Çiftlik Banka Soruşturma!Kandırmak için Bakan Adı Kullanıldı

Artık kimse umrumda değil doğruyum veya değilim insanları uyarınca etmedikleri küfür kalmıyor

gözü kapalı inanmışlar kardeşim ne desek anlamıyolar. benim arkadaşımda 50bin yatırdı. yazık olcak haberi yok. paraları alıp kaçsalar bile adamların vardır bildiği diyecek kadar gözleri kararmış.

beyler kendim 53 bin lira para yatırdım bu işe batcağını da sanmıyorum .. bazılarının çekememezliği hemen kendisini şikayette buluyor .. çok dikkat çekti dönen paralar ama bakalım hayırlısı olsun .. 5 6 aydır arkadaşlarım işin içinde kazandılar paralarını .. ben 1 aydır sistemdeyim 10 bin aldım şimdilik .. bakıcaz kısmet :)

beyler kendim 53 bin lira para yatırdım bu işe batcağını da sanmıyorum .. bazılarının çekememezliği hemen kendisini şikayette buluyor .. çok dikkat çekti dönen paralar ama bakalım hayırlısı olsun .. 5 6 aydır arkadaşlarım işin içinde kazandılar paralarını .. ben 1 aydır sistemdeyim 10 bin aldım şimdilik .. bakıcaz kısmet :)

NEzamandir acik sistem ve 5 ay da mi telafi ediyor günlük ne kadar zamanınızı alıyor?
Yatırımınızı satıp çıkma şansınız var mi?

teşekkürler

Şimdi sen 50bin yatırıp 1 ayda 10bin kazandın diye sistem sorunsuz oluyor ve biz çekemeyenler mi oluyoruz? Burda yapmayın girmeyin diyen adamlar parasını işletmeyi bilmiyor ve tek akıllı sen misin?

Şimdi sen 50bin yatırıp 1 ayda 10bin kazandın diye sistem sorunsuz oluyor ve biz çekemeyenler mi oluyoruz? Burda yapmayın girmeyin diyen adamlar parasını işletmeyi bilmiyor ve tek akıllı sen misin?

Konuşmaya bile gerek yok niye boşu boşunuza yatırmayın paranıza yazık diye kendinizi yoruyorsunuz ki :D Kairosada aynı şeyleri söylediler ne oldu ona :D Bırakın dişinden tırnağından arttırdıklarını kaptırsınlar sonra kendileri ağlasın, konuşmaya bile gerek yok bence :D

Konuşmaya bile gerek yok niye boşu boşunuza yatırmayın paranıza yazık diye kendinizi yoruyorsunuz ki :D Kairosada aynı şeyleri söylediler ne oldu ona :D Bırakın dişinden tırnağından arttırdıklarını kaptırsınlar sonra kendileri ağlasın, konuşmaya bile gerek yok bence :D

Parasını buraya yatırana bir nebze olsun üzülmüyorum zaten. Ne hali varsa görsün, ama sesimize de çıkaralım ki belki gören duyan olur girmekten vazgeçer birilerine güzel anlamda sebep oluruz..

Geçende dedim yaşım 29 kendimi bildim bileli ailem hayvancılıkla uğraşıyor. 60.000 yatırdım demişsiniz şu şartla 6 inek anca alırsınız. 6 inek size ayda 10.000 bırakmaz...!

Bunun yemi var samanı var veteriner masrafı var. Biraz gözünüzü açın bırakın başkalarını zengin etmeyi

NEzamandir acik sistem ve 5 ay da mi telafi ediyor günlük ne kadar zamanınızı alıyor?
Yatırımınızı satıp çıkma şansınız var mi?

teşekkürler

sistem 18 aydır açık ... 5 ayda telafi ediyor yatırılan parayı geri kalan 7 ay düzenli almaya devam ediyorsunuz yıl sonu sıfırlanıp bitiyor ... yatırım yapıldıktan sonra para 1 hafta içinde çekilebiliyor. diğer türlü devam etmek isterseniz çekemezsiniz paranız kullanılıyor çünkü ..

çiflik bank adamdır gerisi madamdırrrr Ceo Reizin Kaçması zor beyler adam bitcoine yatırdı paraları zengin oldu nereye kaçaçak

18 aydır sistem çalışıyor ve hiçbir sorun çıkmamış ... girenler kazanmış zamanında hep .. ya sen çok biliyorsun ya 18 ay az bi süre ...

Mega Holdings ile de benzeri durumlar oldu. Senelerce sürdü, website satıyoruz ayağına. Kazananlar olmadı mı? Elbette oldu. Ancak sonunda ne oldu?

6 ay önce Çiftlikbank bana bedavaya arı kovanı verecekti oyunda almamıştım. Keşke alsaymışım :D

etme cahille sohbet üzülürsün demiş..

üzdün beni kardeşim :( Allah daha çok versin.

benim amacım kimseyi üzmek değil ben durumumu yazdım ama sen sert bir dille ' tek akıllı sen misin ' dedin hitab şeklin sert olduğuna rağmen üslubumu bozmadım ... herkesin ticareti kendisine göre doğrudur herkes kısmetini yer ...

---------- Spam Engelliyici 16:39 ---------- Önceki Mesaj 16:27 ----------

50k ve üzeri için herhangi bir teminat veriyorlarmı
Öyle birşey duymuştum.

5 bin lira ve üzeri için biliyorum bende .. sözleşmeler var herkese gönderiliyor şuanda .. işin başına bişey gelirse 200 trilyonluk türkiye'de olan yatırımın bölüştürüleceği söleniyor

"
CEO MEHMET AYDIN ÇİFTLİK AÇTI

Çiftlik Bank yetkilileri ise, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Gümrük ve Ticaret Bakanlığı ve Maliye Bakanlığı'nın izinlerine sahip olduklarını ileri sürdü.
Bursa'nın İnegöl ilçesinde yeni bir çiftlik açılışını yapan şirketin 25 yaşındaki CEO'su Mehmet Aydın yatırım yapan üyelerine seslenerek, "Çıkan dedikodulara kulak vermediğiniz için sizleri alkışlamak istiyorum. Türkiye'de tarım ve hayvancılığın tekrar eski haline gelmesini istemeyen, bizim dışa bağımlı halimizi sürdürmek isteyenler Kudüs'ü başkent ilan eden aynı kişilerdir" dedi.
"

Şunu okuduktan sonra yatırım yapanlara birşey anlatmaya çalışmamak gerek...

Hayırlısı diyip geçiceksin...

5 bin lira ve üzeri için biliyorum bende .. sözleşmeler var herkese gönderiliyor şuanda .. işin başına bişey gelirse 200 trilyonluk türkiye'de olan yatırımın bölüştürüleceği söleniyor
Peki siz aldınız mı teminat senedi yada teminat mektubu ve bir avukata vs sordunuz mu yasal bir geçerliliği varmı bunun diye.
Aldıysanız suretini paylaşmanız yada pm ile göstermeniz mükün mü.
2 haftadır bu tür yatırım şirketlerini araştırıyorum bende.

Birde topladıkları paranın yeni parayla 1 milyar tl olduğunu duydum, teminat olarak söylediğin 200 trilyon (yeni parayla 200 milyon), bunun 5 te 1 i sadece.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri