Çiftlik Banka Soruşturma!Kandırmak için Bakan Adı Kullanıldı

Geçmiş olsun bunlarla çalışan arkadaşlara.
Edit. Suc duyurusunda bulunulmuş. Patladı galiba resmi olarak.

Çiftlikbanka tapanlar köşelerine çekilebilirler. :) Hadi eyvallah

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hic bitmeyecekmis gibi ölümüne savunan arkadaslar ve onlar gibi dusunenler ders alsin. Bu aralarda detay maxinet gündemde umarim aldanip yatirim yapmaz insanlar

nerede ise yalvarmadığım kalmıştı. girmeyin. övmeyin. almayın. alınan parada FAİZDEN beter. başka üyelerin parası o sizlere verilen, kar denen şey. ortada kar unsuru bişe yok... Yazık oldu.
Ama bu ********ler paraları aldı, nasıl boğazından geçer bilemem artık.

yapılan iyilikte kötülükte öteki aleme kalmıyor bu dünya da ölmeden önce bir şekilde karşına geliyor hangi inanca mensup olursan ol fark etmez. dünya da olan hesap önce burada ödersin. bu çiftlik bankasının ceosu olan dombili kim bilir başına geleceklerden ben korktum.

bu arada okullar da müdürler öğretmenleri organize edip paralarını yatırıyorlardı forumun cahilliğiyle alakalı değil.

nerede ise yalvarmadığım kalmıştı. girmeyin. övmeyin. almayın. alınan parada FAİZDEN beter. başka üyelerin parası o sizlere verilen, kar denen şey. ortada kar unsuru bişe yok... Yazık oldu.
Ama bu ********ler paraları aldı, nasıl boğazından geçer bilemem artık.

Bu çocuğu maşa olarak kullandılar büyük ihtimal.Çiftlikbankın arka planda başka bir sahibi olduğunu düşünüyorum.İlk büyük reklamı Beyaz Showda yaptılar yanlış hatırlamıyorsam ondan sonra işleri bitti.

basın danışmanı olarak tarihi diziler de oynayan mehmet çeviği de alıp allah kitap din millet kahrolsun abd kapitalizmi ayağına halkı kandırdılar işte. mehmet çeviğin dizi hayatının bitmesi hatta bi daha utanma duygusu varsa halkın arasına karışmaması gerek.

https://www.youtube.com/watch?v=unAts5TehEQ

Bu çocuğu maşa olarak kullandılar büyük ihtimal.Çiftlikbankın arka planda başka bir sahibi olduğunu düşünüyorum.İlk büyük reklamı Beyaz Showda yaptılar yanlış hatırlamıyorsam ondan sonra işleri bitti.

Biz söylüyorduk söylemesine ama...

28950978_587471734954096_8840142078012188604_n.png

çiftlik bank böyle bi açıklama yapmış. her şey tamam adamlar hala çarpma peşindede şöyle bi yorum okudum

XPNBmo.png

yorumun olduğu resim :

https://www.facebook.com/ciftlikbank/photos/rpp.304117153289557/587471734954096/?type=3&theater

Para yatıranların neden kanıpda yatırdığını şimdi anlıyabiliyorum.

tosun sağlam vurgun yaptı :D

Adamlar hiçbir banka bizi muhatap almıyor diyor. Facede millet hala güveniyorum diyor. Hayır bunlar normal hayatta gün içinde otobüste kafede karşılaştığımız insanlar. Ben mi paralel bir hayatta yaşıyorum anlamıyorum:D

Facebook yorumları dahilinde çılgın savunucularını ve yatırım yapanların profillerine bakarsanız çogunun umuda aç insanlar olduğunu görebilirsiniz.

Yazık sadece bu işin böyle olacagı belli ama sen insanlara umut pazarladın mı bu siyasettede, dolandırıcılıktada başarıya götürüyor. Ponzi sistemleri için gelir dengesinin bozuk oldugu umuda aç insanların bulundugu toplumlumlar bi mıknatıs görevi görüyor resmen. Kısacası bu kapansa gene yarın insanlar başka boş umutların peşine sürüklenecek.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri