Çiftlik Banka Soruşturma!Kandırmak için Bakan Adı Kullanıldı

Benim gerçekten bu işi ponzi sistemi olarak kabullenip kazanmaya çalışanlara lafım yok. Umarım kazanırlar herşey bir risktir. Ancak gerçekten çiftşik işlerinden bu derece büyük komisyon beklemeleri beni durumu açıklamaya zorluyor. Farkındalık yaratmak istiyorum. Çevremde bu tarz işlerle uğraşan ve zaman zaman kazanan ve kaybeden mirçok insan var. Ama durumun farkındalar ve iyi analiz edip kazanmaya çalışıyorlar. Bakın internet üzerinden oyun olarak oynanan bir sistemden bahsediyoruz arkadaşlar. Yakın zamanda koskoca 2 tane kropto madencilik sitesi kepenk kapattı gitti. Bunlar ya hacklendiler ya da paraları alıp gittiler. Aynı riskler bu sistem içinde geçerli şu sistemin risksiz olduğuna gözü kapalı inanıp savunmayın bizlere. Eğer bu adamlar gerçekten risksiz kazanç sağlayan bir sistem buldularsa sizlere ihtiyaçları yok. Sizin paranızı 3 katlamalarjna gerek yok. Bankalardan kredi çelip faiz ödeyerek daha karlı olurlar. Bunu anlayın artık

Son düzenleme:
Beyler bu kadar yazılar bişeyi ifade etmiyor.. riske girmek isteyen herkes girebilir , istediği gibi parasını da harcar .. Risk olmadan kimse para kazanmıyor ... bazılarınız sallamış bana ama ' ben buraya gözü kapalı inanıyorum gelin sizde girin ' diye bişey demedim o yüzden boş yapmaya gerek yok .. iyi akşamlar

Beyler bu kadar yazılar bişeyi ifade etmiyor.. riske girmek isteyen herkes girebilir , istediği gibi parasını da harcar .. Risk olmadan kimse para kazanmıyor ... bazılarınız sallamış bana ama ' ben buraya gözü kapalı inanıyorum gelin sizde girin ' diye bişey demedim o yüzden boş yapmaya gerek yok .. iyi akşamlar

Tamam sen de boş yapma iyi akşamlar kib bye

10 000 tl yatıran birisi hesabıma göre 25 000 tl alacak ve yıl sonu sıfırlacak yani 1 yılda 10 000 tl yatirimin 15 000 tl kârı olacak o da verilen her görev yapılırsa çok uçuk değil aslında. . Verilen paraları Bitcoin e yatırsa adam kâra geçer :D

Bir de yanlış bilmiyorsam iflas olması halinde üyelere parası dağıtılacak diye sözleşme mi ne varmış. E kardeşim ben mi bilmiyorum " iflas " demek para veremiyoruz tası tarağı topluyoruz demek değil midir? Yapılan yatırımları dağıtabilecek durumu varsa neden iflas etsin. :) Valla bilmiyorum sağlam tezgah var ama para bir şekilde geldikten sonra kimse bu işin aslının nasıl olduğuna vs bakmaz. Ne zaman ki en son yatırım yapanların elinde patlar o zaman ağlarlar işte. Hadi bakalım.

doğru mu yalan mı bilmem ama ceosu olarak konuşma yapan adamın arkasında kesin israil felan var adam daha konuşamıyor, insanın yüzüne bakamıyor, kaza ile youtube fenomeni olmuş çocuklar gibi

---------- Spam Engelliyici 22:58 ---------- Önceki Mesaj 22:55 ----------

meraba arkadaşlar bugün sizlere bursada en büyük süt çiftliği nasıl açılır onu göstericem.

Son dakika! Çiftlikbank'ta olay! Devredip çıktı

Binlerce kişinin para yatırdığı şirketin sahibi şirketteki hisseleri devretti. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nın suç duyurusunda bulunmasının ardından Gümrük ve Ticaret Bakanlığı'nın da inceleme başlattığı Çiftlik Bank’ın 25 yaşındaki CEO’su tek başına elinde tuttuğu şirketi sessiz sedasız devretti ve müdürlükten ayrıldı.

Son dakika… Çiftlikbank’ta olay! Devredip çıktı - Ekonomi Haberleri

Son dakika! Çiftlikbank'ta olay! Devredip çıktı

Binlerce kişinin para yatırdığı şirketin sahibi şirketteki hisseleri devretti. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nın suç duyurusunda bulunmasının ardından Gümrük ve Ticaret Bakanlığı'nın da inceleme başlattığı Çiftlik Bank’ın 25 yaşındaki CEO’su tek başına elinde tuttuğu şirketi sessiz sedasız devretti ve müdürlükten ayrıldı.

Son dakika… Çiftlikbank’ta olay! Devredip çıktı - Ekonomi Haberleri

okadar uyardık umarım kımse zararlı cıkmaz!
kıme devretmıs acaba savunan arkadaslardan bırınemı yoksa gene 25 yasında yatırım dehası bırınemı bakmak lazım.
umarım kımse zararlı cıkmaz!
"bu şirketin sermayesi 10 bin TL. Ancak bu şirketin sahibi olduğu Türkiye'de kurulu olan Fame Game Hayvancılık Sanayi ve Ticaret A.Ş'nin sermayesi 200 milyon TL. Fame Game ise sermayesi 15 milyon TL olan Çiftlik Bilgi İşlem Bilişim Tarım Hayvancılık Ticaret Limited isimli şirketin sahibi oldu." enteresan bır sırket.!
yakın zamanda sıteye gırıs problemlerı ve gırıs yapamadıklrı ıcın servera uretım azalması durması ve hayvan ölumlerı baslar

Son düzenleme:
Hoca da durur mu yapıştırmış cevabı : "Tencerenin doğurduğuna inanıyorsun da öldüğüne mi inanmıyorsun ? " ...

Tüh ya 10.51 tl m olmuş numara eski hatta bağlı değiştiremiyorum çekemiyorum gider 400rp çekerdim.

bende 100 lira atmıştım :D 150 tl felan çektim yine haftada 1 çekiyorum sigara param çıkıyor :D

paralar kıbrıstaydı
hissenin tamamıda kıbrıslı şirkete devredilmiş
Ne mi olacak bu eminim tüm hissesinin ederinin altında satmak zorunda kaldı.
Kıbrıs menşei şirkette kılıfına uydurup tez zamanda iflas bayrağını diker, paralar cebe yani...

3-4 aydan fazla oluyor bu olay Hatta facebookta paylaşılan bir fotoğrafı koyayım çiftlik bank haberlerı tıklanıyor bu yuzden haber olsun dıye haber yapıyorlar bana saçma gelıyor

3-4 aydan fazla oluyor bu olay Hatta facebookta paylaşılan bir fotoğrafı koyayım çiftlik bank haberlerı tıklanıyor bu yuzden haber olsun dıye haber yapıyorlar bana saçma gelıyor

Hocam siz bu paraların çiftlikten kazandırıldığına inanıyor musunuz?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri