Çiftlik Banka Soruşturma!Kandırmak için Bakan Adı Kullanıldı

Bu formda okudum çiftlikbank konusunu tek tek yorumları süzdüm üşenmedim arkadaşım da para yatırmıştı ona söyledim tecrübeli arkadaşlar duydum bu işin sonu hüsran dikkat et dedim yok başkan dedi alıyoruz paramızı facebook durmadan resim paylaşıyordu çiftlikbank ortağımız felan şubeleri geziyor resim çekiliyordu gel zaman git zaman 3 ay olmuştur uyardığımda unuttum gitti 3 gün önce araba ile geçerken beni durdurdu güvenlikte çalışıyor selamlaştık tam gidiyordum başkan dedi haklıymışsın dolandırdılar dedi paramızı alamıyoruz çiftlikbank dedi ne kadar kaldı dedim 8 bin tl dedi canın sağolsun dedim aklıma bu form geldi ytpara arkadaşlar cin gibi dedim valla :D

........................Sihirli kelimeler ortada, "İnşallah" "Maşallah" "Ülkenin geleceği" "Dış mihraplar istemiyor" "Yerli yatırım ülkeyi kalkındıracak" "Avrupa bizi kıskanıyor" gibi gibi gibi daha onlarcası..............

Bu kelimeleri kullanarak bazı ülkelerde iktıdara geliniyor arkadaş, adamlar şunun şurasında 500 bin kişiyi dolandırmış çok mu :)..........

Nedense bir gulmek geldi icimden. :D

Yani diyorsunuz ki ; Adamlar kitleyi iyi secmisler ve kandirmislar. :D

Bende diyorum ki ; ayni adamlar 6 ay sonra tekrar gelip bir ciftlik bank daha acsalar gene kandirirlar bu kitleyi sihirli sozcukler ile :D

Yuregine klavyene saglik hocam.

Kaçmışlar bu akşamhaberlere düşer türkiyenin vurgunu diye. Güvenmeyin be kardeşim güvenmeyin yapmayın ya. Yok arsa alıyolar yok bayi açıyolar yok yumurtaları mavi. Ulan inandırmak için diyoz. Adam niye inandırmak için o kadar arazi alsın diyonuz. E gördün neden aldıgını :) neyse abi ne diyim geçmiş olsun para yatıranlara

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kaçmışlar bu akşamhaberlere düşer türkiyenin vurgunu diye. Güvenmeyin be kardeşim güvenmeyin yapmayın ya. Yok arsa alıyolar yok bayi açıyolar yok yumurtaları mavi. Ulan inandırmak için diyoz. Adam niye inandırmak için o kadar arazi alsın diyonuz. E gördün neden aldıgını :) neyse abi ne diyim geçmiş olsun para yatıranlara

Olurmu hiç düzenli ödeme yapıyorlar. Daha dolandırılan 1 kişi yok neden güvenmesinler :D

Olurmu hiç düzenli ödeme yapıyorlar. Daha dolandırılan 1 kişi yok neden güvenmesinler :D

Haahhaha artık kerizlerin savunacak şeyleri kalmadı. bayi açan insanlar muhattabımız yok şirketteki herkesi toplayıp gitmişler diye açıklama yaptılar.

Hocam ülke jet fadıllara doymuyor.Bedava peynir fare kapanında olur sözünü boşuna söylememişler.

Haberlere düşünce rakamları abartacaklardır ama yinede çok sağlam vurdukları kesin bu forumdan 50K yatıranlar gördüm dışarıdan duyduklarım milyonlara varan yatırımlar yapanlar vardı bakalım.

Allah, kitap, din, iman, osmanlı ayağına iyi para götürdüler.

bizim milletimiz ac gözlü. kısa yoldan köseyi bulum derdindelerr. emek olmadan ekmek olmuyacagını birkez daha gördük :)))) bu kacıncı ders anlamıyorumm. soguk soguk için şu kış ayında suyunuzu

"Hocam yurtdışına bayi açacaklarmış o yüzden gitmişler, lütfen karalamayalım gelsinler 50 bin tl yatırıcam :D"

şeklinde yazacak bir babayiğit arıyoruz :D

türk toplumunu milli ve dini duyguları kullanarak çok rahat kandırırsın, toplum da buna müsayit zaten.. çiftlik bank, "israil ve amerikan sermayesini bitireceğiz, osmanlı geliyor gelin yardım edin ey ehli sünnet vel cemaat" dedi ya toplum hiç düşünmez bu israil menşeyli mesala "coca cola" firmasının türkiye gibi on misli ekonomiye sahip olduğuna.. jet fadıl da bir ara siirtte "araba fabrikası açacağız, mercedes'i bitireceğiz dünyaya müslümanlar hakim olacak" ayağına almanya da yaşayan türkleri dolandırmıştı sonra türkiye ye geldi bütün "arap sermayesini türkiye ye getireceğiz dubai neymiş" diye türkiye de ki, türkleri dolandırdı. on sene sonra yine gelir "din,kitap,osmanlı" ayağına yine birer tur dolandırır kaçıp giderler.

b-17-7-2014-5178186297.jpg

Hocam ülke jet fadıllara doymuyor.Bedava peynir fare kapanında olur sözünü boşuna söylememişler.

Son düzenleme:
sistem 18 aydır açık ... 5 ayda telafi ediyor yatırılan parayı geri kalan 7 ay düzenli almaya devam ediyorsunuz yıl sonu sıfırlanıp bitiyor ... Yatırım yapıldıktan sonra para 1 hafta içinde çekilebiliyor. Diğer türlü devam etmek isterseniz çekemezsiniz paranız kullanılıyor çünkü ..

18 aydır sistem çalışıyor ve hiçbir sorun çıkmamış ... Girenler kazanmış zamanında hep .. Ya sen çok biliyorsun ya 18 ay az bi süre ...

benim amacım kimseyi üzmek değil ben durumumu yazdım ama sen sert bir dille ' tek akıllı sen misin ' dedin hitab şeklin sert olduğuna rağmen üslubumu bozmadım ... Herkesin ticareti kendisine göre doğrudur herkes kısmetini yer ...

[sıze=1]---------- spam engelliyici 16:39 ---------- önceki mesaj 16:27 ----------[/sıze]

5 bin lira ve üzeri için biliyorum bende .. Sözleşmeler var herkese gönderiliyor şuanda .. Işin başına bişey gelirse 200 trilyonluk türkiye'de olan yatırımın bölüştürüleceği söleniyor

Ağla :)

W7RygY.png

Son düzenleme:
Sıtıntı bunlar bitcoin le aynı kefeye koyup btc sitesi kapatmazlar inşallah

malesef bu tip olaylar başka diğer başlangıçları tetikler inşallah olmaz bu tür olaylar

---------- Spam Engelliyici 11:53 ---------- Önceki Mesaj 11:52 ----------

param kalmış olsa ve bitcoin yaptığını öğrensem nakit değil coin ile ödeme talep ederdim , deniyen varmı ?(merak)

https://www.youtube.com/watch?v=mHL6w1x1X0E

hocam tesisi türkiyedemi acaba sannetmiyorum da merak ettim :D

param kalmış olsa ve bitcoin yaptığını öğrensem nakit değil coin ile ödeme talep ederdim , deniyen varmı ?(merak)

https://www.youtube.com/watch?v=mHL6w1x1X0E

adam ortada yok kimden talep edilcek ki :D

---------- Spam Engelliyici 15:08 ---------- Önceki Mesaj 15:03 ----------

Ben bu yaşıma kadar kimsenin derdiyle eğlenmedim eğlenen dalga geçen aklı mantığı vicdanı yerinde değildir. o yüzden ne kadar kişiliksiz olduğunu tartışmaya da gerek yok

50 bin gittimi hocam

Geçmiş olsun hocam.
-
Bazı yorumlar hakkaten incitici.
bizde bir laf vardır....
"Milletin yası, bizlerin düğünü olmasın" Derlerdi büyükler... o bakımdan umarım telafisi mümkün olur bu kayıpların...

İnternete okuyoruz. kimi düğünde takılarını kapırmış. kimi eş dost akrabadan usd, altın aldım borç onları yatırdım battım diyor. kimi kredi çekmiş 10 yıl kredi ödücek ama ortada 5 kuruş yok. kimi düğün parasını, kimi çocuk eğitim parasını basmış. mal satıp girenlerde var. Hakkaten zor durumlar. keşke daha dikkatli olsalardı, kanmasalardı.
Keşke keşke... keşke... olan olmuş. Yaraları sarıp toparlanmaya çalışacak herkes... BEK HEP KARŞIDIM, KARŞIT YAZILAR YAZDIM, BULAŞMADIM. NASİP İŞTE...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri