bir şey kalmaması gibi

Siz de bu suça ortak olmuş olcaksınız

Bunun haramına helaline hiç girmiyorum bile

Mehmet aydın oldugunuzdan şüphelenmeye başladım artık :) Yani birine internettten para kazanıyorum, sitelerimden para kazandıgımı söyledigimde tepkiler bu şekilde olsaydı tamam derdim eyvallah dediginiz gibi olsun tartışmaya giremezdim çünkü kazanıyorum onların ikna olmasına ihtiyacım yok sinirlenmezdimde, neyin mücadelesini verecektim :)

ya güzel kardeşim benim anlamadığım konu bu iş bi ticaret işi ve her ticarette olduğu gibi bu işin de riski var .. isteyen istediği miktarda riske girer buna kimse bişey diyemez .. ama bizim millette korkudan dolayı giremediği için illa bi salçalık yapıcak bişeyler bulmaya çalışıcak ..
17 aydır bi sıkıntısı olmamış sistemin adamların amacı 5 yıl .. he 5 yıl olmaz 3 yıl olur oda senin riski azaltışına göre değişir.. öle bi risk azaltması yapabilirsin mesela dersin 5 yıl gitmez de 3 yıl gidebilir böle de düşünebilirsin..
Bu arada mehmet aydın değilim :)

17 ay.. 27 ay... 37 ay... bir gün son bulacak. ve son giren kişi kaybedecek. o bakımdan ordan gelecek para birinin ağladığı para olacak. ortada üretim yok. şirketleri zarar ve formaliteden kurulmuş. Şirket dediği şeylerin sermayeleri bile uçmuş gitmiş. zararda firmalar. ana firma kktc de tüm mal mulk oraya aktarılmış. yani o şirketler İFLAS olacak. geriye kalan 5 - 6 çiftleik 3-5 inek ve bir kaç kutu bal ile hangi üyenin parası ödenebilir?? gerçekçi olun. saçma sapan yerler para kaptırmayın.

Banker gibi adam para topluyor. millet nasıl peşinden koşuyor? hayretler içindeyim.
Bırak bu bankayı zamanında ,offshore hesap, ile yüksek faiz veren bankalar bile batmışken, yüde 300 lere kar diyen bu adam nasıl batmasın :D ilim,bilim,matematiğe aykırı durum... Şirketlerde ticari gelir söz konusu değil.
Sakın girmeyin. Kimseyi sokmayın, davette etmeyin.

beyler kaçış yakın hazır olun :)

Mehmet Aydın denilen kişi Facebook ta butun fotograflarini bugun silmis. Gecen hafta ınstagram sildi olay oldu. Güvenlik yüzünden sildiğini bildirmişti... bekleyin.

bavul hazırlanıyor.

Bizde biliyoruz girenlerin kazandığını ama en sonunda birileri sizin gibiler yüzünden mağdur olucak

örn:hayatı boyunca biriktirdiği parayı bu sisteme yatıran bir asgari ücretlinin elinde bir şey kalmaması gibi

Siz de bu suça ortak olmuş olcaksınız

Bunun haramına helaline hiç girmiyorum bile

ben girin diyor muyum kardeşim kim kimi zorla sokabilir bi işe.. ben diyorum ki paramı riske attım yatırdım kazanıyorum , olanı sölüyorum yani .. giren girer girmeyen girmez .. RİSK işi bu iş... Haram helal e girmiyorum demişin .. mesela ben ticaretin haramına helaline bakmam ..
Sen bu forumda eskilerden olduğuna göre mutlaka youtube SPAM işi yaptın .. bu yaptığın spam işi sence helal mi ? Herkes işine geldiği gibi haram helal muhabbeti yapmasın ..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri